Как се справяте с непрекъснатото боледуване, когато детето ви посещава ясла ?

• 70 286
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
В смисъл?
Защо спешно?
Изкарва секретите бързо. Но не напълно според мен.

Така четох или ми казаха,ще излъжа,но иначе добре ли отпушва нослето ?  newsm78

# 451
Отпушва, защото издърпва натрупания секрет.
Но иска обилно напояване с физиологичен разтвор и помпане, после пак с разтвор и пак помпане.
Май вашият начин със спринцовката или евентуално иригатор назален е по-добър вариант.

# 452
Отпушва, защото издърпва натрупания секрет.
Но иска обилно напояване с физиологичен разтвор и помпане, после пак с разтвор и пак помпане.
Май вашият начин със спринцовката или евентуално иригатор назален е по-добър вариант.

Да ,доста излезна досега от вчера,но да видим как ще се изчисти напълно.

# 453
  • вече Пловдив
Sourcherry, това чайниче, което си показала, се ползва от йогите и според практикуващите наистина нямат хрема  Peace Ние обаче едва ли ще можем да го приложим (тя реве от най-малкото - само като ме види с капкомера и надува гайдата).

# 454
От онзи ден късно вечерта сме с температура (странна за мен крайниците бяха врели и бузите,а челото студено)цяла нощ поддържаше 37,4-7,което за мен лично не е Т.,но все пак дадох 2 пъти Беладона и пруснах Тантум Верде.Вчера я заведохме на лекар,зачервено гърло разбира се(тя винаги,когато вдига Т. има зачервено гърло) и цял ден нямаше Т.Пръскахме Тантум Верде и вечерта направихме компрес с ракия(разредена),но вдигна Т. и го махнахме,малко по късно се изпоти,преоблякохме и цяла нощ уж не е имала Т.,но баща и спа с нея и немога да съм сигурна.Сутинта ест. имаше Т. 38,4 и дадох Беладона,пръсках пак,но мисля да взема Тонзилотрен,но наистина се чудя дали ще ни помогне.Ще купя и извара да правим компреси пак.

# 455
  • София
Данитка, аз давам Тонзилотрен на сина ми, при ангина и съм много доволна, как действа при него Peace. Дано и на твоето детенце помогне Praynig.

Аз физ. р - р със спринцовка съм им слагала преди 1 - 2 години и Аничка послушно стоеше, но с Дани голяма борба водехме всеки път Whistling, обаче имаше много добър ефект Peace. И аз като Лисичката се учудвах какви неща излизат от носовете им ooooh!.

# 456
Ваня, да. Йогите почистват така носовете си. Методът е наистина успешен.

Данитка, Тонзилотрен е страхотен. Мисля, че ще помогне.
Бързо оздравяване на мъничето!

# 457
Аз да подосаждам пак,понеже лекарят пропусна да спомене,колко време да използвам този натриев хлорид ? Бая чисти ноздричките и снощи почти не хъркаше  newsm78

# 458
Аз да подосаждам пак,понеже лекарят пропусна да спомене,колко време да използвам този натриев хлорид ? Бая чисти ноздричките и снощи почти не хъркаше  newsm78
Позвъни и попитай
Ние днес даже и 39,7 вдигнахме...йес  ooooh!

# 459
Позвъни и попитай
Нямам номер,а какво даваш за такава висока Т ?

# 460
Позвъни и попитай
Почвам с Беладона,ако до 30мин. не падне давам Нурофен и оцетени компреси.

# 461
Позвъни и попитай
Почвам с Беладона,ако до 30мин. не падне давам Нурофен и оцетени компреси.
Беладона за пръв път го чувам,да и ние така с компресите,бързо оздравяване!  Hug

# 462
  • Бургас
Леле, аз не бих изтраяла да видя дори 38.9 примерно и да не сложа свещичка поне, че се вдига много бързо и по-нагоре, щом е стигнала дотам.И разбира се след свещичката се започва с компресите.Сестра ми е лекар, работи известно време и в педиатрия и такива експерименти да се изчаква да спадне сама такава температура съветват да не се правят, че след това пациентите в отделението се увеличават.
Дано да подейства вашето лечение, но при такава висока температура е добре да имате подръка и свещички /това за през нощта/ .

# 463
Лисичке, можеш колкото време искаш да ползваш солената вода за промивките. Няма да навреди.

За високата температура - качи ли се над 38.3-38.4, аз я свалям. Така знам от нашия педиатър.

# 464
  • вече Пловдив
След 2 седмици на ясла от вчера дъщеря ми отново е болна  Confused Този път са хрема и гърло, от тази сутрин и покашля. Писна ми, наистина! Twisted Evil
Почнах пак да слагам капките с клеева тинктура и физ. разтвор, но за първи път забелязвам, че и очичките сълзят. Сълзите са бистри, ту от едното, ту от другото око. Поне няма температура...

Общи условия

Активация на акаунт