Ин-витро в Истанбул 2

• 55 962
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Марги, честити ти шарени гащета...каква прекрасна новина в този слънчев ден.  Heart Eyes
ИКСИ мила, запозната съм с историята ти от зачатие и там сме си писали. знам колко е трудно, но се надявам всичко да се нареди. аз не съм в по-розово положение, но подготвихме нов кредит и бог да е с нас. успах на всички и много поводи за радост да има.  Praynig
а що са касае за мнението и статията, лошо....на след като нямаме друг избор ще дестваме и дано всичките бебета са здрави.  Praynig

# 511
  • София
Маги,честити шарени гащета /това ми е мечтата...въпреки статията/ Все така,да не ти създават проблеми дребосъчетата  Hug
llullu ,дойде ли време за пункция  Thinking...ей,как минава . Богата и хубава реколта  Hug

# 512
  • София
Марги, прекрасна новина  Hug Честито и от мен!!!  Hug Hug Hug Надявам се, че вече всичко е наред при теб и че караш една хубава и лека бременност.  Praynig

..Н еми стигна и един пуерогон,че бягай до ОДРИН,че търси,че бий инжекцйите в колата,с памуците спирта,цетротида ...

Ей, Лулу, голям екшън сте имали  Laughing Стискам палци да ни зарадваш скоро с добра реколта Praynig Praynig Praynig

Бамбоо, твоят тест май беше утре - хайде и ти да ни зарадваш с едно хубаво трицифрено ЧХГ  Praynig

burty - съпругът на Angeli777 е от Пакистан. Нормално е да си пробват и там и тук и където им душа сака и стигат финансите. Пакистан не е само това което ни показват по бг тв...както и преди за Турция...въобще... аман от простотия и клишета...

ИКСИ, просто ми стана интересно и попитах - не може ли човек да се поинтересува, нали затова са форумите??? Как щяхме да знаем подробности за Истанбул /професори, ембриолози, техника, цени на лекарствата/, ако не се бяхме разпитвали тук една друга...?
И - не на последно място - не съм изразявала никаква позиция, камо ли предубедено отношение спрямо Пакистан и лекарите там, за да ми отвърнеш с тази прелюбезна фраза на края...

# 513
  • Sofia
Марги  Hug Hug Hug  stork-girl stork-boy newsm68

Хайде, момичета, кой ще последва Марги и Мими 26? Бамбоо и Лулу, на вас реазчитаме за БИГ ФАТ ПОЗИТИВ и да повдигнете духа в темичката!  Praynig Praynig

Вижте какво намерих днес - Блогът на доц. Щерев http://www.atanas-shterev.com/

# 514
  • In a surreal moment!
Бърти - определено е станало грешка ...Горещо моля за извинение!  Praynig
Въобще второто и третото изречение не е отправено към теб лично. Много се извинявам , че си се почувствала зле....офффф дърдъря си, защото имам други мисли в главата, а пък то се получило като обида..а въобще не съм искала и дори не съм го мислила.
Преди време си списвах активно , от чисто любопитство, в темите на арабските и пакистанските мами в чужбинския. За себе си открих свят, за който имах страшно изкривена представа. Както и за Турция и за още много др. страни. За това виновна е политическата пропаганда на соца, тесногръдието на средата , в която съм израснала и какво ли още не, дето не ми идва на ума сега. В този ред на мисли са последните две изречения. Въобще не касаят теб...забравила съм да чатна ентера поне 1 път и да освободя изречението предназначено за теб. Много съжалявам и се надявам, че ще приемеш извинението и няма да остане  сянка в бъдещите ни отношения. hug
Оффф...ама  ,че кофти ситуация забръках.... Извинявам се на всички!  Blush

Едно момиче , живущо в Германия, с което си общувам от скоро ми сподели това -
..."моята позната има фирма за медицински туризъм. Каза ми, че далеч не всички се връщат бременни от Истанбул, зависи какъв е здравословния проблем. Според нея, обаче определено си струва да се опита там, защото лекарите са големи специалисти и техниката е на ниво. Тя изпраща германци, а щом те не се оплакват значи наистина има нещо вярно в това. Дори ми даде пример с жената на брат си. Тя се е опитвала да забременее по естествен път 10 години, отива в клиника и от първия път забременява. Попитах я коя клиника ми препоръчва, тя каза, че работи с доста клиники, зависи от много неща, но все пак каза, че тя препоръчва ACIBADEM."

Разгледах сайта ,но е само на турски или поне аз не видях възможност за смяна и нищо не разбрах... дава списък от болници и ...нататък не знам... Споделям ви не  за друго , ами просто за обмен на инфо.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 14:59 от ИКСИ

# 515
Lulu Praynig
Bambo Praynig
Margi Hug

# 516
  • Sofia

Разгледах сайта ,но е само на турски или поне аз не видях възможност за смяна и нищо не разбрах... дава списък от болници и ...нататък не знам... Споделям ви не  за друго , ами просто за обмен на инфо.

Сайтът на английски - http://www.acibademinternational.com/

# 517
Привет момичета,
може ли да ми дадете линк на турските клиники, че искам да прочета повече за тях. Мемориал и коя друга беше?!! До сега само четях темичката ви и се радвах с успеха на всяка една от вас!!
Всеки един успех ме обнадеждава, че надежда винаги има!!  Hug
До сега за 3 години по българските клиники сме дали 25 хиляди лева без резултат  Cry
Иска ми се поне да проверя как стои въпроса с турските клиники.
Дай боже всички да успеем да станем мами!!  Praynig

# 518
Киара на първа страница на темата има координати и инфо за цялата турска тема.  Peace
дано да е полезна информацията и да намериш своя късмет в скоро време.  Hug
п.п. ако може на лични да споделиш в коя клиника си се леуквала до сега  Embarassed

# 519
Марги,честити ти шарени гащи,до края все хубави новини да носиш Hug
Стискам силно палци и чакам положителните резултати Praynig
mrs.muscat,автогарата е в самото начало на Истанбул,а клиниката е в Окмейданъ,разстоянието е доста голямо.Трябва или в мапс да потърсиш или на място като пристигнеш.Успех!

# 520
Опсссссс отивам на пукнцияяяяя,тази вечер прегнила и вторник съм на пукнция,утре пътувам и оставам там до трансфера дай боже всичко да ок. и имам яйчица за връщане,плановете ми пак излезнаха грешни както винаги  Laughing Стискайте ми палци момичетаааа!!!!!!!!!  Hug

# 521
  • Пловдив
llullu ,всички палци са за теб във вторник Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 522
успех Лулу и да се върнете поне трима мила.  Praynig

# 523
  • София
Лулу,късмет  fingerscrossed и да се върнеш с толкова бебчета,за колкото мечтаете  Hug

# 524
  • In a surreal moment!
lullu   - Успех! Ще те мисля!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт