SUPERNATURAL: Тhe Road So Far

• 35 473
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Етооо ме и меееен   Hug
Може ли да повярвате, че почти седмица след премиерата на сезона, аз чак сега го изгледах . Просто не е за вярване  Mr. Green
Вие сте го обсъдили едно хубавичко - ама да си кажа и аз. Добро начало - наистина не като 4:1, но наистина добро. Хареса ми как са намешали толкова много герои в една серийка, радвам се, че и този сезон ще си имаме Смърт, Луцифер, Краули. Интересно ми е и друго - освен с развитието на историята и израстване на братята имаме и израстване в лова. От едни лоши чудовища към други в предните сезони, демони.... сега тези Левиатани...  започва да ми се струва, че всички стари чудовища вече са изтребени и изчезнали  Thinking
Кас беше страхотен с тези роли и превъплъщения, обаче ми се струва, че щом има Левиатани - те трябва да са поне 2 вътре в него.  (Зимна роза благодаря ти за разясненията от Библията, аз нямаше да се впусна в търсене що за същества са те   bouquet )
Ето и надписа на сериала, мрачен както винаги (как иначе) за първия пост с описанието. Не знам дали някоя от вас го има (освен Бела  Heart Eyes )

А Дийн поправящ колата... това ми е любимо и на мен  Mr. Green още от края на първи сезон... то работата наистина е лекарство против мислене, от което може да се побъркаш  Grinning

Галче, да те питам какво става с гифчето, което ти направих? Не мога да повярвам, че си го махнала  Crazy

Белла, ЧРД на твоето съкровище  newsm59 Извинявай, че толкова късно честитя. Да е жива и здрава, да порасне голяма и много да радва мама и тати   bouquet

# 106
Благодаря!!!!!

аз чак сега осъзнах, че нашата любимка Мадисън от сериата с върколачката от втори сезон, участва в "Двама мъже и половина"

# 107
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте момичета, хвърлям по едно око тук и колкото и да ме е срам да си призная съм само консуматор, за това благодаря на всички за инфото и за снимките и видеото  Hug

Аз очаквах съвсем друг развой на събитията, изобщо не подозирах за Левитианите. По-скоро си мислех, че Кас ще е лош (не че действията му бяха хуманни) и ще е следващия Луцифер срещу когото да се борят.

Смъртта много ме радва  hahaha винаги с изискано небце  Crazy освен това е толкова спокоен ...

# 108
Благодаря!!!!!

аз чак сега осъзнах, че нашата любимка Мадисън от сериата с върколачката от втори сезон, участва в "Двама мъже и половина"

Да. И аз я забелязах миналата събота, когато случайно мярнах, че дават сериала по БТВ. Simple Smile Много се забавлявах (по принцип се кефя като видя актьори от СПН в други филми и сериали). Wink

Поздрав, за да ви е усмихната вечерта и на вас:

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 23:09 от Dana_Scully

# 109
Здравейте!
Официалното описание на епизод №5 - Shut up, Dr. Phil

"BUFFY THE VAMPIRE SLAYER" ALUMS CHARISMA CARPENTER AND JAMES MARSTERS GUEST STAR --- Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) meet Maggie Stark (guest star Charisma Carpenter), a witch who has unleashed her wrath on a small town, resulting in numerous deaths. Sam and Dean track down her husband, Donald (guest star James Marsters), to see if he can help. Donald tells the brothers that Maggie is mad at him for having an affair and is taking it out on the townspeople. Phil Sgriccia directed the episode written by Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming (#705).
Източник

Уха, уха, уха! Каризма! Уха, уха, уха, уха, уха! Джеймс!  Heart Eyes

Ще се гътна от кеф ако има някаква заигравка с Бъфи в този епизод.

# 110
  • В средата на времето
Уха, уха, уха! Каризма! Уха, уха, уха, уха, уха! Джеймс!  Heart Eyes

Това русичкия ли беше?  Laughing  Смесването на филми винаги се получава много забавно Simple Smile

# 111
  • гр. София
Редактирам си целия пост....Опитах се да сложа едни снимки, но не става и не става.  Crossing Arms
Затова давам линк към патешката история

http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Duck_Nation

# 112
Благодаря, Розе Hug . Не знаех, че патешката история е достигнала такива размери Laughing . Супер!

Тази нощ ще гледам онлайн - пусто, не мога да изтрая като знам, че върви и го изпускам Crazy . Някой друг Rolling Eyes ?

# 113
  • гр. София
Благодаря, Розе Hug . Не знаех, че патешката история е достигнала такива размери Laughing . Супер!

О, моля! Видя ли, че има и Duckpala?  Laughing

# 114
Видях Rolling Eyes , ужас Crazy . Патка и отвътре и отвън hahaha .

# 115
Тази нощ ще гледам онлайн - пусто, не мога да изтрая като знам, че върви и го изпускам Crazy . Някой друг Rolling Eyes ?
Аз ще ти се отдам тази нощ форумно. Искаш ли ме? Mr. Green За гледането, имам предвид.

# 116
  • гр. София
Аз ще ти се отдам тази нощ форумно. Искаш ли ме? Mr. Green За гледането, имам предвид.

Mr. Green

# 117
Аморееее.... мъъъърррр, винаги готова за теб Flutter ... И не само форумно Crazy .
Имам и подходяща музика - бавно, нежно, горещо... мммм... :

# 118
Ами таковата, Розе, то с тоя подпис Blushкакво ли друго да ми хрумне.

Аморе, музиката е предразполагаща, направо нямам търпение Mr. Green

# 119
  • # супернатурална #
 Whistling

Една шведска среднощна тройка ли се очертава?  Rolling Eyes

Галче, да те питам какво става с гифчето, което ти направих? Не мога да повярвам, че си го махнала  Crazy

Оо, скътала съм си го на едно специално място. Да си ги менкам  Grinning

Сега скачам, че имам нещо да свърша, но довечераааа....  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт