Ин-витро в Истанбул 2

• 55 931
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Да, llullu, за преодоляване на преждевременна овулация. Средят LH и като стане напечено го включват.

# 616
  • София
...все си мисля,че рано сме сложили прегнила..)))18.8,15,5,16,9,18,17,4.При наличие на 1 фуликул 18 мм сле слага прегнил така го разбирам..)))Но ако е писано ще стане,но моята стимулация протече доста трудно бих казала,бавно растяха и после се усилиха ,това са размери преди прегнила на 13 ден.Щом така са преценили значи така трябва,а тука в Щерев ми биха прегнила на 22 мм.

Лулу, аз при последния ми опит, който беше без стимулация, също имах Прегнил на 20-21 мм. фоликул, даже се бях притеснила, че го изпускаме, но не - имаше си яйцеклетка, даже и на ембрион стана. Докато при предишните, стимулираните опити, все сме ги вадили на по 18-19 мм, така че явно наистина размерът няма значение... Продължавам да ти стискам палци  Praynig Praynig Praynig

# 617
Лулу, и аз ти стискам палци, днес да те зарадват отново с добри вести Praynig.

# 618
llullu , стискам палци за добри вести днес!  Hug

Момичета, да попитам - някой писал ли си е с Кубра скоро? От събота не ми отговаря на мейла.  newsm78

# 619
Момичета обадиха ми се трансфера ще е на 4 ден  newsm78,едното продължава да е много добро,другото е добро деляло се и то,ама колко не разбрах,ще продължават да го следят,май средна хубост,дано ме харесат ембриончета,ако не здраве да е. HugЩе пиша допълнително да ви информирам. Hug

# 620
  • София
Лулу, стискам палци за двечки  Praynig Praynig Praynig

Що се отнася до това

...трансфера ще е на 4 ден  newsm78

имам смътен спомен за една съфорумка от друга тема, че май точно на 4-ти ден й беше ЕТ. Та, сега е бременна с близнаци... пожелавам същата радост и на теб  Praynig Praynig Praynig

# 621
Лулу  Praynig Praynig Praynig
Би ли казала в коя болница ти правиха пукнцията?

# 622
 burty,бладаря ти миличка,дано  Hug,малко съм обезверена,но не съм спирала да вярвам.все пак си имам едно много добро ембрионче и съм благодарна за това....))))       Kambichka ,в Турция съм..)))

# 623
  • София
Лулу, как така обезверена spoko - и едно само да беше, пак не виждам повод за песимизъм. Разбирам какво ти е на душичката, защото си спомням и аз как съм се терзала за моята реколта, особено при последните ми два опита с по две яйцеклетки. Но пък, след като и през това съм минала, си давам сметка, че резултат като твоя сега си е направо супер...  Praynig Praynig Hug

Между другото, по повод на един от предишните ти постове, в които цитираш ембриолога /че правил "магии"/, се чудех дали има начин да ги поразпиташ какво точно им правят на ембритата ... То е ясно, че не са фокуси, но нали ние тук все си говорим колко по-добри са турските ембриолози, макар че не знаем с какво точно са по-добри  newsm78...
Та, ако има начин да ти пообяснят с подробности, мисля че ще е много интересно за всички момичета тук...
 Embarassed Embarassed Извинявай, ако ти се вижда нахално да те подкокоросвам към такива въпроси, но на мен лично ми е много любопитно...

# 624
Ще питам разбира се,нищо не ми пречи,ембриолога е много отзивчив както и всички де,ще ми обясни,но едва ли издаде някоя тайна...))))Само ми каза по телефона онзи ден,че ще направи всичко възможно,ще ги следи денонощно и ще направи всичко на което е способен да се раздели поне още една и така и стана,много добро впечатление ми направи хъса му на работа,и мисля че това идва от това че са много силно вярваща нация и това допринася за успеха им на работа,не се отказват и пробват всичко необходимо за постигане на максимални стойности.Това много ми допадна,и това че ми званни да ми обяснява винаги в точния час,когато е казал и обяснява надълго и широко...))))

# 625
Да Лулу, знам , че си в Турция Hug
И ние имаме час при професора, но така и не разбрах къде се прави пункцията и трансфера?

# 626
  • София
...каза по телефона онзи ден,че ще направи всичко възможно,ще ги следи денонощно и ще направи всичко на което е способен...

Ей това е най-интересното! Ясно, че няма да си издаде тайните, то и не е нужно да го обяснява на професионален език - само да разкаже разбираемо кое Е и кое НЕ по силите на ембриологията. Благодаря ти предварително  Hug
И още веднъж стиснати палци за двечки  Praynig Praynig Praynig

Момичета, да попитам - някой писал ли си е с Кубра скоро? От събота не ми отговаря на мейла.  newsm78

Слънчогледче, някой беше писал, че тия дни имат Байрям - ако е така, значи Кюбра почива...

# 627
ФЛОРЪНС НАЙТИНГЕЛ (ГАРА ТЕПЕ) Има няколко болници с това име тази е на ГАРА ТЕПЕ,не е много близо до кабинета..)))Там прави процедири преди обед,следобед е в кабинета си..)))   burty ,всичко ще питам аз и после ще ти пиша..)))

# 628
ФЛОРЪНС НАЙТИНГЕЛ (ГАРА ТЕПЕ) Има няколко болници с това име тази е на ГАРА ТЕПЕ,не е много близо до кабинета..)))Там прави процедири преди обед,следобед е в кабинета си..)))   burty ,всичко ще питам аз и после ще ти пиша..)))
Благодаря ти много за отговора, пожелавам ти успех с цялото си сърце Hug

# 629
  • софия
llullu , преди време, когато за първи път влязох в този форум всички се радваха на бременността на една мама-върнато и беше само едно ембрионче, от което преди може би вече 3 години се родиха прекрасни еднояйчни близнаци Grinning Grinning, така че никакво отчайване
Трансфер на 4-ти ден си е много добре-момичето, с което аз правех опита, имаше трансфер на 4-ти ден и забременя, така че всичко ще е наред.Ти си избий всякакви лоши мисли от главата и се настрой на бременелска вълна Wink Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт