По сайтовете пише, че е добре йога да се практикува след третия месец и след мнение на лекаря. Няма информация как би се отразило на зачеване и първо тримесечие

Ако имате опит или инфо, моля споделете.

Аз също се заинтересувах от този въпрос ( за йогата конкретно) и се хванах да почета малко в нета. Преведох малко от няколко източника и дано ти помогне. Оставила съм на английски имената на позите, за да можеш да ги видиш в нета как изглеждат, ако не съм обяснила ясно (още не знам как да сложа картинки):
Звучи много добре. Интересното е, т.к. и аз се поразових, има доста противоречиви писания за позите. Прочетох например, че пози при които може да навлезе въздух във влагалището не са хубави за бременни. Последната поза, която си описала, ми се струва такава. И това не е единственото нещо, което не е съвсем ясно 

включи се, ако искаш, в тази тема

Всеки е в правото си да подбира за себе си в какво да вярва и как да живее и освен ако няма конкретни доводи и примери, че дадено учение е вредно за духа, да се тръгва през вината, за да се разубеждава човека, че нещо е вредно и неправилно за него и околните си е чиста проба манипулация. /няма да използвам тъй модерната напоследък дума "хейтърство или хейт спийч
" мен лично, това винаги ме е дразнело в начина на разпространение на христянската вяра, че не се тръгва от ценностите в религията и в добродетелите, които се изповядват, ами се тръгва през вината и първородният грях и това, че видиш ли ако не си християнин и не изповядваш този вид духовно учение, не си доховно извисен човек, ми напротив духовно заблуден, но заслуга за това имат основно религозните учители, демек свещениците, за това смятам че и доста хора се отказват от християнството и са загубили интерес в тази религия или по скоро заради начина и на изповядване и разпространение и се насочват към по- положителни и лесноразбираеми начини и методи да се нарани душата, в днешно време от всякъде те затрупват с проблеми и напрегнато ежедневие, та и с религията си да ти натякват колко си несъвършен и греховен и грешен и неразбрал и неможещ
късмет ти желая и здраво и красиво бебече като краен резултат
Страхотното на йогата е, че тя развива духа и тялото успоредно, като едно цяло 
Не е нужно да проявяваме тесногръдие и да анатемосваме, защото има място за всички ни - християнството проповядва мир и любов, а не кръстоносни походи 
а изборът на духовно развитие тя сама ще го направи