Ще имам близнаци! Тема с продължение....22!

• 49 861
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Киара, контракциите биха могли да повлияят на състоянието на шийката, което при теб и без това не е отлично, затова и момичетата така настоятелно те убеждават да отидеш на лекар. В крайна сметка, по- добре едно посещение повече или дори известен престой в болница. Peace  Дано всичко се успокои и да няма проблеми. Hug А в МД съм сигурна, че ще направят всичко възможно. Недей да плачеш, няма ли някоя приятелка, която да дойде при теб или някой близък?  Hug

# 76
  • Малта
Киарка, ей ... нямя да им се даваш  Naughty

Пусни им класика да се успокоат и ако трябва и хапче пи!!! СТИСКАМ ПАЛЦИ да ОТМИНЕ ТОЗИ ПЕРОИОД и да си продължите мирно и кротко до термин  Praynig

# 77
  • София
Възможно ли е да ме боли шийката? Имам някаква тъпа болка, на моменти леко прорязваща, някъде във влагалището. Ох, в какъв филм влязох...

# 78
И от мен едно "за" отиване до болница  Peace

В предвид последното написано - неотложно! Щом имаш и болки вземи незабавно мерки да се окажеш на място с медицинска помощ!

# 79
  • София
Киара, болките не са шега, наистина отиди в болница и то най- добре МД или Токуда, предвид седмиците, в които си. Може и да не е притеснително, но мисля, че в случая е наложително медицинско наблюдение.  Hug

# 80
  • Бургас
Възможно ли е да ме боли шийката? Имам някаква тъпа болка, на моменти леко прорязваща, някъде във влагалището. Ох, в какъв филм влязох...

Киара, ако съм на теб викам едно такси и право е Майчин дом, да ме приемат. Там най-добре ще знаят какво да направят за теб  Peace
Мен днес бяха готови да ме приемат, при положение че реално нямаше нищо, така че на теб няма как да ти откажат  Peace

# 81
  • София
  Подкрепям идеята за таксито, няма какво да загубиш, но може мноооого да спечелиш.  Peace

# 82
Дано Киара да е тръгнала за болницата и всичко да е наред.Желая и го от сърце! Hug

# 83
Киара,само не се паникьосвай Praynig Успокой се максимално и ако не намалеят контракциите отивай на лекар,миличка  Hug
Чакаме да пишеш..

# 84
  • София
Момичета, ходих и в МД и в Токуда. В МД ми бръкнаха с ръка, толкова ме боли в момента. Констатираха, че нямам разкритие, искаха да ме приемат предвид инвитрото и многоплодната, но аз отказах. Не са ме гледали на ултразвук. В токуда искаха да ми бъркат, аз отказах, гледаха ме на ултразвук и нищо ми нямало. В крайна сметка не пожлаха да ме видят с вагинален ехограф и все едно нищо не свършихме. През корема имам шийка 3,9 см., но това си го знам и иначе.

# 85
  • София
Киара, това, че шийката е със запазена дължина и няма разкритие е много добра новина.  Hug Контракциите спряха ли? Полежавай повечко тия дни.  Hug Стискам палци всичко да е наред. Praynig

# 86
KiaraTiara кой те гледа в Токуда? Там не бъркат след определни седмици и ако е има риск.
Аз ако бях на твое място щях да остана под лекарско наблюдение, поне докато минат критичните и рискови седмици. Също така, ако има предпоставки за ранно раждане, тр да обсъдите прием на кортикостероид.

# 87
  • Бургас
Киара, как си днес ?
Честно казано и аз бих останала за наблюдение, впредвид състоянието  Peace

# 88
  • София
Добър ден!

Снощи нямах време да ви благодаря за съпричастността. Благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

Днес пак съм с контракции, още не съм станала да се преместя от едното легло на другото и корема е на топка.

В Токуда ме прегледа млада докторка, Попова ли се казваше.. сега да не ставам да й гледам името. Искаше да бърка, но с много молби склони само да отбележи, че не желая гинекологичен преглед.

А иначе не останах в болница, само защото снощи док ми каза, че има и друго решение за контракциите и днес имаме уговорка да го коментираме. Ала нещо не ми вдигна  newsm78

Как ме боли от тази жена дето бръкна... Ама както и да е, дано да не е станало нещо лошо от това.

# 89
KiaraTiara, д-р Попова е мн добра, тя мен ме е наблюдавала също, както и д-р Колева.
Странно е, че толкова те боли от прегледа, не би трябвало да е така. И коремът на топка при малко движение, хич не е добре тази работа, да знаеш. От личен опит ти казвам, като човек раждал рано два пъти и двата пъти близнаци.
Каква е др алтернатива? Няма по добра от болнични грижи и системи, вярвай ми.

Общи условия

Активация на акаунт