Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-44

• 50 675
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Мерси sigma . Дай Боже на всекиму тази радост, която изпитах днес. Дано всичко се развива добре и след 9 месеца да гушкам едно или две сладки бебенца.  Praynig Praynig Praynig

# 241
Петя, честита радост мила.  Hug с тези стойности може да са двечки.  Grinning пожелавам ти леки месеци до края и здраво бебе на финала. като видях резултата ти, все едно съм взела моя, сърцето ми трепна.   bouquet

# 242
С теб по едно и също време правехме инсетата през януари.

# 243
  • Русе
Мерси *нова_жена*    bouquet.
Моята инсеминация беше януари месец, но се оказа неуспешна. Това за мен е първи опит ИКСИ и се надявам да е успешен до финала. Praynig

# 244
  • Варна
Петя78 браво много се радвам за теб пожелавам ти прекрасни бебоци  newsm04 някак съм сигурна че ще са две

# 245
  • София
Честито Петя78, много леко бременеене ти пожелавам и здрави бебоци(и аз мисля, че ще са 2).Като чета такива новини и надеждата ми се усилва.Дано има повече положителни тестчета. Simple Smile

# 246
Питах тук-там / Барби  Heart Eyes/, ама и тук да питам .Живот и здраве април, май ще дойде и моя ред за инвитро. Последната ми направена цветна снимка е през октомври 2009 г. Та дотогава ще са минали 3 години. Въпросът ми е -дали да повторя наново снимката да не ме изненада някой хидросалпингс, появил се от нищото  newsm78 

# 247
  • Русе
Мерси shoko.  bouquet
sigma  защо не питаш доктора си, той най-точно ще ти кажа какъв е срока на цветните снимки. Моята беше от декември месец.

# 248
sigma, в Щерев поне нямат претенции за давност и моята беше на 3 години. На снимката вижда ли се хидросалпингс или друг проблем? Той не се появява току-така при проходими тръби.
При мен имаше предпоставки и доки каза, че ще следи да не се образува по време на стимулацията. Алтернативата беше да правя хистеро да запушат тръбите.

# 249
  • USA
Петя честито! Лека бременност ти пожелавам и здрави бебчета да гушкаш след има няма 9 месеца Hug

# 250
ПЕТЯЯЯЯЯЯЯЯЯ    сърдечно те прегръщам и ти стискам палци да си все така щастлива до края.Дано си ми на късмет     Praynig .

# 251
Петя, честито мила  Hug Hug Hug. Май сте повече от двама  Wink. Само хубави новини до най-щастливия финал.

# 252
Петя, честит ти положителен тест!Дано всичко да е наред до финала Praynig
Ти къде прави твоята процедура?

# 253
Хей момичета.На мене ми закъснява вече 6 ден цикъла ,а миналият месец правих инвитро.Сега трябва да започна противозачатъчни и веднага нов опит да започваме.На някой закаснявал ли му е цикъла така?

# 254
  • София
На мен винаги след опит следващият МЦ ми е закъснявал с по няколко дена.

Общи условия

Активация на акаунт