Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-44

• 50 675
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
  • СОФИЯ
shoko аз това което чета найстина е нормално миличка. Стискай зъбки, че после кво те чака  smile3504 newsm32 Пиши да знаем как вървят нещата при теб  Hug Hug

# 376
Да се похваля и аз.Започнах стимулацията  за пореден път и дано за последен.Миналият месец ми правиха лапаро и веднага на следващия МЦ започнахме по дълъг протокол.От 2 дни обаче имам болки на единия разрез от лапарото. SadВ момента съм на противозачатъчни и Медрол.Възможно ли е да е някакъв страничен ефект?Ако някой е пил Медрол нека ми отговори.

# 377

ЗВЕЗДИЧКЕ до каде я докара твоята стимулация как върви

аз да споделя за себеси коремът ми е подут кръста ме наболява но било нормално
        SHOKO аз съм много добре  Sunglasses ,а и  това показват изследванията,7-ми ден стимулация ми е.Утре сутринта първо ще пусна LH,Estradiol  и като излезнат резултатите ще видиме дали ще има боцкане за последен ден или на другия ден ще е пункцията.Всички показатели са перфектни,срещата с анестезиолога днес мина по реда си.Само малко имам притеснение относно количеството на фукитата само 5 броя.Развиват се много бързо,дано поне 3 се оплодят  Sad  .Аз несъм и на толкова силна стимулация де,по-щадяща ми е и май ще ми останат медикамени от менопура.Ти в коя клиника беше и при теб как са нещата?Ти започна с мен ,айде да се похвалиш с реколтата преди мен.  Praynig

# 378
  • Варна
на мен днес ми е 7ми ден от стимулацията и моята е щадяща заради ПКЯ и риск от хиперстимулация оформили са се 10 яичица но не се знае колко ще са читави  пункцията най вероятно ще е в петък или събота а клиниката ми е АГ Варна  

дано всичко при теб да е наред и с 5те яйчица Praynig Hug

# 379
  • Варна
mierin ти как си мила

# 380
Birenka, интересува ме какъв е този тест, който е показал тези отклонение. Знам че е генетично, но не разбирам какво точно. Дали е обикновено генетично изследване на мойте хоромозоми или е някакво което изследва хромозомите на самите яйцеклетки?  И другото което си мисля, при условие че доста често ранните аборти, като моя са поради хромозомни аномлаии, това означава ли че самите ние-аз и мъжът ми имам някакви хромозомни аномалии и затова и ембриона е бил такъв, или просто означава че при оплождането е имало проблем с ДНК на сперматозоида или на яйцеклетката и от там е дошла аномалията? Въпросът ми идва от това че мъжът ми е с нормален кариотип,а моят не е изследван и дали аз съм причината за аборта, след като той е с нормален кариотип. Малко объркано стана. Ровя се из нета да открия нещо по въпроса, но нищо конкретно не намирам. Иначе за предимплантационната диагностика съм наясно, доста съм изчела за нея.

# 381
Момичета, този Puregon ми е нещо неясен! На кутийките пише по 300 IU/ 0,36 ml, а в клиниката го задраскаха на 400!! Нещо се пообърках! В момента съм на дълъг протокол и се слагат по 200 IU на ден..Така е от 29.10, до 2.11 сутринта. Трябва ли да остане количество от лекарството?? Спазвам си протокола, не съм пропускала биене на инжекцийка! Но нещо се панирам! ooooh!
Само знам, че всичко е за хубавите неща! Heart Eyes

# 382
  • USA
Васи Пурегона не си отговаря.Това което пише е различно от количеството вътре.Слагай си точната доза както си пише на схемата ти и си записвай в книжката.На мен също ми оставаше и понякога трябваше да се боцна 2 пъти за да си направя дозата Peace Накрая си направи дозатора на 200 както си ти пише и виж до къде ще свърши и после сметни още колко да добавиш за да ги направиш 200 PeaceДано ме разбра LaughingУспех!

# 383
dreaming, и аз още си изяснявам нещата на тема генетика. При нормални кариотипове на двамата пак е възможно ембриончето да има генетичен проблем - грешка при деленето. Предполагам при този тест това се търси.
Не съм наясно какво е значението на У-делециите и мислех да пиша във форума на Нац. генетична лаборатория, че съм в чуденка да ги изследваме ли.
А ти пускала ли си изследванията за тромбофилии?

# 384
Васи Пурегона не си отговаря.Това което пише е различно от количеството вътре.Слагай си точната доза както си пише на схемата ти и си записвай в книжката.На мен също ми оставаше и понякога трябваше да се боцна 2 пъти за да си направя дозата Peace Накрая си направи дозатора на 200 както си ти пише и виж до къде ще свърши и после сметни още колко да добавиш за да ги направиш 200 PeaceДано ме разбра LaughingУспех!
Благодаря ти много, Kalalily! Wink Все ще се разбере накрая! Simple Smile

# 385
Birenka, да пускала съм тромбофилия и всичко ужким е наред там. Мъжът ми има пускан хромозомен кариотип и У-микроделеций, всичко е наред там, също. Та затова искам и аз да проверя моите хромозоми, ама като ги знам тука кви са лекарите откъм изследвания, със сигурност няма да ми го пуснат.След аборта като поисках генетични и имунологични изследвания директно ми заявиха че, такива изследвания се правят след 2-3 аборта, защото 1 бил нормален. Е ок, ама ако са можели да ми спестят 2 аборта, защото знаят, че има причина, тогава какво щяха да кажат. Много е тъпо това, ами нямаш нужда от това изследване и точка. Даже не мога да ида на частно да си ги пусна, без да имам направление. Добре, че след аборта си дойдох до БГ и си пуснах поне имунологичните изследвания, та знам че ужким и те са наред.
А щом и при двама родители с нормални хромозоми, може да има ембрион с хромозомни аномалии, то тогава сигурно е заради сперматозоид или яйцеклетка, която е с аномалии и  затова стават грешки при деленето. Не знам и аз , много сложна наука се оказа тази генетика, нищо не разбирам  newsm78

# 386
Момичета, стискам ви палци на всички. Аз съм вече на домашно лечение и прегледи през няколко дни. Нямам сили да пиша подробно, можете да прочетете в "анонимните артохолиц" или в плевенската тема.

# 387
dreaming, вярно си е сложна наука. на мен ми отне доста повече време да вникна, отколкото за хормоните Simple Smile Това ме разсейваше няколко дни след мисет-а.
Видях, че си писала и на Кременски Simple Smile Наистина вероятността всичко друго да е ок и да има проблем при кариотипа при теб е малка, но знае ли човек...
Много тъпо, че не може да си отидеш сама за изследване. Иначе и аз като теб мисля - може всичко да е наред, ама ако се окаже че е имало нещо очевидно и лесно отстранимо...
И моята докторка не ме прати веднага на изследвания. След като я попитах, каза, че ако искам може да си пусна имунологичните и тромбофилия. Кариотипа не ми го назначи, ама ще си го пусна и него. За него поне има и безплатна възможност тук Simple Smile

# 388
  • София
Фиксче, домашната обстановка ще ти се отрази чудесно. Добре е, че са те пуснали. Моля се при теб всичко оттук насетне да е добре. Почивай си и не се отдавай на мрачни мисли. Hug Hug Hug

# 389
  • Варна
f(x) станалото станало сега само положителни мисли и всичко ще е наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт