Как се справяте с непрекъснатото боледуване, когато детето ви посещава ясла ?

• 70 081
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета, изварения компрес помага ли при подути сливици?
Вчера прибрах сина ми с силно течащ нос и едната му сливица освен, че е подута има и един налеп (миналата седмица го лекувахме от ангина с Тонзилотрен и не знам дали е от старите или е нов). За момента не ми се ще да го водя при педиатърката, защото тя със сигурност ще му изпише АБ, а според мен той за сега няма нужда от него.

# 286
Момичета, изварения компрес помага ли при подути сливици?

Твърди се, че помага.

Утро, разчитам на хомеопатията. И мисля, че действа.

# 287
Според мен само изварен компрес едва ли ще помогне, но в съчетание с някакви лекарства или хомеопатия ще помогне със сигурност.
Преди два дни бях на ръба от прием на АБ, но с изварен компрес и Умкалор оправихме гърлото.Мазах я и с Гранофорин, така че той също е помогнал.
И аз разчитам на хомеопатията, но не на всичко с етикет "хомеопатичен", защото от Осцилококцинум не съм доволна въобще.

# 288
  • София
Момичета, а какво е мнението ви за хомеопатичните лекарства?
Аз често използвам и съм доволна. За бистри секрети от носа, придружени обичайно с доста кихане, много ни помага Alium cepa. Харесва ни също сиропа за кашлица Стодал. А в момента сме със съмнения за алергия и отново прилагаме хомеопатично лечение на алергичната кашлица - сякаш има ефект.

Утро, ние се лекуваме в последно време само с хомеопатия. НО - предписана от класически хомеопат и дадени капки само от нея. Използваме САМО 1 вид капки - според състоянието ни ги изписва. Определено съм много доволна. От както я лекувам така повече от 39.00 градуса не ми е вдигала и то ако аз не засека на време разболяването... Засека ли го в самото начало от първото сополче не вдига повече от 38.0. Преди ми вдигаше до 40.0 градуса. Та на въпроса ти - МНОГО съм доволна!

# 289
Ние днес сме много зле - вдигна почти 40 градуса,водихме я на лекар - ангина каза ,обтри я с Йод,но не изписа антибиотик каза да правим компреси с извара и да пие липов чай,ей сега й сложих свещичка чебеше с 39.1 и направо ще ми изхвръкне сърцето ако и утре е пак така ще ходим пак ,мале ужас то си било адски страшно да ти е болно детето ...

# 290
  • София
малката лисичка, много не приятно Sad. Дано утре да е по - добре Praynig.

Аз нещо не успях да се справя с тоя компрес Rolling Eyes. Сложих изварата върху найлон, покрих му врата и отгоре го увих с шал, но след около 1 час изварата се разтече Confused, а преди да я сложа дори ми се стори гъста. Това дали се е получило защото се е загряла от температурата на тялото или аз не съм уцелила правилната извара newsm78. Вие как точно го правите и от коя марка сте доволни?

# 291
малката лисичка, много не приятно Sad. Дано утре да е по - добре Praynig.

Аз нещо не успях да се справя с тоя компрес Rolling Eyes. Сложих изварата върху найлон, покрих му врата и отгоре го увих с шал, но след около 1 час изварата се разтече Confused, а преди да я сложа дори ми се стори гъста. Това дали се е получило защото се е загряла от температурата на тялото или аз не съм уцелила правилната извара newsm78. Вие как точно го правите и от коя марка сте доволни?
Благодаря!  Hug
Иначе и на нас ни каза да сложим извара довечера и да я обтрием пак с йод  ooooh! направо не ми се мисли как ще й бъркам в гърлото.И аз издирвах извара одеве взех някаква от Била на Маджаров да видим как ще я закрепя на гърлото и тя каза да спи с нея,никаква идея нямам за момента иначе взех марли това онова ,дано успея да я закрепя някак.

# 292
Можете и сами да си направите изварата.
1 литър прясно мляко се пресича с лимонов сок или лимонтузу.

# 293
Можете и сами да си направите изварата.
1 литър прясно мляко се пресича с лимонов сок или лимонтузу.

Да,и аз така мислех да направя за да я извадя направо топла,ама в нашия пуст магазин не намерих ни лимон,ни лимонтозу,и напправо готова купих,вече й я сложих и сега спи,но да видим,тая Т,направо ще я побърка  Cry

# 294
Лисичке, а оцет нямате ли у дома?
И с оцет става.

Бързо да се оправя детенцето ти!

# 295
Лисичке, а оцет нямате ли у дома?
И с оцет става.

Бързо да се оправя детенцето ти!

Има,но като не знам,благодаря,дочаках да стане 23 ч че й сложихме свещичка в 17 ч сега пак й сложих,имаше 39 градуса  Sad утре ще я карам пак на лекар

# 296
Ох, намирисва ми, че детето е за АБ.
Дано не съм права!

# 297
Обадих й се ,на АБ сме - Дурацеф дано помогне наистина този път  Praynig

# 298

Познала съм значи Sad.
Дано помогне и бързичко да оздравява детенцето ти!

# 299

Познала съм значи Sad.
Дано помогне и бързичко да оздравява детенцето ти!

Благодаря много!  Hug Днес аз си я гледам,засега няма Т

Общи условия

Активация на акаунт