Ин-витро в Истанбул 2

• 55 933
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
ААА, llullu, никво отчайване, ей! Важно е качеството, не бройката! Освен това, нормално е от 6 фоликула да имаш 4 Я.

# 601
Целувки на теб и на твоите мънички маргарит и маргарита Simple Smile   bouquet

Мише, Съгласна съм ,но това е само когато има някакъв проблем!
Благодаря зе целувките и на теб ти зипращаме много от тях Hug Simple Smile
 А това, че се е отложило хестерото аз съм суеверна и мисля, че не е трябвало да става.
Аз по принцип ти бях писала, че според мен след като в Мемориал не са казали че е необходимо да не предприемаш тази хистероскопия!! Hug

# 602
  • София
Лулу, никакво отчайване - за турските ембриолози "средна работа" сигурно е равносилно на "супер качество" по нашите "стандарти"...Пък и, в крайна сметка, имаш една отлична, а точно толкова трябва за едно бебе. Няма да се отчайваш - важното е оттук нататък какво ще стане, а аз съм сигурна, че резултатът ще е положителен тест след 14 дни  Praynig Praynig Praynig

И, също като другите момичета, ще ти повторя за пореден път /а знаеш, че се позовавам най-вече на собствения си дълъг и горчив опит/: НЕ Е ВАЖНО КОЛИЧЕСТВОТО, А КАЧЕСТВОТО.  Нали именно за това "пусто" качество обърнахме гръб на българските клиники и поехме към истанбулските...

# 603
Момичета много ви прегращам,идвам с добра новина,едната продължава да е хубава,още една е почнала да се дели засега нормално,и трета се е разделила макар и по бавно,цяла нощ съм се молила,одеве званна ембриолога.божеееееееееее  Praynig Praynig PraynigЕмбриолога каза че цяла нощ им е правил магии  Laughing,дано се развиват добре  PraynigТака или иначе повече от две не връщат,дано останат двечки да си прибера.А за естрадиола всичко е ок,удвояваше се супер и си беше супер до края 2800 май беше,даже и професора се зачуди защо така е станало,ами яйцата така са решила..))) Hug

# 604
Браво Лулу.
Теб си те спомням още навремето  как те баламосваше Тимева с ония антиспермални. Дано тук магията стане  fingerscrossed

# 605
Лулу, всичко ще е наред и ще си позволя да напиша, че някак имам усещането, че ще станеш близнашка майка. Нищо, че към момента не изглежда толкова вероятно. Ще видим дали съм била права  Peace

Дано и четирите станат хубави ембриончета. Нищо не се знае. Те са борци като вас  Peace

И както Бърти е писала, важно е качеството, не количеството  Peace

Много  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig за теб  Hug Hug Hug Hug Hug

# 606
  • София
luce, bamboo, можете ли да напишете с разбивка какви са ви разходите по пътя, процедурата и всички останало свързано с нея?
luce - няма място за притеснение - 2 връщат - 2 се развиват, а и имаш още една резерва  Simple Smile

# 607
 luce  Hug  sigma,верно си спомняш,благодаря ти..)))    burty  Hug Hug Hug

# 608
Здравейте момичета  bouquet, не съм влизала от 3 дни, и вие сте напълнили темата с толкова много хубави новини.
Bamboo, честито за положителния тест! Пожелавам ти да се насладиш на една хубава бременност след всичките тези години на мъка. Твоят положителен тест е като слънчев лъч за всички нас в темата.
Лулу, стискам палци за хубави ембриончета! Важно е качеството, а не количеството.
Марго, честити ти шарени гащички! Дано всичко да е наред до края на бременността ти и да си гушнеш пухкавите бебчета.
Люси, изпуснала съм снимките. ooooh!Моля те пусни ми линк на лични, за да ги разгледам.
Михо, не се ядосвай за хистерото. Нищо не се случва без причина, така е трябвало да стане. Само че наистина е трябвало преди да те подготвят да проверят дали кървиш. Иначе на въпроса ти коя клиника да избереш гласувам срещу КИРМ. За Селена не знам нищо. Това е моето мнение. Разбира се крайното решение е твое.
На всички останали момичета в темата, които не споменах поименно.Hug Hug Hug

# 609
llullu не се отчайвай,моята история с инвитрото при професора я знаеш,но да ти напомня-дълга и трудна стимулация,четири фол.и четири яйц.,имаше момент към 12 ден на стимулацията да ми я прекратят,но професора поиска Е2 резултата беше 367 и той каза продължаваме,на мен ми трябва и една качественна яйц.На пункцията ембриолога каза-2 добри и 2 не добри,но и четирите се развиха и една от тях е нашето бебче.Моляте не се отчайвай имай им доверие,моите дори ми ги върнаха на трети ден,а те практикуват пети ден. Hug За протокола:тук в БГ два неуспешни и една прекратена стимулация-диагноза-силно намален яйчников резерв и тука док. каза дори без съжалявам или нещо успокоително от този род а направо:О-о-о с този резултат забрави.....вече само с донорска #Cussing out и гадното беше че е толкова катигоричен,че ми идваше да го  #2gunfire.Но сега докато пиша и усещам малката калпазанка да ме посритва  Simple Smile си мисля че той дори ми направи най-голямата услуга като ми загуби само година и половина.Сега мога да му кажа:Благодаря ви докторе,че се отказахте от мен,и така стигнах до проф.Леми който ми върна надеждата и осъществи най-съкровенната ни мечта.Затова не се отказвайте или отчайвайте момичета,важното е всяка да си намери както се казва майстора Simple Smile-в нашия случай лекаря. Hug

# 610
 kriss2000,благодаря ти за куража,много съм се обезверила,дали ще се развият,дали не,какво ли ще стане,казах си, че няма да мисля каквото стане,,опитвам да съм спокойна  и да вярвам,трудно ми е но в крайна сметка,каквото се изискваше от мен съм го направила,останалото е божиите ръце..))) Hug

# 611
  • София
llullu ,това са чудесни новини  и не виждам причина да се отчайваш или обезверяваш  Hug
Пък и щом връщат само по две ембрита..../това категорично ли е така,подлежи ли на коментар-за 3  Thinking/....имаш повече от достатъчно за тройно ЧХГ  Hug

# 612
 hristina21,приела съм нещата такива каквито са,но сега си гледам размера на фуликулите и все си мисля,че рано сме сложили прегнила..)))18.8,15,5,16,9,18,17,4.При наличие на 1 фуликул 18 мм сле слага прегнил така го разбирам..)))Но ако е писано ще стане,но моята стимулация протече доста трудно бих казала,бавно растяха и после се усилиха ,това са размери преди прегнила на 13 ден.Щом така са преценили значи така трябва,а тука в Щерев ми биха прегнила на 22 мм.Благодаря ви за стиснатите палци Hug

# 613
llulluHug не се взирай сега в размери на фоликули и т.н Hug Предполагам, че за прегнил се гледат освен размер и други неща - нива на хормони и прочее. При мен, например, на една стимулация на спонтанен цикъл при Владимиров при фоликули 19 сложихме прегнил и въпреки цитротида на пункцията вече нямаше никой ... Той професорът си знае работата  Wink

# 614
Да така е,а този цетротид за ЛХ ли се слага  newsm78,Аз вярвам на професора и то много,допадна ми като лекар,нали знаеш все се взираме в нещата които не разбираме,не е хубаво така..))))ама сме жени какво да правим  LaughingХубаво е човек да си сподели тук какво мисли,някак си му олеква...))))

Общи условия

Активация на акаунт