Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-44

• 50 211
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Най- вероятно ще си по къс, но все пак лекаря ще каже. Ще целят малко, но качествени яйцеклетки.

# 691
  • СОФИЯ
f(x) благодаря ти за отговорът  Hug

# 692
При Стаменов съм. Това ще ми е втори опит. Аз имам поликостозни яйчници и стимулацията е много сложна при мен. Много бурно отговарям на стимулацията. Миналия път бях по къс протокол.

# 693
  • СОФИЯ
Пожелавам ти този втори опит да е успешен, това ще ми е пожеланието за Коледа и Нова година всички да успеем  Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet  bouquet

# 694
  • Варна
И аз бях по къс протокол док каза че и втория опит ще е по  къс протокол заради ПКЯ

# 695
mierin,  лекаря ще прецени за твоя случай. А за яйчниковия резерв, проверяван ти е -  виждала съм те да публикуваш резултатите от хормони и ФСХ беше между тях (това е хормона, който дава идея как стоят нещата). Това изследване трудно го пропускат. Отделно на някои места правят задължително и Кломидното предизвикателство, което пак мери стойностите на ФСХ, но на 3-ти ден и след 5 дни по 100 мг Кломид на ден, на 10-ти отново ФСХ. И двете стойности трябва да са в нормите. 

# 696
  • София
Darlena, това е едно от изследванията, но не и най-показателното (ФСХ понякога скача временно и може да даде лъжлива картина..) Към момента за показателни за ЯИР са Инхибин Б и антимюлеров хормон...

# 697
  • СОФИЯ
Дарленка, Шарки нещо не разбрах  newsm78 Писала съм сигурно, но не съм обърнала внимание какво е, все пак до сега съм правила само инсеминации. Като се има впредвид, че нямах много вяра на тях и затова не съм се замислила какво е ставало. Затова и сега започвам по сериозно да се замислям и да следя какво става с Вас, за да знам какво да очаквам евентуално след 1-2 месеца. Утре ще звъня за да си запиша час при докторката и се задействам след Нова година

# 698
SHOKO  какво става с теб,как си?държиш ли твърдо за януари?Аз нещо се разколебах,то емоциите ми бяха в повече докато попремине болката.а и тоя ЕЦ откъдето и да го погледна ми е 2000 лв.ако имаме  възможност май ми се иска пак да направя като първия опит.все повече се объркам и незнам,искаше ми се пак преди фонда да напрявя още един опит.

# 699
  • Варна
твърдо съм решена дори нямам търпение

# 700
shoko, и аз се глася за януари (средата). Дано имаме късмет втория път Praynig Ние още умуваме с док дали да съм пак на къс или на ЕЦ...  Ще видим какво ще е решението.  newsm78

# 701
  • Варна
shoko, и аз се глася за януари (средата). Дано имаме късмет втория път Praynig Ние още умуваме с док дали да съм пак на къс или на ЕЦ...  Ще видим какво ще е решението.  newsm78

Значи сме заедно хайде дано 2012 ни донесе  EFP preggo newsm32 newsm32

# 702
Мойта док на прегледа ми каза,че мога и на ЕЦ,няма причина да не опитаме,само,че ще се надавяме на една единствена Я.А иначе за мен бил подходящ ...и за напред пак по-къс протокол,но искала с малко по-висока доза.Отутре(т.е вече днес)започваме с пренасянето  в новия си дом,и искрено се надявам там да е нашият късмет,и там да е дома за нешето бебешоче  Praynig Praynig Praynig

# 703
Отутре(т.е вече днес)започваме с пренасянето  в новия си дом,и искрено се надявам там да е нашият късмет,и там да е дома за нешето бебешоче  Praynig Praynig Praynig

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 704
здр момичета,днес ми приключи 2 опит пак неуспешен,искам да ви питам при замразени,фонда какво поема,или аз трябва да си платя трансфера?

Общи условия

Активация на акаунт