Как се справяте с непрекъснатото боледуване, когато детето ви посещава ясла ?

• 69 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Аз днес взех от една дрогерия,препоръчано от жената там чай за кашлица и т.н. , че тоя Проспан вече е наполовина и не ни помага  #Cussing out

# 376
  • София
Лисичке, моят син не е ходил на ясла. Като сравнявам с деца, които са ходили на ясла и са на неговата възраст, определено яслата си е вид "школа" по отношение на изграждането на имунитет. Вярно е, че като са под 3 години правят повече усложнения, но определено виждам разликата.
Моето дете се спуква от хреми, 1-ва група се съсипах, то не бяха хреми, които просто вече не знаех кога започват и кога свършват.
А неговите съградинчета, които са ходили на ясла не бяха така.
А уж моето калено и здравословно гледано дете би трябвало да е по-неболедуващо. Вятър.

Същата работа е при нас ooooh!. Оня ден говорих с една позната и й казах, че моята госпожица и  тази година си боледува по същия начин като миналата - никакво израстване. А майката на детето ми каза (то е ходило 2 години на ясла и сега също е 2 - ра група), че от миналата година е разредило боледуванията, а тази година е имал само един път хрема за 5 дни и това му е било боледуването до момента. Аз като гледам Ани и имам чувството, че най - рано в 4 - та група може да имаме тоя късмет ooooh!.

малката лисичка, на Ани пък само Проспана й помага. Разкашля ли се и веднага го давам и за около седмица се оправя Peace. Но на всяко дете, различни лекарства помагат. Бързо оздравяване Praynig.

# 377
Лисичке, моят син не е ходил на ясла. Като сравнявам с деца, които са ходили на ясла и са на неговата възраст, определено яслата си е вид "школа" по отношение на изграждането на имунитет. Вярно е, че като са под 3 години правят повече усложнения, но определено виждам разликата.
Моето дете се спуква от хреми, 1-ва група се съсипах, то не бяха хреми, които просто вече не знаех кога започват и кога свършват.
А неговите съградинчета, които са ходили на ясла не бяха така.
А уж моето калено и здравословно гледано дете би трябвало да е по-неболедуващо. Вятър.

Същата работа е при нас ooooh!. Оня ден говорих с една позната и й казах, че моята госпожица и  тази година си боледува по същия начин като миналата - никакво израстване. А майката на детето ми каза (то е ходило 2 години на ясла и сега също е 2 - ра група), че от миналата година е разредило боледуванията, а тази година е имал само един път хрема за 5 дни и това му е било боледуването до момента. Аз като гледам Ани и имам чувството, че най - рано в 4 - та група може да имаме тоя късмет ooooh!.

малката лисичка, на Ани пък само Проспана й помага. Разкашля ли се и веднага го давам и за около седмица се оправя Peace. Но на всяко дете, различни лекарства помагат. Бързо оздравяване Praynig.
Благодарим много,сега варя тоя чай да видим ...

# 378
Лисичке, най-добре е чайчето да комбинираш със сироп за кашлица.
Към сиропите децата привикват много лесно. Трябва да се сменят.

# 379
Лисичке, най-добре е чайчето да комбинираш със сироп за кашлица.
Към сиропите децата привикват много лесно. Трябва да се сменят.

Да,тя си й давам още Проспан,а иначе към чая мога ли да сложа малко мед  newsm78

# 380
Сложи мед, разбира се.
Вече си захранила с мед, нали?

Мед обаче не бива да се слага в горещ чай или друга гореща напитка. Като се охлади и тогава.
Можеш да даваш и лъжица чист мед да хапва. Всяка сутрин давам. Влияе локално на гърлото.

# 381
Да,захранихме я  Peace
Благодаря ти отново.Да,той баща ми й взе за нея някакъв по-лек уж,че аз не ги разбирам,акациев мисля че беше.
Сега да видим как ще изпие днес толкова много чай  Praynig

# 382
Акациевият мед е за гърлобол. Помага много и при кашлица.

# 383
Акациевият мед е за гърлобол. Помага много и при кашлица.
Значи всяка сутрин ще си й давам,днес ми препоръчаха и Ехинацея Номер 5за сополките,че пак си ги има,или да взема пак Сребърна вода с клеева тинктура,че тия капки хич не помагат,бяха изписали Коларгол,имам чувството,че хич не й действат добре а даже по-зле става.

# 384
Коларгол са силно подсушаващи капки.
Изписват се при т.нар. "задна хрема". Прилагат се не повече от 5-7 дни.
Капала съм - ефект нула.

# 385
Аз отдавна не съм писала, последното което прилагам е маслен разтвор на прополиса. Сама си го правя и вече имаме 2 седмици непрекъснато ходене на ясла. От както застудя и не ги извеждат това е първото толкова дълго присъствие. Пак се разсополевя, но като и накапя прополиса и чувствително намаляват секретите. През седмицата слагам сутрин и вечер, събота и неделя поне по 5 пъти, като правя и промивки с физиологичен разтвор.

Дано се задържи така, че иначе е супер мъка като е болна.

# 386
Летисия, би ли споделила моля, за този маслен разтвор Simple Smile.
Как го правиш, с какво го апликираш и т.н.?

Не мога да си намеря клей, иначе имам желание сама да приготвям тинктурата.

# 387
  За кашлицата може и отвара от орехови черупки... или два счупени ореха, с все ядката вътре. Освен че върши работа е и много приятен на вкус. Аз вече не купувам сиропи, а само с тоя чай и лекувам кашлицата.

# 388
Започнах и аз сиропи да не купувам, откакто правя по рецептата на нашата педиатърка домашен сироп.

# 389
  • София
Не мога да си намеря клей, иначе имам желание сама да приготвям тинктурата.[/b]

Клей можеш да намериш на някой пазар, при пчеларите. Аз преди няколко седмици купувах мед на нашия и видях доста пчелни продукта, вкл. и клей.

Общи условия

Активация на акаунт