Ин-витро в Истанбул 2

• 56 857
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • In a surreal moment!
Бамбо - Дано всичко мине ОК и стигнете до желания резултат!

Пиши в коя болница сте и при кой лекар, къде сте отседнали, с какво пътувахте от БГ и в момента до болницата с какво се придвижвате... такива неща.

До сега не сме имали в темите тук и в зачатие човек да пише от Истанбул в хода на стимулацията си - ще ми е много интересно, ако споделяш редовно. Стискам Ви палци! Успех!

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 20:16 от ИКСИ

# 181
Бамбоо,много късмет и успех на процедурата и скоро да се похвалиш тук с положителния резултат! Praynig

# 182
  • София
bamboo,благодаря ти,че се включваш от там  Hug Късмет и да се върнеш бременна,сбъднала мечтата си   Praynig

# 183
Бамбо, много късмет и дано процедурата да е успешна.

# 184
bamboo, благодаря и аз за информацията. Стискам палци и ти да се върнеш бременна. Дръж ни в течение, доколкото е възможно. На кой д-р попадна, ако си в Мемориал? И какви са доказателствата, че проф. Кахраман наистина следи какво се случва по време на стимулацията?

ИКСИ, по въпроса ти за кредита. Вчера основателят на Фондация "Искам бебе" получи награда от Дарителския форум. Защо не провериш при тях?

Лулу зададе тежките въпроси, но отговор няма! Аз за прогестерона знам само, че ако е >30 nmol/L значи е имало овулация. Но това си е за естествен цикъл. За естрадиола знам, че в деня на ЧХГ-то трябва да е 1000-4000. LH и Prog. трябва да са ниски, но колко точно...

# 185
bamboo.ag,стискам ти палци,ще бременнем то е ясноо,много късмет ти пожелавам..)ако искаш пиши ми на лични телефона аз идвам на 16 да ти се обадя да пием по едно турско кафе или чай  Laughing vi_ga ,зададох тежките въпроси,но отговори няма  Laughingдано все пак някой осведомен да даде яснота..)))))Момичетаааа успех на всичкииииии и  Hug

# 186
  • Пловдив
За хормонките аз единственото,което съм чела е,че при къс протокол преди пункцията прогестерона трябва да е до 1, а ЛХ мисля под 10. Но това е за късия протокол Peace
Бамбо, успех и от мен,дано да си следващата, която да се похвали тук с дългоочаквания резултат Hug Praynig Peace

# 187
Бамбоо, стискаме палци, благодаря, че пишеш от там и те чакаме  preggo Praynig

Момичета относно хормоните, ето моите "записки" като изобщо не твърдя, че са достоверни и ако някой е по-наясно, моля да ме поправи.

Прогестерона се изследва при дълъг протокол. Преди ЕТ трябва да е под или до 2. Показва кога лигавицата е най.подходяща. Ако е висок, лигавицата е "престаряла". По време на стимулация ако прогестерона е над 1, 1.5 имплантацията става невъзможна.

При ЕЦ прогестерона трябва да е до 2, оптимална стойност 0.9. Е2 - 200-300 отговоря на една зряла яйцеклетка.

Това явно съм си го писала когато се пробвахме на ЕЦ.

Пак казвам, че изобщо не твърдя, че написаното по-горе е абсолютно достоверно, не искам да подведа някой.

много  Hug Hug Hug Hug Hug на всички

# 188
Лусе, за хормоните мисля, че е точно така. Опита при мен този месец на ЕЦ пропадна пак този път, защото ф.е с размери 18.5 / т.е.доста голям/, а естрадиола е 113, а трябва да е 200-300 единици. С други думи при този естрадиол може да се извади я., но тя или няма да се оплоди или ще спре да се развива.

# 189
llullu, за хормоните по време на стимулация съм прочела следното-прогестерона в деня на прегнила трябва да <1. Затова съм сигурна, защото д-р Стаменов ми го е обяснявал.  LH<5 също в деня на прегнила.За Е2 е различно при различните жени.
Това е по-къс протокол.Преди последния ми опит доста се рових,четох и си писах с някой момичета от форума за тези хормони,защото разбрах че това е една от причините за неуспеха ми.
В Мемориал още първия ден от стимулацията им казах  за проблем с ЛХ-то и ми го пускаха да го изследват всеки ден след 5-тия ден от стимулацията.Дори единия ден се опитаха да ми вдигнат много малко дозата,но видяха че може да се вдигне и затова ме оставиха на старата доза. Правилната доза на стимулация регулира тези два хормона според мене. Аз си взимах от тях всеки ден резултатите и си следях хормоните как се движат. В деня на прегнила моята стойност беше  прогестерон -0,94,LH -0.79.А относно дали проф. Кахраман контролира стимулацийте, Фатма ми каза следното: тя всеки ден преглежда досиетата и определя дозата.
Ами това е което зная. Успех на започналите процедура! Hug

# 190
  • София
Благодаря ви за пожеланията, много сте мили!
В Мемориал сме, първоначалния ми преглед беше през август при д-р Ачет и сега пак той ми прави прегледите. Кубра присъства на всички прегледи, изпраща ми смс-и кога е следващия преглед. С проф.Кахр. не съм се виждала след първоначалната консултация.
Хотела ни е в Аксарай, 40 евро  на вечер с вкл паркинг, с колата е около 8 км до болницата, около 20 мин. Първия ден взехме такси, 16 лири до болницата, запомнихме пътя, следват се табелите Окмейдани, не е трудно. Ползвахме и трамвай, купуват се жетони от автомат, 2 лири, но няма линия до болницата. Хотелите около Таксим са по-скъпи, но са по-близо до болницата - 10 мин с кола. Процедурата струва 2100 евро, при нас ще е икси с имси, с ембриоскоп.
Ами това е засега, пак ще пиша като разбера повече.      Simple Smile

# 191
 bamboo, нека късмета да бъде с теб и да се върнеш сбъднала мечтата си! Hug

# 192
bamboo.ag,  Hug Hug Hug, така като пишеш така се развълнувах,все едно и аз с вас съм гледала за пътя  Grinning

С теб сме  Hug Hug Hug Hug   

# 193
# 194
bamboo, късмет и от мен! И аз много се развълнувах ...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт