Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-44

• 50 675
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
Spirai gi po-dobre. Ne e vyprosyt v medikamentite, a v tova che v cigarite ima toksichni v-va, koito se otrazqvat na kachestvoto na qicekletkite. Izvinete za maimunicata, no sym v bolnica i pisha ot telefona.

# 286
  • Варна
f(x) ти как си дано скоро се приберете в къщи заедно с бебет(о)ата

# 287
Ми мислех си,че за момента покрай стимулацията няма да е толкова противопоказно....все пак 1 цигара и 1/2 пакетче 3 в 1 на ден.За мен не е проблем уж спирането понеже несъм толкова активен пушач и затова несъм мислилада го правя.Но нека и сами да си помогнем в начинанието и да не си пречим сами.

# 288
  • Русе
ZVEZDA * лично аз пиех по 1 кафе на ден и по 1-2 цигари преди трансфера

# 289
Spirai gi po-dobre. Ne e vyprosyt v medikamentite, a v tova che v cigarite ima toksichni v-va, koito se otrazqvat na kachestvoto na qicekletkite. Izvinete za maimunicata, no sym v bolnica i pisha ot telefona.
      Нещо съм пропуснала ,ти защо си в болница?

# 290
мерси за отговорите, милички
Напълно съм съгласна че с по-голям шанс са трансферите на бластоцист, именно  с такъв забременях предния път, но за кратко. Нека само да обясня откъде идва въпросът ми. Докторът ми каза че понеже вече си плащаме за процедурата и съм направила 3 опита, може да ми направи двоен трансфер т.е. един ембрион на 3 ден и 1 на 5 ден, не знам дали изобщо ткаъв разделен трансфер се практикува в БГ. Всичко ок до тук, но какво става, ако все пак на 5 -6 ден нямам бластоцист, защото на 3 ден нямам как да сме сигурни че ще имам бластоцист? Затова и въпросът ми е, ако се сложи 1 ембрион на 3 ден и чакаме до 5 ден за още един, но по случайност, нямам бластоцист на 5-6 ден, какви са шансовете ако сложим примерно морула на 5 ден? Или по -точно по-голям ли е шанса ако се сложи 1 на 3 ден и 1  морула на 5 ден, отколкото 2 на 3 ден? Искам да съм сигурна, че ще имам 2 трансферирани ембриона, а  не да дам 10,000$ и да завърша само с 1 на 3 ден, което силно намаля шанса ми. Надявам се разбрахте въпроса ми, че малко объркано стана.

# 291
Ne mi se syrdete, az samata gi sprqh predi stimulaciqta, t.e dosta kysno. Imam i dve cigari mejdu punkciq i transfer. No tova za malkoto pushene e zabludata na vseki pushach. Edno invitro struva mnogo - fizicheski, emocionalno, finansovo. Ne si struva nito edna, nito polovin cigara.

# 292
Az sym vse taka.

# 293
  • София
Не съм спряла да се моля за теб да започнеш да се оправяш!

# 294
Пушех по 1 кутия на ден.Сега съм 7 ден след трансфера и пуша по 4-5 цигари на ден.Е не мога да ги спра.И по 1 кафе само сутрин пия.Дано не ми навредят много и да имам хубав повод да ги спра трайно.
Фиксче,стискам палци и се моля по-бурзо да се оправяш!

# 295
мерси за отговорите, милички
Напълно съм съгласна че с по-голям шанс са трансферите на бластоцист, именно  с такъв забременях предния път, но за кратко. Нека само да обясня откъде идва въпросът ми. Докторът ми каза че понеже вече си плащаме за процедурата и съм направила 3 опита, може да ми направи двоен трансфер т.е. един ембрион на 3 ден и 1 на 5 ден, не знам дали изобщо ткаъв разделен трансфер се практикува в БГ. Всичко ок до тук, но какво става, ако все пак на 5 -6 ден нямам бластоцист, защото на 3 ден нямам как да сме сигурни че ще имам бластоцист? Затова и въпросът ми е, ако се сложи 1 ембрион на 3 ден и чакаме до 5 ден за още един, но по случайност, нямам бластоцист на 5-6 ден, какви са шансовете ако сложим примерно морула на 5 ден? Или по -точно по-голям ли е шанса ако се сложи 1 на 3 ден и 1  морула на 5 ден, отколкото 2 на 3 ден? Искам да съм сигурна, че ще имам 2 трансферирани ембриона, а  не да дам 10,000$ и да завърша само с 1 на 3 ден, което силно намаля шанса ми. Надявам се разбрахте въпроса ми, че малко объркано стана.
dreaming, аз бих избрала двойния трансфер, който в БГ не се практикува доколкото знам. И все пак зависи от това колко яйцеклетки си имала при предишните опити и колко от тях са стигали до бластоцист.

# 296
Аз също съм против цигарите, за мен трябва да се спрат преди трансфера, при положение, че организма се чисти месеци наред, а бебето е планирано ... Но това е мое мнение. Аз също съм пушила известно време, но преди доста години и бързо ги спрях, за което много се радвам.

# 297
Zvezda -hiperstimulaciq. Hei shte vi tormozq za tez cigari. Nqma po-losho ot bivsh pushach, a az veche sym seriozen takyv ot dva meseca. hi-hi. Da znaete kakvo e hubavo da ne pushish!

# 298
f(x), бързо възстановяване, аз също бях с хиперстимулация, но се разминах с болницата.
Ти с колко бебета си?

# 299
Oshte ne se vijda anichka.bs, no sigurno edno. V nachaloto moje da sa bili i dve, urinarniq beshe + oshte na 8 den.

Общи условия

Активация на акаунт