Събитията в Катуница

• 215 518
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 3 270
Сигурна съм, че на протеста ще има различни хора, измежду тях ще има  и провокатори.
Както на всеки протест.
Ако сте ходили някога.

Е, не е като на кафенце със съфорумка.

# 3 271
Волен да не се присъедини и да пропусне шанса...не ми се вярва! Плюс това в изказването на зам. кметицата иде рече точно за протест.

# 3 272
  • И тук,и там
Аз съжалявам,че не съм в Бг,за да отида на протеста.Смятам,че всеки,който е недоволен от ставащото в страната през последните двайсет години трябва да излезе и да изрази позицията си.Това е протест срещу всички политици (поне аз го приемам така). За съжаление виждам,че повечето българи са си все още с робското мислене.Гърците  бяха прави като казаха по време на техните протести:"По-тихо да не събудим българите!" Sad

# 3 273
Това с Волен е малко пресилено. Той виси с некакъв бус от маса време пред президентството.

Точно и аз това се чудя . Абе, от колко време виси този човек там... като мина и все е там и все подписки събират Simple Smile

От сега предвиждам, каква нелепа смешка ще бъде този протест а-ла Атака  Tired

Надявам се да не се получи така. Ама то ако не Атака, то ВМРО ще бъдат там от 10,30 до 14 часа Tired

# 3 274

Между другото туй изречение с "мишките" е вид провокация и мисля, че е незаконна в цяла Европа... Но в Бг явно у друго...

Чак пък да е незаконно. Едва ли и в Европа е незаконно да наречеш някого мишка Laughing

Всъщност Волен всички протестиращи отдавна го гонят отвсякъде. Даже на всеки по-големичък протест хората го освиркват и първото нещо, което казват е, че не са със Сидеров ...

# 3 275
И аз се присъединявам към мишките.
Представям си на псевдо протеста, половината няма да знаят за какво протестират всъщност.

# 3 276
  • И тук,и там
Ето какво мислят южните ни съседи за нас:http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?f=137&t=19993

# 3 277
  • София-Лагера
Затова тоя протест е от 14.00 часа.
М/у  другото  Волен можеше много по- рано да ''яхне'' недоволството на народа ,но не го направи.
Нито в Катуница беше ,нито на протестите до сега.
Слушах го ,че се разграничава от тях.

# 3 278
Представям си на псевдо протеста, половината няма да знаят за какво протестират всъщност.

А какво смяташ да направиш? Не искаш ли да се променят нещата?

# 3 279

Кои неща конкретно?

# 3 280
ТОВА Е ВАЖНО

НАПИСАХ ВЪВ ФОРУМА НА ДЕЦАТА, ЧЕ ЧАСТ ОТ ИСКАНИЯТА СА ИМ НАИВНИ И СМЕШНИ И ТРЯБАВ ДА СЕ ПРЕФОРМУЛИРАТ, ДРУГИ НАПРАВО ДА ОТПАДНАТ. ИСКАТ ПОМОЩ, КАК ДА ГО НАПРАВЯТ.

Айде сега да видим, можем само да им се подхилкваме или можем и да помогнем...

# 3 281

Между другото туй изречение с "мишките" е вид провокация и мисля, че е незаконна в цяла Европа... Но в Бг явно у друго...

Чак пък да е незаконно. Едва ли и в Европа е незаконно да наречеш някого мишка Laughing

Мишка не, но да позбуждаш мирни хора към протест срещу правителството-да. В смисъл ясно е, че всички искаме по-добро за БГ-да и аз го искам, нищо, че не живея тав, родина ми е. Но обиди и провокации не са начина.

# 3 282

Кои неща конкретно?

Тези, от които не си доволна. Или няма такива?

# 3 283
На първо място да отпадне точка 1.

# 3 284
  • София-Лагера
ТОВА Е ВАЖНО

НАПИСАХ ВЪВ ФОРУМА НА ДЕЦАТА, ЧЕ ЧАСТ ОТ ИСКАНИЯТА СА ИМ НАИВНИ И СМЕШНИ И ТРЯБАВ ДА СЕ ПРЕФОРМУЛИРАТ, ДРУГИ НАПРАВО ДА ОТПАДНАТ. ИСКАТ ПОМОЩ, КАК ДА ГО НАПРАВЯТ.

Айде сега да видим, можем само да им се подхилкваме или можем и да помогнем...
Кои по точно?
Дай линк на Лс

Общи условия

Активация на акаунт