Събитията в Катуница

• 215 518
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 3 285
ТОВА Е ВАЖНО

НАПИСАХ ВЪВ ФОРУМА НА ДЕЦАТА, ЧЕ ЧАСТ ОТ ИСКАНИЯТА СА ИМ НАИВНИ И СМЕШНИ И ТРЯБАВ ДА СЕ ПРЕФОРМУЛИРАТ, ДРУГИ НАПРАВО ДА ОТПАДНАТ. ИСКАТ ПОМОЩ, КАК ДА ГО НАПРАВЯТ.

Айде сега да видим, можем само да им се подхилкваме или можем и да помогнем...

Фламбе, точно на кои деца, на коя група пишеш?
     Във въпроса ми няма и капчица присмех, питам /в групата "В подкрепа на арестуваните българи от Катуница" ми се губят исканията/. Peace

# 3 286
  • София
Четох часове наред и никъде не прочетох, че трябва мишките да излизат на протест. Очаква се на протест да излязат хората. Така, че мишките не са длъжни да дават обяснения какво смятат да правят по това време, не се хабете да се обяснявате.  Twisted EvilMr. Green

Данък обществено мнение не плащам
и слабо ме интересуват твоите квалификации.
Какво ще правя си е лично мой проблем
и не си ти тази, която можеш да ми вмениш вина !
А Волен като клечи там е повече от ясно,
че иска да си пусне провокаторите сред всички,
които в последно време протестират.
Благодаря, но всеки досег с този хитлерист,
ми е меко казано гнусен !

# 3 287
Кои са мишките  newsm78
Извинете, но, та кои? Rolling Eyes

НАЙ ГОЛЯМАТА МИШКА е Волен, трупа дивиденти от смърта на 2 момчета и ги трупа без капка срам.

Искам да отида на протеста, и ще бъда там, но Волен някак си трябва да се засрами и да не се самопоканва така....
абе как всички чакат да стане нещастие и застават пред тълпата с искания, как не ги е срам, почти същите сценки имаше и със случая "Терзииски"

# 3 288
Не мога да се вържа на предизборните агитации на разните парти, на които цялата тази суматоха им идва много добре. Всички в момента се възползват от положението, за да спечелят възможно повече гласове на изборите. Идва им като безплатна реклама. Всеки ден в медиите, без да платят и стотинка. А пък и медиите от своя стана чакат такива новини, да има с какво да запълват ефирно време и вестникарски страници.

Сори, мен не ме бройте  Stop Тази въдица няма да я клъвна.
Един такъв внезапен протест, без изяснени искания и с расистки нотки не е за мен, а и смятам, че още от сега е обречен.

И аз се присъединявам към мишките.
Представям си на псевдо протеста, половината няма да знаят за какво протестират всъщност.

А какво смяташ да направиш? Не искаш ли да се променят нещата?

Кои неща конкретно?

Тези, от които не си доволна. Или няма такива?

Това не е отговор на въпроса ми!

# 3 289
Кои неща точно? Тези които непрекъснато прокламират за присъствие на протеста дали са наясно изобщо за какво е? Че на хората им е накипяло и им се протестира стана ясно. Но идеята специално за този протест в основите си, следва да е конкретна, а не "Напред - за хляб и свобода" (метафорично се изразявам, да не вземе някой да го лепне за лозунг). Една човешка трагедия буквално се превърна в гавра пред очите ни, яхната от псевдо - патриоти политици, спонтанността отдавна остана в миналото, а на дневен ред са само желанието за мъст - срещу кого и какво обаче си остава загадка!

# 3 290
ТОВА Е ВАЖНО

НАПИСАХ ВЪВ ФОРУМА НА ДЕЦАТА, ЧЕ ЧАСТ ОТ ИСКАНИЯТА СА ИМ НАИВНИ И СМЕШНИ И ТРЯБАВ ДА СЕ ПРЕФОРМУЛИРАТ, ДРУГИ НАПРАВО ДА ОТПАДНАТ. ИСКАТ ПОМОЩ, КАК ДА ГО НАПРАВЯТ.

Дай линк. Нещата трябва да тръгват от контрола върху местната администрация и органите на властта. Там е бездействието и оставянето на циганите да безчинстват - поради факта, че те, овластените там, нямат достатъчен ресурс, уязвими са, и - някои от тях - корумпирани.

# 3 291
Тук http://protest.s4.bizhat.com/protest-ftopic11.html, регвайте се и пишете.
 Нали не искате да е с расиски уклон?

# 3 292
ТОВА Е ВАЖНО

Дай линк. Нещата трябва да тръгват от контрола върху местната администрация и органите на властта. Там е бездействието и оставянето на циганите да безчинстват - поради факта, че те, овластените там, нямат достатъчен ресурс, уязвими са, и - някои от тях - корумпирани.

http://protest.s4.bizhat.com/viewtopic.php?t=11&mforum=protest това ли имаш в предвид аз писах тук с ник катерина

# 3 293
Представям си на псевдо протеста, половината няма да знаят за какво протестират всъщност.

Кои неща конкретно?

Ще ги променим като НЕ гласуваме/ГЛАСУВАМЕ--каквото сме решили за личен избор. Едно време, през 2004-та професорката ми по Европейски науки ни учеше как промяната трябва да започне от нас самите...

# 3 294
  • Costa Rica
Не знам къде са Ви питали дали сте от България и са Ви сбъркали с цигани, на мен НИКЪДЕ не ми се е случвало, не знам само на мен ли не ми се случва. Била съм в толкова много държави, как един път не чух да ме питат за циганите.... newsm78
НЕ са ме питали дали съм циганка,а ме питаха като съм българка защо не съм мургава.Живея във Великобритания.
Потвърждавам. И мен са ме питали в Испания. Налагаше се да ги убеждавам, че съм българка, въпреки че съм добре облечена и знам езика.  Явно за тях беше комплимент да ми кажат, че не приличам на БГ. Mr. Green Mr. Green

Малииии, яко им е подпарило под г**а! Днес по училищата се четат манифести как учениците на уч. заведение Х са големи и отговорни и могат да вземат правилното решение да не протестират редом до хулигани и пияници. Това не се е случвало и по Виденово време.

# 3 295
Не мога да се вържа на предизборните агитации на разните парти, на които цялата тази суматоха им идва много добре. Всички в момента се възползват от положението, за да спечелят възможно повече гласове на изборите. Идва им като безплатна реклама. Всеки ден в медиите, без да платят и стотинка. А пък и медиите от своя стана чакат такива новини, да има с какво да запълват ефирно време и вестникарски страници.

Сори, мен не ме бройте  Stop Тази въдица няма да я клъвна.
Един такъв внезапен протест, без изяснени искания и с расистки нотки не е за мен, а и смятам, че още от сега е обречен.

Кои неща конкретно?

Очакваш аз да ти кажа от какво си недоволна ли????
    Ако човек протестира, го прави заради себе си, защото е недоволен от нещо. И той самия трябва да има ясна представа какво иска/трябва да се промени. Аз мога да ти кажа за себе си (въпреки че ще отнеме доста), за теб и да искам, няма как да кажа...

# 3 296
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Делфина, ти сериозно ли Shocked Shocked Shocked? Върнахме се в комунизма, еййй ooooh!

# 3 297

Сори, мен не ме бройте  Stop Тази въдица няма да я клъвна.

Кои неща конкретно?

Очакваш аз да ти кажа от какво си недоволна ли????
    Ако човек протестира, го прави заради себе си, защото е недоволен от нещо. И той самия трябва да има ясна представа какво иска/трябва да се промени. Аз мога да ти кажа за себе си (въпреки че ще отнеме доста), за теб и да искам, няма как да кажа...

От теб конкретно нищо не очаквам и в интерес на истината изобщо не ме интересува, защо и дали ще протестираш.
На евтините политически интриги няма да се вържа. И в една друга тема казах- аз мисля с главата си, а не с медиите!

# 3 298
Четох часове наред и никъде не прочетох, че трябва мишките да излизат на протест. Очаква се на протест да излязат хората. Така, че мишките не са длъжни да дават обяснения какво смятат да правят по това време, не се хабете да се обяснявате.  Twisted EvilMr. Green

Припознаването започна. Joy Joy Joy

# 3 299
"Известни благоевградчани със заповеди за арест за участие в група “Катуница” във Facebook"
http://www.struma.com/krimi/izvestni-blagoevgradchani-sus-zapove … ie-v-grupa_21665/

Общи условия

Активация на акаунт