Събитията в Катуница

• 215 543
  • 4 668
  •   2
Отговори
# 3 045
Кога гл.прокурор ще признае,че подчинената му структура е корумпирана и ялова?

# 3 046
Как да го признае, като той е най-корумпиран от цялата структура? Money

# 3 047
Луне, ето и линк: http://play.novatv.bg/play/254936/  От 5:20 мин. натам.

# 3 048

И да признае, не е той който създава структурата. Питайте ВСС как се назначават прокурори, съдии и следователи.

# 3 049

И да признае, не е той който създава структурата. Питайте ВСС как се назначават прокурори, съдии и следователи.

То и аз не съм създала моето работно място,но мен държат отговорна за задълженията ми.

# 3 050

То и аз не съм създала моето работно място,но мен държат отговорна за задълженията ми.

Ами така си е, защо ние носим отговорност за действията си, а министрите ни ни лук яли, ни лук мирисАли.....

# 3 051
  • Варна
Това с раздаването на цветя от цигани на 01.10 ми се струва много идиотско. Какво точно трябва да значи това? Колко много уважават останалите?
 По-добре да засадят по едно цвете и ли по едно дръвче.

# 3 052
Това с раздаването на цветя от цигани на 01.10 ми се струва много идиотско. Какво точно трябва да значи това? Колко много уважават останалите?

Но не какви да е цветя, а карамфили. Май нещо искат да ни кажат, а?

# 3 053

Но не какви да е цветя, а карамфили. Май нещо искат да ни кажат, а?

Както съм пацифист (или май БЯХ)--- #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 3 054
 Добър ден!

От снощи протестиращите си имат вече и сайт, а то вчера във Фейсбук бе заличена група от 70300 членове с тематика В ПОДКРЕПА НА АРЕСТУВАНИТЕ БЪЛГАРИ В СЕЛО КАТУНИЦА:
 Ето сайта:http://protest.s4.bizhat.com/index.php?mforum=protest
 Заповядайте, вече се събират доста материали, включително и вашата тема е цитирана!

# 3 055
  • където ми харесва

А ние тука си говорим весели работи Wink
Респект за Зенит!

# 3 056
Обществената дискусия за случилото се в Катуница напомня на диалог в ресторант:
- Келнер, защо в супата ми има слухов апарат?!
- Извинете…не ви разбрах?!

Любен Дилов - син

# 3 057
Това вече никак не ми харесва:

"От Столична община казаха за "Дневник", че още преди инцидента и размириците в Катуница – на 20 септември от БНС са ги уведомили, че ще правят шествие от 11 до 16 часа, което тръгва от НДК, минава през центъра и отново се връща там. Общината обаче ги е пренасочила за 14 часа, защото последните дни е заявен митинг-протест на ВМРО пред Народното събрание от 10 до 14 часа. Както и за предишните два протеста в подкрепа на Катуница през последните дни, в общината нямат уведомление за готвени в събота акции, свързани със събитията там.

Междувременно стана известно, че обявеният преди месеци ромски прайд на 1 октомври ще се проведе под друга форма – роми- студенти ще раздават карамфили и балони на минувачите в София, Пловдив, Велико Търново, Варна, Плевен, Стара Загора и Враца. Сред организаторите са център "Амалипе" и Българският хелзинкски комитет. От "Амалипе", цитирани от София прес, са обяснили, че отменят предвиденото шествие заради страх от ексцесии."

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/09/28/1164965_suvetut_za_sig … shte_zasedava_na/

# 3 058
Е те това вече не е яко, ако е истина...

Всяка сутрин от някакво радио слушам облъчване как трябвало да има повече деца и дават запис с една дама, която имала 6. Евала, поздравявам я. Да са живи и здрави всички, и да са сплотено семейство още дълги години.   bouquet Те вече са големи, изучени...

Ама аз как да имам едно, та и две-три....да не ни облъчват само, ами да предприемат някакви мерки. Не само Бойко да се чуди как да освободи резерва от 4 милиарда, който Валутният борд ни карат да държим. Те затова натискат за Шенген (и не само),ама нема ни пуснат скоро.

# 3 059

Това вече никак не ми харесва:

"От Столична община казаха за "Дневник", че още преди инцидента и размириците в Катуница – на 20 септември от БНС са ги уведомили, че ще правят шествие от 11 до 16 часа, което тръгва от НДК, минава през центъра и отново се връща там. Общината обаче ги е пренасочила за 14 часа, защото последните дни е заявен митинг-протест на ВМРО пред Народното събрание от 10 до 14 часа. Както и за предишните два протеста в подкрепа на Катуница през последните дни, в общината нямат уведомление за готвени в събота акции, свързани със събитията там.

Междувременно стана известно, че обявеният преди месеци ромски прайд на 1 октомври ще се проведе под друга форма – роми- студенти ще раздават карамфили и балони на минувачите в София, Пловдив, Велико Търново, Варна, Плевен, Стара Загора и Враца. Сред организаторите са център "Амалипе" и Българският хелзинкски комитет. От "Амалипе", цитирани от София прес, са обяснили, че отменят предвиденото шествие заради страх от ексцесии."

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/09/28/1164965_suvetut_za_sig … shte_zasedava_na/

Представям си, колко хора ще им приемат карамфилите...

Аз съм била в чужбина, и ми е ясно, колко е приятно да ти обясняват, че принадлежиш към измет, макар самия ти да не се усещаш като такъв така че, добре са решили да се откажат.

Общи условия

Активация на акаунт