Венеция-3-та тема

• 71 065
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, имам нужда от помощ. Въпросът ми е за придвижването от летище Тревизо до Венеция. Пред летището се хваща автобус, който ходи до Местре и оттам се хваща друг автобус за Венеция или този от летището е директен?

# 661
Има директен до Венеция, който само спира в Местре. В Нета има и разписание.

# 662
Има директен до Венеция, който само спира в Местре. В Нета има и разписание.
Както винаги бързи и точни! Благодаря!  Hug

# 663
Момичета, имам нужда от помощ. Въпросът ми е за придвижването от летище Тревизо до Венеция. Пред летището се хваща автобус, който ходи до Местре и оттам се хваща друг автобус за Венеция или този от летището е директен?

Две фирми има, които предлагат превоз от летището до Венеция, през Местре.
Едната http://www.atvo.it/index.php?lang=en
Втората http://en.barziservice.com/services/apt-line-treviso-aptmestreve … s-by-highway.html

Съвет: Преди да си купиш билет за връщане провери добре деня и часа на автобуса, който те устройва.

# 664
Когато ходихме до Венеция, билета беше "отворен". Т.е. не си запазваш определен час, а отиваш когато ти е удобно. Това естествено пак включва проверка на разписанието.

Билета отиване-връщане е една идея по-евтин.

# 665
Когато ходихме до Венеция, билета беше "отворен". Т.е. не си запазваш определен час, а отиваш когато ти е удобно. Това естествено пак включва проверка на разписанието.

Билета отиване-връщане е една идея по-евтин.

Да, така е, но ние купихме отиване/връщане за едната фирма, а ни устройваше, като ден/час на тръгване на автобусите другата фирма.

# 666
Аз за Венеция купих ATVO ,а обратно с другите.Разликата е 1 евро.Часовете се разминават ,но ATVO пътуват по-бавно не по магестралата и това спестява време , а цената е същата 7 евро посока ,13 евро двете.

# 667
Някой ходил ли е от Венеция до Верона с влак?

# 668

да, освен това си струва да се спре и в Падуа и Виченца, Виченца не чак толкова, но Падуа е един от най-красивите градове на Италия за мен!  Hug

# 669

да, освен това си струва да се спре и в Падуа и Виченца, Виченца не чак толкова, но Падуа е един от най-красивите градове на Италия за мен!  Hug
  Hug От къде се хваща влакът?

# 670

Hug От къде се хваща влакът?

от централната гара на Венеция Venezia Santa Lucia (минава и спира и през Местре, ако случайно нощуваш там)
до колкото си спомням влака тръгва от Венеция, после минава през Падуа, после Виченца, накрая Верона, май е на една линия

ето малко снимки от Падуа

# 671
bg_cuci, много ти благодаря  Hug Страхотни са снимките от Падуа!

# 672
  • Варна
bg_cuci, много ти благодаря  Hug Страхотни са снимките от Падуа!

12 евро с обикновен до Верона
25 с ЕВРОСТАР
Верона е още по хубава
ама те хубавите италиански градове са десетки
едва ли могат да се сравняват

# 673
Някой возил ли се е на гондола? И, ако да, моля за малко информация-от къде я хванахте и колко струва това удоволствие?
Някой беше препоръчал този хотел :http://www.hotelscombined.com/Hotel/Relais_Piazza_San_Marco.htm и го резервирах. Сега не мога да намеря кой е  Embarassed. Ако се разпознае, ще съм много благодарна да ми пише  Hug

# 674
  • Варна
Някой возил ли се е на гондола? И, ако да, моля за малко информация-от къде я хванахте и колко струва това удоволствие?

На големия канал пред Сан Марко има стотици на специални стоянки ,а из града плават хиляди,на който и празен да викнете идва при вас и почвате да се пазарите.Ние бяхме  около час за 70 евро.

Общи условия

Активация на акаунт