Събитията в Катуница

• 214 708
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 240

Ох-от едната страна е Волен, вечно подготвен с някакви изказвания, залитащи на границата между крайност и лудост.От другата чакам утре да скочат няколко "правозащитни" организации, които ще ни обяснят какво изроди сме и как полицията е позволила да се нахлуе в частна собственост.Ииииии въобще, циганите нямат никаква права в България...
Пълен фарс е всичко.

# 241
Аз пък не мисля, че осиновените в чужбина циганчета спират да са такива. Генът си е ген и нищо не може да го промени, най-малко пък околната среда.

# 242
  • София
Е, Бояна, много ясно, че няма да пуснат Волен да яхне вълната. НАли затова казах, че сигурно са го упоили някъде, за да не е още там Mr. Green
Съвсем буден си е и вече се отчете с декларация Naughty

Ето кой пичели:
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … 9337&Itemid=1
Да, това са едните, за които говоря. Другите са ДПС.

# 243
rose: Съжалявам и съчувствам от сърце на семействата на двете момчета. Дано душите им са намерили покой !

Изцяло подкрепям хората в Катуница...явно прага на търпение е преминат отдавна. Направо не ми се иска да си представя, какво са търпяли...

Проблемът не мисля, че е точно етнически, по скоро е насочен към хората живяли с години с чувство за безнаказаност. Циганията е посъвместна и доста правителства я подхранват.

...Маргините са невинни...

...Алексей Петров има очи да се кандидатира за президент...

... Христо Ковачки е с условна присъда... и др. и др...

Да бе ние ги ядем доматите с колците и не ги виждаме всичките тези неща. Правят ни на луди калинки от години... И СЕГА, КАГАТО СЕ СТИГНА ДО ЕДНА ОЧАКВАНА РАЗВРЪЗКА...ВАНДАЛИ БИЛИ

# 244
Каква е тая глупост, че през соца не са ги допускали в големите градове...
Даже имаше опит за интеграция в началото на 80-те - бутаха им гетата и ги разселваха в блокове с българи. Нищо не стана от опита, но държавата ги държеше под контрол защото беше силно полицейска(въобще не им хрумваше да се организират за мелета) , правилата бяха като за българите и ги принуждаваха да работят Mr. Green.
Отделно и българите ги държаха по бруталин начин под контрол - биеха ги  организирано, за да си седят в гетата и да не шетат много-много. На такива случки съм била свидетел в Пазарджик и в Хаджи Димитър.

# 245
  • София
Аз пък не мисля, че осиновените в чужбина циганчета спират да са такива. Генът си е ген и нищо не може да го промени, най-малко пък околната среда.

Напротив, спират.
Няма да забравя един документален филм,
когато срещнаха 2-ма приятели.
Единия осиновен преди години,
а другия останал в дома, където и двамата са били.
Разликата беше от земята до небето.
Осиновеното цигане вече говореше 3 езика,
завършваше с отличие и се подготвяше да
кандидатства в един от най-престижните университети.

# 246
  • София
[В София един циганин не съм познавала. И не познавам до ден-днешен. И не страдам от това. Mr. Green

Ако искаш ела да те запозная  Wink В Драгалевци има самонастанили се из вилната зона. В полусрутени вили на бившата номенклатура. Никой не ги пипа, като нищо тия имоти у "елитния" ни квартал ше им се паднат по давност след години  hahaha

Аз, ако взема така лекинко да прекаля със солариума, имам ли шанс да намеря някоя все още незавлядяна виличка? Даже няма да й изгоря дограмата през зимата, само ще я стопанисвам, така да се каже, ще си садя био зеленчуци Laughing
И ще чакам 10 години да я придобия по давност.

# 247
6 години вече го наблюдавам това нещо. без изключения важи за всички циганчета, които аз знам и са осиновени в чужбина. А повярвай ми, броят им не е малък Peace
И моля те, недей и ти с гена, гена си е ген и той не обуславя лошотията. Не са лошо по рождение циганите, това е абсурдно твърдение Naughty

# 248
  • Пловдив

Напротив, спират.

Разлика от небето до земята, защото е отделено от средата си.

# 249
[В София един циганин не съм познавала. И не познавам до ден-днешен. И не страдам от това. Mr. Green

Ако искаш ела да те запозная  Wink В Драгалевци има самонастанили се из вилната зона. В полусрутени вили на бившата номенклатура. Никой не ги пипа, като нищо тия имоти у "елитния" ни квартал ше им се паднат по давност след години  hahaha

Аз, ако взема така лекинко да прекаля със солариума, имам ли шанс да намеря някоя все още незавлядяна виличка? Даже няма да й изгоря дограмата през зимата, само ще я стопанисвам, така да се каже, ще си садя био зеленчуци Laughing
И ще чакам 10 години да я придобия по давност.

КЛОНКА, по-достоверно ще е, ако сме по-голяма група.Тогава може и да минем за преселващи се братя и сестри. Mr. Green

# 250
  • София
Не четеш. В малките градове си ги държаха далече от представителните зони, централния площад и прочее, затворени в техните квартали. Останалото беше както си го написала.

# 251
  • Costa Rica

И аз това се чудя.
Спомням си само за един катун, който се подвизаваше край село. Всички други цигани, поне при нас, си бяха "интегрирани" - работеха по фермите и на полето, циганчетата ходеха с нас на училище и дори се къпеха Mr. Green Макар че се носеха слухове за коне в новите апартаменти в новопостроения им квартал Wink

# 252
Е като са много дай ги тия примери.
Бояна, не си паднала от небето! Колко араби има във Франция? Някаква общност с наложени права да имат? Няма да ти изброявам повече, защото чудесно можеш да си отговориш и сама.

# 253
  • София

Напротив, спират.

Разлика от небето до земята, защото е отделено от средата си.

Именно ! Това исках да кажа на Шушон,
защото тя това е написала, че дори и средата не
може да ги промени, но явно може и както казва
Криско - важи на 100%.

# 254
Без солариум. И бегъл намек да няма, че Надинка бди. Има и бели ромчета.

Тия всичките при нас няма няма и ги привикат та ги запишат при кварталния, кво им записват и аз не знам. Няква съфорумка си беше облагородила около блоковото пространство и я бяха изтипосвали помня за незаконен строеж или подобно, а тия са наредили бараките в общинските имоти и никой не ги закача.
Е, как да стане? Утре като дойдат да ги гонят ще нададът вой до небесата. И с право. Толкова години обитават и дали плащат наем, как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт