SUPERNATURAL: Тhe Road So Far

• 35 494
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • # супернатурална #
Белс  Hug , днес твоето бебенце става детенце  Heart Eyes Да е палаво и чаровно като майка си   bouquet
Импалко, цък-цък - ох и ах! Компа се задъха, аз се запОтих  Laughing
Благодаря за промото и интервюто. Много хубав Джаред! Журналистката не ми се видя да има предпочитания.  Rolling Eyes Даже като свърши с Дженсън все да се озърта и за Джаред, мръсницата. Сто процента го е докопала зад кадър  Mr. Green
Джен, тази дето посягаше на Джаред я помня  Joy Ох, и на момчетата не им е лесно, ама както каза Изи-то ние ако не ги разбираме тези жени...

# 76
Белс  Hug , днес твоето бебенце става детенце  Heart Eyes Да е палаво и чаровно като майка си   bouquet

ех, Галче, как разбра, че съм палава??? Дженсън ли ме е изклюкарил ????

чакам някой да ми отговори на въпросите за клипчето

# 77
Импалко, цък-цък - ох и ах! Компа се задъха, аз се запОтих  Laughing
Moкро Mr. Green , а? Их тоже.
Я да ви пусна нещо, с което Amore-то Heart Eyes ми ме гътна наскоро: Seether - Careless Whisper. Пример за това как една кошмарно лигава песен може да бъде преработена в разтреперваща ме.
Ой Joy !

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 18:51 от Impala

# 78
Импала, разби ме с тази песен....

огромно благодаря...

а ако ми я намериш и от къде да си я дръпна като MP3 лично ще дойда до Италия да те нацелувам..
..

# 79
  • Разпиляна във въображението
Краули, Дийн е постоянния страдащ. Мисля, че на това трябва да се сложи край. Че няма да бъде щастлив, като обикновен щастливец, но вътрешните му борби за мен са стигнали до предела.
Такъв е образът, Мир, особено в последните 3 сезона.

Съгласна съм изцяло с мнението ти, но три сезона смятам, че са достатъчни. Страданието ги изгражда и т.н., но като цяло не може сълзите им и терзанията им да спасяват всеки следващ сезон.

# 80
Честит рожден ден, макар и със закъснение на щерката на Бела! Нека е жива и здрава и да расте весела и щастлива за радост на мама и тати.

Днес пак съм пропуснала да се произнеса по въпроса с напористите журналистки, но сега изгледах клипчето и направо си е жива истина, че мадамата се натиска на Дженсън (все едно пък аз не бих. :liar:) Но накрая вярно си изпроси гушкането, а и жандно се поогледа и за Джаред, гадината.

Импалка, песента, която си пуснала, е трепач. Веднага я свалям и я правя на рингтон! Wink И, жмуц за прекрасен огромнейшест Дийн в профил - ммм, лигички ми потекога от зяпане. Wink

Краули, Дийн е постоянния страдащ. Мисля, че на това трябва да се сложи край. Че няма да бъде щастлив, като обикновен щастливец, но вътрешните му борби за мен са стигнали до предела.
Такъв е образът, Мир, особено в последните 3 сезона.

Съгласна съм изцяло с мнението ти, но три сезона смятам, че са достатъчни. Страданието ги изгражда и т.н., но като цяло не може сълзите им и терзанията им да спасяват всеки следващ сезон.
Така си е, съгласна съм с теб.

# 81
Bella Hug,
Заслугата е изцяло на Amore-то, но ето го парчето тук. Обличам си нещо дантелено и те чакам Joy .
Нова - поне за мен - промо снимка:

# 82
Белс, да ти е живо и здраво съкровището  Hug  bouquet

съдържанието е за мама  Twisted Evil

# 83
Лигли такива Mr. Green Само знаете да ги точите. Чак ми подгизнаха обущетата.

# 84
Bella Hug,
Заслугата е изцяло на Amore-то, но ето го парчето тук.
Aх, благодаря! Много зарибяваща пресничка, наистина.

# 85
Малкосъс закъснение, но все пак
Честит Рожден Ден на малката ти принцеса, Белс  bouquet Да е жива и здрава и много да ви радва!

Джаред сега като че по-добре изглежда, за кратко беше като напомпан в лицето миналата година.
Дженсън - безупречен, както винаги Heart Eyes

# 86
Добро утро! Нещо в духа на вчеращното клипче с блиц-въпросите  Grinning

А сега един blast from the past

Четох много внимателно до частта с копринените боксерки и след това нещо загубих нишката  Crazy.

Прави впечатление, че и тогава е избрал Батман.  Grinning

# 87
Здравейте, банда Grinning
Записвам се само да ви чета, че съм много назад с материала - не съм гледала новия епизод още и не се очертава скоро да мога да го гледам Sad

Бела, честита ти годинка на малката, да ти е жива и здрава Hug

# 88
Първо балгодаря на всички за пожеланията!!!!!

Второ ще се повторя, ама пак да питам за клипчето

като го питат вампири или върколаци Дженсън Jell-O ли отговаря като желе????

какво отговяра като го питат скоч или бира? "зависи в какво настроение съм"???? това ли казва

и този въпрос absent father or wayward son не го разбирам, аз wayward son го свързвам веднага с Канзас

и там нещо за боксерки ги питат - предполагам, че боксерки или слипове... или поне на мен ми се иска това да ги питат... но не съм сигурна нито дали е така, нито какво точно отговаря Дженсън...

и трето

Bella Hug,
Заслугата е изцяло на Amore-то, но ето го парчето тук. Обличам си нещо дантелено и те чакам Joy .

идвааааааааааааааааааааааааааааам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

бързам, за да не вземеш да настинеш по туй дантеленото, че вече захладня

# 89
Късно - вече подсмърчам. Снощи се съблякох, изтегнах се на леглото, смъквах презрамки, заголвах бедро и нищо Tired . Така съм и заспала - непокрита Whistling ... Сега те чакам да ме лекуваш Whistling Whistling Whistling .

Две промо снимки за 7.03: цък (оооо Sad ...) и цък (ох, бедра, ох, *припад*).

Ще изгледам клипчето и ще се пробвам да разбера какво казват.
Edit: Хм, разбрах колкото и ти:
- отговаря 'jello' - проверих дали има някакво друго значение, но не ми се връзва нито едно newsm78 ;
- за скоча и бирата - да, в зависимост от настроението му;
- absent father or wayward son - мисля, че имат предвид буквалното значение;
- за гащите и двамата отговарят комбиниран тип, "хибрид", което не знам точно как изглежда, но нямам против да ми покажат Whistling .

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 12:29 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт