Ще имам близнаци! Тема с продължение....22!

• 49 861
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
GJK и аз като теб много се шашнах в 33г.с. си мислех че едната не е мърдала два дни а като отидох при док се оказа че се е извъртяла и двете са ме ритали на едно място  Mr. Green

# 61
  • Бургас
GJK и аз като теб много се шашнах в 33г.с. си мислех че едната не е мърдала два дни а като отидох при док се оказа че се е извъртяла и двете са ме ритали на едно място  Mr. Green

Как си издържала два дни ?!?  Crazy
На мен за няколко часа, каквито мисли ми минаха през главата ....  Rolling Eyes Аз знам, че и при най-малкото съмнение трябва бързо да се отиде на лекар.

# 62
  • София
Ох, по - важното е, че сега момите са добре, нали? Моите момци не са спрели цяла сутрин. Мисля, че водят борба с червата ми. Контракциите ми са през 2 минути. Обаче съм вдигнала ръце и не мога да се занимава повече. Честно, нямам сили!

# 63
наистина се чака 2, ако няма движение. може да се завъртяло, а и те не ритат нонстоп, има и паузи все пак.важното е, че всичко е ок.
KiaraTiara, как контракции през 2 мин  Shocked ти кво правиш във форума, беж на лекар. това не е шега работа, а и като се вземе предвид шийката ти ... бих отишла веднага на лекар

# 64
  • София
наистина се чака 2, ако няма движение. може да се завъртяло, а и те не ритат нонстоп, има и паузи все пак.важното е, че всичко е ок.
KiaraTiara, как контракции през 2 мин  Shocked ти кво правиш във форума, беж на лекар. това не е шега работа, а и като се вземе предвид шийката ти ... бих отишла веднага на лекар

Аз съм така от 3 дена, вече не мога да се разправям. Последния път с доктора си говорихме, че явно ми е такава матката и нищо не може да се направи. А и както съм болна, само ми трябва да се наредя там да заразя и останалите бременни.

# 65
  • Бургас

Аз съм така от 3 дена, вече не мога да се разправям. Последния път с доктора си говорихме, че явно ми е такава матката и нищо не може да се направи. А и както съм болна, само ми трябва да се наредя там да заразя и останалите бременни.

Добре де, ама ти така може да си родиш без да разбереш. Не трябва ли да си в болницата под наблюдение ?!?

# 66
  • София
KiaraTiara,приятелски съвет-отивай да те прегледат и да видят,какво е положението,контракции на две минути е сериозна работа,а кръста боли ли те,по принцип тези на де минути са силни и болката е опасваща,твоите такива ли са,освен това доколкото знам контракциите водят до скъсяване на шийката.

# 67
  • София
Болка нямам. Контракциите се разредиха, сега са през 7-8 минути. Пратих смс на док, щом не отговаря явно не е притеснен.  Наистина вече не мога да се справям с тях. Какво да направя? Къде да ходя? Ако отида в болница ще ме сложат на системи. Оф, ще се гръмна. Много ме ритат, не са спрели от часове, подозирам, че това предизвиква контракциите.

# 68
  • София
KiaraTiara предвид седмиците в които си ако се налага прием в болница и системи определено си заслужава. Значението дори и на един ден в повече ако бебетата се родят в тези седмици е огромно.
Дано да е било от ритането и фалшива тревога, но и моят съвет е колкото се може по-скоро да отидеш на преглед.

# 69
KiaraTiara , аз така един ден бях като теб, толкова ритници, стягане на корема, викам си леле тези бебета не се спряха, мислих, че стягането е от движението на бебетата.
Прибрах се, легнах и след 2 часа ми се спука мехура, след 12часа родих, в 29 г.с.
Хем бях ман мн силна терапия с над 24 хапчета на ден + Фракси.

Нема не мога да се справя. Отиваш да те видят, 26 г.с. е рискова, родените тогава бебетам без профилактика на белия дроб са високо рискови и шансовете им не са добри. Казва ти го човек родил в почти 26 г.с.

# 70
  • София
20 контракции за последните 4 часа и половина. Записвам си ги. Утре ще се обадя на доктора, каза че има и друго решение за контракциите.

# 71
  • София
Киара,според мен е по добре да отидеш още днес на лекар не чакай щом имаш такива контракции! Hug

# 72
  • София
Мислите ли, че само контракциите повлияват на преждевременното раждане? Мога да се нагълтам с едно хапче дето ще оправи работата и контракциите ще спрат, но моят основен проблем е в какво състояние е шийката. Сега ще си легна и ще сложа утрогестан, той ще я успокои...

# 73
  • София
Явно си много смела миличка Simple Smile Браво! Peace  но помисли малко по добре и вземи си разходи до някоя болница да те видят особенно шойката това не е шега работа! Rolling Eyes
Аз родих много рано също 28 г.с. и слава богу бебките са ми добре очудващо за повечето лекари!
Дано при теб е фалшива тревога! Praynig

# 74
  • София
Ако знаеш колко съм смела.. не съм спряла да рева. Сама съм в къщи.. бях писала на док и ми отговори преди 40 минути. Къде да отида? В МД какво ще направят за мен?

Общи условия

Активация на акаунт