Събитията в Катуница

• 214 664
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 735

Естествено не са били само от агитките, а тази категоризация на всички фенове е страхотна просто.Въздържай се с подобни коментари, защото някой също може да реши, че си много проста, а защо не и на някакви транквиланти.

А ти видя ли ги? И изобщо виждала ли си такива субекти от близо? Общувала ли си по някакъв повод с такива? Не че е съвсем възможно, "прости" е много меко казано за тях.
За транквилантите - засега го пропускам. Ако искаш да се обиждаме, кажи само.  Peace

Не са били само от агитките, имало е всякакви хора.Млади, по-стари, мъже, жени, рокери даваха и т.н.Или е много удобно да сложим под един знаменател всички протестиращи, лумпените от агитките?
Не всички футболни фенове са прости, да не говорим, че ми е малко трудно да определя с тази дума деца на по 12, 13 години, защото в агитките има и такива.Simple Smile

# 736
Да видим колко гафа допуснаха ''великите губещи'':
-Подмениха истинския виновник с някакъв нещастник-изкупителна жертва.А нагло обявиха ,че виновника е заловен и щял да си плати.
-Подмениха  планирано предумишлено убийство с пътна злополука
-Потулиха работата с пропуска.Кой го е издал как се е ''появил''.
-Покриха се като мишоци сякаш най-важното нещо в момента бе футболът
-Смелостта и арогантността на селския барон отключиха много ''неудобни'' догадки.Още по-подозрително стана в съчетание с мълчанието и отказа за намеса на управляващите.
-поведението на медийте също затвърди убеждението ,че управниците има защо да са гузни.
Повече от ясно е,че само някой който много добре знае кое как сатва  врътката между управляващи и циганския барон би могъл да го режисира.Някой ,кото вече е бил партьор в този танц.''Червените кардинали ''са твърде интелигентен и ерудиран противник .
Мен ако питате няма печеливши,защото едните се овъртяха и омазаха,а другите отново напомниха колко  много трябва да се внимава с тях .Може би ,ако имаше някой националист по-на ниво  би спечелил от всичко newsm78.До някъде стана ясно,обаче колко е изчерпано търпението на хората.А те първа ни чака тежка зима.Ще става все по-трудно.

# 737
Не зная за какви провокатори става въпрос, не успявам да изчета темата, много бързо върви, но  тъй наречените "лумпени" палили ли са къщи наред, не само конкретните , на въпросната фамилия?
То не че не е възможно да ес случи, ако ескалира напрежението.

# 738
Но, това моля, било гражданска позиция, не режисура.

Кое е режисура? Д а се вдигнат родителите на умишлено убито момче, техни близки и познати на саморазправа, след като държавата е бездействала и се е случило най-лошото?
Да ги подкрепят и други хора?

ПП. Съвсем първосигнална реакция, спонтанна. И на мен ми идеше да скоча към Катуница, гледайки репортажа с майката.

# 739
До ден-два всичко ще се забрави. За съжаление.

# 740
Да видим колко гафа допуснаха ''великите губещи'':
-Подмениха истинския виновник с някакъв нещастник-изкупителна жертва.А нагло обявиха ,че виновника е заловен и щял да си плати.
-Подмениха  планирано предумишлено убийство с пътна злополука
-Потулиха работата с пропуска.Кой го е издал как се е ''появил''.
-Покриха се като мишоци сякаш най-важното нещо в момента бе футболът
-Смелостта и арогантността на селския барон отключиха много ''неудобни'' догадки.Още по-подозрително стана в съчетание с мълчанието и отказа за намеса на управляващите.
-поведението на медийте също затвърди убеждението ,че управниците има защо да са гузни.
Повече от ясно е,че само някой който много добре знае кое как сатва  врътката между управляващи и циганския барон би могъл да го режисира.Някой ,кото вече е бил партьор в този танц.''Червените кардинали ''са твърде интелигентен и ерудиран противник .
Мен ако питате няма печеливши,защото едните се овъртяха и омазаха,а другите отново напомниха колко  много трябва да се внимава с тях .Може би ,ако имаше някой националист по-на ниво  би спечелил от всичко newsm78.До някъде стана ясно,обаче колко е изчерпано търпението на хората.А те първа ни чака тежка зима.Ще става все по-трудно.

М-да, по първа точка и аз мисля така.Почти сигурна съм, че някой от внуците на Рашков да е бил зад волана.Пропускът е също много интересен момент, лично на мен ми говори за протекции от доста високо ниво.За реакцията на Борисов пък има ли какво да се коментира въобще...
Арогантността на онзи минава всякаки граници, но ще си търпим последствията на толкова години робско приведени глави, уж с цел запазване на етническия мир...

# 741
И в крайна сметка какво каза Рашков по телефона? Нищо не се разбра...

# 742
  • Ямбол
....... Последната да отговаря най-бърже, че най-много се тупа в гърдите, че ще всее ред и дисциплина...Като ми се изтъпанчат утре да се самовъзхваляват пак с поредния супермен-кандидат за власт, да кажат и какви са ги свършили досега!
....
Днес покрай тази тема се порових и четох, че има някои неща, които са направили, без да съм защитник на сегашните: Бутнаха незаконните палати на цар Киро, както и е съборена някаква постройка на гробища, но не мога да намеря къде го четох. Не е като без нищо, каквото са правили предишните, но и не е много, че да се стигне дотук.

# 743
Дреме му на "сценариста" за етническия мир  Outta Joint

# 744
Не намесвай, роднините, моля, нова! Цялата сценка последвала трагедията едва ли си няма провокатор. Добри тук не виждам.

# 745
Но, това моля, било гражданска позиция, не режисура.

Кое е режисура? Д а се вдигнат родителите на умишлено убито момче, техни близки и познати на саморазправа, след като държавата е бездействала и се е случило най-лошото?
Да ги подкрепят и други хора?

ПП. Съвсем първосигнална реакция, спонтанна. И на мен ми идеше да скоча към Катуница, гледайки репортажа с майката.

Абсолютно подкрепям, от тук нататък доста неща може да се режисират вече, и всеки да се възползва от създалата се ситуация, но стига изкарвахте всички някакви лумпени, актьори, пияни, дрогирани или всякаква паплач.
Касита, склонна съм в този случай да видя спонтанно изразили отношението си хора.Без да коментирам по какъв начин са го направили, но категорично не мисля, че са режисирани.
Много голяма и продължителна организация трябва да е била-от една страна рокерите, от друга няколко различни агитки, съвсем случайни граждани, местните от селото и т.н.Това не става за два часа.Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 сеп 2011, 21:56 от sorsha_

# 746

аз гледах новините на БНТ и запомних само, че 'те' трябва да си сложат мозъците в главите.
другото бяха някакви не много свързани неща тип 'ти добре ли ще се почувстваш, ако ти подпалят къщата".. не запомних много /не че има нужда;-)/

# 747
# 748

E, какво. Каза, че трябва да бъдат наказани келешите, подпалили къщата му за нищо.  Това каза.

# 749

Арогантността на онзи минава всякаки граници, но ще си търпим последствията на толкова години робско приведени глави, уж с цел запазване на етническия мир...

Това е основното. Навсякъде има престъпност, мафия и политически протекции, но тук пирамидата е обърната, благодарение на робската психика. И етническият произход на самите престъпници няма никакво значение. Хората си въртят едни пари, а ние спим 20+ години, но видиш ли етническите проблеми ни изкарват извън равновесие. Иначе в друга тема мнозинството убеждава малцинството колко е cool да живеят 6-7 човека на площ от 50 кв.м.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт