Венеция-3-та тема

• 71 091
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
За гондолите,явно има коригиране на цените преди три години от моста Риалто за един час 50евро.

# 676
Ние ще ходим края на март, но имам проблем с намиране на подходящо настаняване. Искахме да спим в къмпинг в Местре - бунгала, но ни искат капаро чрез банков превод, което е много скъпо. Някой резервирал ли е хотел или хостел чрез hostelworld.com? Там има доста предложения - по-скъпи и по-евтини, но не знам доколко резерацията през този сайт ще е актуална в съответния хотел. По принцип търсим нещо до 25 евро на вечер - 2 стаи за по 2 души. Може и да е в Местре, но да има удобна връзка с автобус до Венеция. Ако някой може да предложи нещо, ще съм благодарна.

# 677
Ние ще ходим края на март, но имам проблем с намиране на подходящо настаняване. Искахме да спим в къмпинг в Местре - бунгала, но ни искат капаро чрез банков превод, което е много скъпо. Някой резервирал ли е хотел или хостел чрез hostelworld.com? Там има доста предложения - по-скъпи и по-евтини, но не знам доколко резерацията през този сайт ще е актуална в съответния хотел. По принцип търсим нещо до 25 евро на вечер - 2 стаи за по 2 души. Може и да е в Местре, но да има удобна връзка с автобус до Венеция. Ако някой може да предложи нещо, ще съм благодарна.
Лятото отседнахме тук
 http://www.booking.com/hotel/it/mondial.bg.html?label=gog235jc-i … fc746a8211;dcid=1
Имахме забележки, за големината на стаите, но бяхме 4 човека в една стая. Иначе има безплатен паркинг, което беше определящо за нас.
Иначе е чисто, с ново обзавеждане и лоша шумоизолация.
Автобуса за Венеция спира пред самия хотел

# 678
  • София - Бургас
Преди 1 година платихме 100 евро за среден курс. Бяха къс 60 евро, среден 100 и дълъг 120 евро!
Но и там е въпрос на пазарлък, може и за по - малко WinkНие не сме се пазарили, защото бяхме с друго семейство и така или иначе си поделихме обиколката~

# 679
  • София
Записвам се и се връщам да чета за препоръчани хотели.
Трима възрастни сме, така че освен хотел ме устройва и апартамент. Искам да е близо до центъра, нелуксозно, но приятно.

# 680
Гондоли 80евро=30мин. по ниско от това няма говорим за летния сезон

# 681
Здравейте! Предстои ни пътуване края на февруари и сега търсим хотел. Спрях се на х-л Мондиал, за който е писала mami21, но сред коментарите пише, че ако отидеш по-рано от часа за настаняване те таксуват ако искаш да си оставиш куфара на рецепция - ако някой знае дали е така нека сподели и за таксата - колко е?
Друго, което ме озадачава е, че тройната стая е по-евтина от двойната - къде е уловката?
Ще пътуваме 2 възрастни + бебе и ни излиза по-изгодно тройна стая отколкото двойна с бебешко легло.
Ще се радвам и на други препоръки за хотел с ограничен бюджет:)

# 682
Колкото повече народ в стаята, толкова е по-евтино! По-тясно е, по-неудобно заради едната баня.
Потърсете друг хотел, защо ще плащате за съхранение на багажа.

# 683
Ако някой иска да се повози на гондола и не го дразни, че ще бъде комбиниран с още хора може да се възползва от това предложение:
http://en.turismovenezia.it/Venezia/Gondola-ride-Canal-Grande-Venezia-322072.html

цената е 28 евро на човек за 35 мин

# 684
Здравейте,във Венеция къде е позволено да се пуши?

# 685
Здравейте! На 13 февруари и аз ще се разпиша за Венеция  Two Hearts Нямам търпение вече! Изчетох всички теми за Венеция и благодаря на всички мами за информацията  Heart Eyes  Случайно някой да си пази картите Ролинг Венис за тази година?  Blush Трябват ми две и ще се радвам,ако някой ги преотстъпи   bouquet  И да знаете къде мога да намеря този пътеводител на Нешанъл Географик.. търсих навсякъде в интернет, но май са го спрели от продажба  Rolling Eyes

# 686
Навсякъде на открито се пуши, и се пуши много, в малките тесни улички обаче приятно ухаеше на смесен аромат от тютюн и парфюм при вечерни разходки.

# 687
Навсякъде на открито се пуши, и се пуши много, в малките тесни улички обаче приятно ухаеше на смесен аромат от тютюн и парфюм при вечерни разходки.
Благодаря!!

# 688
  И да знаете къде мога да намеря този пътеводител на Нешанъл Географик.. търсих навсякъде в интернет, но май са го спрели от продажба  Rolling Eyes
[/quote]
Никъде го няма пътеводителя,къде ли не търсих-поръчки по книжарниците,телефони въртях.Най-накрая мъжо го откри в магазин на Техномаркет в Сандански и ни го пратиха от там.Незнам дали е спрян от продажба ,но всички казаха,че е изчерпан.
 Късмет в търсенето newsm10

# 689
  • срещу двата комина :)))
 И да знаете къде мога да намеря този пътеводител на Нешанъл Географик.. търсих навсякъде в интернет, но май са го спрели от продажба  Rolling Eyes
Никъде го няма пътеводителя,къде ли не търсих-поръчки по книжарниците,телефони въртях.Най-накрая мъжо го откри в магазин на Техномаркет в Сандански и ни го пратиха от там.Незнам дали е спрян от продажба ,но всички казаха,че е изчерпан.
 Късмет в търсенето newsm10
[/quote]

мисля, че е изчерпан вече, но има и други хубави пътеводители  Peace

Общи условия

Активация на акаунт