Ин-витро в Истанбул 2

• 55 959
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Лулу,успех и късмет Praynig

# 526
Lulu, късмет! Дано всичко мине перфектно и да се върнеш щастлива бременелка!
Bambo, стискам палци и чакам да се похвалиш  EFP

# 527
Момичета забравих да питам дали да си изследвам пак естрадиола утре,нали отивам сега да бия прегнила,а утре ще си правя сутринта ПКК,хепатит,васерман и другите..)))че тук са по ефтини..)))Мислълта ми дали да излседвам пак естрадиола след като бия прегнила,май утре сутрин рано рано пак ще званя да питам  newsm78.Мерси за пожеланията  Hug

# 528
Lullu, с теб съм и аз, но не знам за Е2 какво да те посъветвам, според мен няма нужда, аз не съм го изследвала в този момент, а и смисълът е за коригиране на дозата, пък ти приключваш със стимулацията.

Марго, страшно се радвам, че те чака най-голямата веселба! Ти си моята мотивация, защото докато аз се чудех и охках, ти свърши чудото.

Някой чувал ли е нещо за тази б-ца Acibadem? Аз като организирах моя преглед, ги проучвах, но тази не ми е попадала, а ми се щеше да намеря официално инфо за успеваемостта в Истанбул.

# 529
 vi_ga, и аз така мисля няма смисъл,те фукитата вече са пораснали..)))))Маргооооо и аз искам близнаци много момче и момиче,поръси ме с близнашки прашец  Laughing Laughing LaughingПожелавам ти всичко да е ок докрай и едно леко раждане накрая!!!  bouquet

# 530
  • софия
llullu , ако правилно си спомням деня след прегнила и преди пункцията ти е свободен-нямаш изследвания, ходене до болницата и т.н-само разходки Sad
Ако не успея да пиша днес-успех на пункцията, да мине леко и да извадите прекрасни яйцеклетки Hug Hug

Марго, честити шарени гащи, чака те най-голямото щастие, уверявам те Wink
Леки месеци до края и много да се пазите с бебоците Hug

# 531
Марго, честити шарени гащи  Hug

Лулу, чакаме хубава бройка за хубави яйчица, а от Бамбо много хубаво ЧХГ  Praynig Hug Peace

Момичета, имам снимки от сватбата. Казвайте на на кой да пращам линк  Grinning. Все още чакаме и снимките от другия фотограф, но не мога да изтрая да не се похваля  Grinning

# 532
Благодаря ви момичета,много сте мили,знам че вашите пожелания ще се сбъднат,защото са искренни  mozzi  Hug luce  Hug пускаи линка тук,да гледаме и да ти се радваме..))))Искам тази тема да стане най положителната,искам го от сърце  Praynig

# 533
Лулу, не искам да досаждам  Embarassed и да разводнявам темата, но мога да го публикувам тук за няколко часа, да речем  Simple Smile

Лулу, ще стане, мила  Hug Peace, и ти лично съвсем скоро ще допринесеш за това  Hug Peace 

# 534
На кой ден от цикъла искат в Мемориал да се изследва Пролактина?

# 535
  • София
Лулу стискам палци да се върнеш от Истанбул с  stork-boy и  stork-girl в коремчето  Hug
Марго честити шарени гащи, да се пазиш  Hug
Бамбоо  Praynig Praynig Praynig
luce пускай линкче да гледаме и да ти се радваме  Simple Smile

# 536
mrs.muscat , аз съм на преглед в Мемориал на 11.11. Пуснах си изследванията на трети ден от цикъла. Мисля ,че за пролактина няма значение. Трябва само да си седяла около половин час в покой преди да ти вземат кръв. Успех, ще те чакаме с добри новини  Peace Hug

Ето го линка. Ще го изтрия по някое време днес.  

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 17:04 от luce

# 537
  • София
Лулу, на добър час  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

ИКСИ, няма проблем, явно съм те разбрала погрешно  Hug Всичко е наред   bouquet  bouquet  bouquet

Бамбоо,  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

luce, пускай линка да ти се порадвамеееееееее... smile3525  А, ти вече си го пуснала...

# 538
  • София
luce, много сте сладкииииииии....А на онези, черно-белите снимки, си точно като някоя холивудска звезда - много красива усмивка...!!!
Хайде, догодина по това време снимки на бебетата да ни показваш  Praynig

# 539
Люси, страхотни сте! Да сте много щастливи и догодина да сте в увеличен състав  Hug
Ех ... върнах се и аз с десетина години назад ... та даже си разгледах снимките от моя сватбен албум.

Общи условия

Активация на акаунт