Ще имам близнаци! Тема с продължение....22!

• 49 861
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ех, Меди, има Господ  Praynig

# 136
Здравейте. Стискам палци и се моля, малките бебенца да са добре и да станат големи деца. Praynig Praynig Praynig
Меди, Ние сме заедно и в мартенската тема. Много се радвам за теб, че всичко с бебенцата е добре.  Hug

# 137
  • София
Меди, много се радвам за прекрасните новини!  Hug Дано оттук нататък само да се наслаждаваш на бременността си.   bouquet

Айла, и от мен стиснати палци за малките бебчета. Praynig

# 138
  • Бургас
Aila , силно стискам палци за малките борци  Praynig  Praynig Praynig

medimed, много се радвам за добрите новини при вас  Hug Отсега, докрая само такива да се чуват  Naughty

Искам да попитам- тези инжекции за белите дробове на всички ли се поставят или само ако има реален риск от преждевременно раждане ? У наше село, при двама доктори ходя, но никой не е споменал даже за такава терапия. Реално при мен досега никакви отклонения не се наблюдават и може да нямам нужда, но се чудя все пак ...

# 139
  • София
Преценяват според случая. Аз попитах дали ще ми слагат- докторът ми отговори, че няма никакви признаци за ранно раждане и не ги сложихме. Следяха ме на 2 седмици обаче.  Peace

# 140
  • София
GJK не не се поставя на всеки, само ако има риск от преждевременно раждане или ако е започнало винаги правят всичко възможно да задържат поне няколко дни, за да направят профилактиката.
Аз също нямах никакви оплаквания и не е ставало изобщо дума за тях. П.П каките ми са август 2006 като вашият батко  Heart Eyes

# 141
  • Бургас
И мен ме следят на две седмици. Явно нямам нужда, щом не са споменали досега, но ще питам за всеки случай на следващия преглед  Simple Smile

Aila
, лъвици ли са ? Като знам, какво е с един лъв, представям си какво ти е с две  Mr. Green

# 142
  • София
Аз мога да ти разкажа как е с четири лъва.   Crazy #Crazy Party Heart Eyes

# 143
  • София
milasara  Mr. Green
Да каките са на шести август 2006, малката е теле, на четвърти май  2009 Simple Smile

# 144
  • София
Айла, за sweet moni ли се молим? По колко тежат бебетата?

# 145
  • София
 KiaraTiara да за нея, незнам повече писала е във фейсбука сигурно в профила на многодетните аз я знам от там... За съжаление не ползвам фейсбук и аз лично нямам контакт, а и повече не са писали в многодетните с информация. Много рано са родени.., те загубиха едно бебенце началото на годината, изобщо не ми се мисли какво им е на родителите в момента и само мога да се моля този път нещата да се развият по-добре.

# 146
От коя седмица започнаха да ви следят на 2 седмици? Защото за сега д-р Сигридов ми каза да ходя на 3 седмици.

# 147
Той ще ти каже, когато е необходимо да те гледа на 2 седмици. Аз и досега, а и до началото на ноември, когато ще съм 30-а, съм през 3 седмици.

# 148
  • София
Аничка, и мен ме следеше д- р Сигридов, а ходех на 2 седмици по мое желание, че така ми беше по- спокойно. Wink Вече в края на бременността ходех всяка седмица при него и всеки ден на запис на тонове, но това пък беше, защото се пазарих да раждам по- късно от обичайното и той ми позволи само при условие, че ме следят изкъсо. Родих в 39г.с + 3дни. Wink

Айла, дано. Praynig

# 149
  • София
milasara  браво на теб, с близнаци два дни преди термин. Само една друга мама познавам, родила по-късно, тя преноси с 2-3 дни близнаците и също я следяха много отблизо.
Аз си ходех също на 3-4 седмици на преглед до късно, към края вече на 2-3 и съвсем накрая за кратко всяка седмица на тонове.

Общи условия

Активация на акаунт