Събитията в Катуница

• 215 674
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 3 750
То проблема е, че за който и да се гласува ги върши същите като предишния, защото ние които сме тук го позволяваме.
Peace
Позволяваме 4 години да се оправдават с предшествениците си за това, че нищо не правят. Ако влагаха и толкова енергия за да измислят как да направят нещо  Crazy ехееей щяхме да сме "цъфнали и вързали"  Mr. Green

# 3 751
Ами то още слушаме оправдания какво станало пред 90-та.....писна ми вече да слушам кой им е виновен.

Искам да виждам действия, пари има, акъл няма. Или не, напротив--акъл има, ама и джобовете им трябва да се напълнят.

# 3 752
 Joy Joy Joy Joy
Абе то акъл има.. ама стига само до това как да напълнят техните си джобове и после да останат безнаказани Mr. Green  Joy

# 3 753
  • И тук,и там
Според мен много хора приемат,че като излезеш да протестираш едва ли не ще сваляш правителство.Не-така изразяваш позиция за нещо,с което не си съгласен.Ако управниците имат поне малко сиво вещество,ще се коригират.

# 3 754
st. Dobri
Дали ще съм в България или навън аз не мога да правя собствено изследване кой какъв е. Ако е някой от познатите вече лица, всички му знаем магариите и колко струва. Ако е ново лице, съмнявам се че и на местна почва ще мога да науча колко струва.
Понякога наистина всичко ми изглежда напълно безнадеждно. Но не искам да се отказвам от едно от малкото си права- да гласувам.

# 3 755
  • И тук,и там
Ами то още слушаме оправдания какво станало пред 90-та.....писна ми вече да слушам кой им е виновен.

Искам да виждам действия, пари има, акъл няма. Или не, напротив--акъл има, ама и джобовете им трябва да се напълнят.
Да.И в същото време болшинството от хората се борят за физическото си оцеляване,промиват им мозъците чрез медиите и всички се превръщат в зомбита.

# 3 756

Да.И в същото време болшинството от хората се борят за физическото си оцеляване,промиват им мозъците чрез медиите и всички се превръщат в зомбита.

И мисля, че изчерпахме темата   bouquet Hug

Абсолютно съм съгласна.

# 3 757

За някакви по-мъгляво-общи успехи на национално ниво е възможно, но на местна почва кирливите ризи са твърде видими, да не кажа очеизвадни. Невъзможно е да се скрият. От там хората си вадят изводите и за интересите на партиите, личностите, обвързани с тоя и оня.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 13:58 от luna

# 3 758
Това изказване на Red Velvet  за развода ми хареса Simple Smile

# 3 759
Това изказване на Red Velvet  за развода ми хареса Simple Smile

Проста аналогия. Няма сила, която да накара един човек да си ходи, а пък цяло правителство и аз не знам как ще накараме да си тръгва....Или да се промени...

# 3 760
  • Варна
Като говорим за стичането на хората към София, да споделя, че голяма част от тях бягат именно заради "дребната"  престъпност. Особено такива, които са се занимавали със земеделие.
Наличието на цигани е фактор при реалното определяне цените на земеделската земя.

# 3 761
Като говорим за стичането на хората към София, да споделя, че голяма част от тях бягат именно заради "дребната"  престъпност. Особено такива, които са се занимавали със земеделие.
Наличието на цигани е фактор при реалното определяне цените на земеделската земя.

Shocked Аз се чудих досега защо плодороден чернозем не можем да го продадем.
           Благодаря ти   bouquet

# 3 762
  • София
Темата беше "Събитията в Катуница" - ако чета правилно. Последните страници са изписани само с гласуване, ПК и Детска градина.

# 3 763
Темата беше "Събитията в Катуница" - ако чета правилно. Последните страници са изписани само с гласуване, ПК и Детска градина.

Майки сме, винаги стигаме до децата.

# 3 764
Но важно е да свалим Бойко. Или кво?

Умишлено ли отказвате да разберете? Аз се примирих, че явно пиша неразбираемо за вас, но да игнорирате постовете ми и да си избирате само отделни думи от тях, с които да изтъквате моето невежество... дискриминация!  Laughing

Идеята на протеста е да накараме Бойко да изпълнява задълженията си. Да не усвоява парите от еврофондове, а да ги ползва по предназначение. И Бойко, и другите, които ще дойдат след него. И това със свалянето на правителството, според мен е, за да покажем, че ние сме им дали власт и когато решим, можем да им я отнемем.  Crossing Arms

П.П. Дано не решите, че аз предлагам да свалим правителството...

Общи условия

Активация на акаунт