Ин-витро в Истанбул 2

• 55 955
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Люси много сте готини, да сте все така усмихнати и щастливи като в този прекрасен ден   bouquet
Другата година да празнувате първата годишнина от сватбата поне трима, може и четирима (по желание на клиента) Praynig

# 541
  • София
luce, честито и от мен! Много сте сладки и едни такива греещи  Hug
Пожелавам ви следващата новина, която получите като семейство да ви накара да греете още повече Simple Smile

# 542
Люси, снимките ти ми напълниха душата! Толкова сте сладки, усмихнати и влюбени! Бъдете винаги такива! Желая ви цялото щастие на света!

# 543
Люси,абе какви хубави очи имаш....)))Пожелавам ви много семейно щастие,да сте все така усмихнати и догодина да сте ТРИМАААААААААААААААААААА!!!!!!! :hug:p.s. да има бебчо твоите очи хихихиихихих...))))

# 544
момичета  Hug Hug Hug Hug Hug, толкова сте мили всички  Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви от сърце   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Просълзихте ме   bouquet  bouquet  bouquet

# 545
Люси, прекрасни сте Hug, има толкова любов в погледите и на двама ви,бъдете винаги така влюбени един в друг и в живота! Желая ви цялото щастие на света!

# 546
  • София
Люси,много сте готини  Hug-толкова слънчеви,топли,усмихнати...направо изпълвате целия екран с щастието си  Grinning Пожелавам ти другата година ,по това време,радостта ви да е още по-пълна,а семейството ви да има поне един нов член  Hug  bouquet

# 547
Luce,страхотно тържество сте си спретнали,естествени,лъчезарни и влюбени,направо нямам думи освен  Praynig бебче.

# 548
  • In a surreal moment!
Люси - да ви върви по вода от тук на сетне!  Heart Eyes  Hug
Чудесни млади хора сте! Дано и Бог и Божията майка Ви помогнат да си дойдете със съкровище от Истанбул!  newsm32

Ох, оревах ви напоително от първата до последната снимка...станах като баба си  Crazy ...рева за лошо и за хубаво, рева за тъжно и за весело, рева...по без повод... Не съм вярвала , че е възможно, ама ей на...нерви ли що ли  Grinning луда работа...

burty - Heart Eyes  Hug Благодаря!

llullu -  Успех! И аз чакам най-благи вести!   stork-boy stork-girl  Дано, дай Боже! Praynig

# 549
Люси ,много сте готини    bouquet  bouquet  bouquet 
Да сте живи и здрави и да ви върви по-вода Hug Hug Hug Hug

# 550
Люси, невероятно сладки снимки със щастливи и влюбени младоженци. пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот.  Hug догодина да празнувате първата годишнина в удвоен размер.  Praynig
Лулу, стискаме палци за теб и късмет.  Hug

# 551
  • София
Luce прекрасни снимки - не знам кой е фотографа - професионалиста или аматьора  Laughing, но определено много ми харесват.
 Честно казано,  до сега съм виждала 2 фото сесии на познати от сватби и толкова смешни изглеждаха - едни такива подредени на разни полянки или пред Народния театър, че съм се чудила как имат желание да се снимат по този начин и как аз никога не бих го направила, нооо просто твоите снимки ми промениха мнението.

Лулу пожелавам ти успех от цялото си сърце - да си призная  Embarassed - водя си записки за твоята стимулация,  че нали и съм се насочила към проф. Леми, но още не знам кога.

Най-накрая успях да запиша час за ЦС - за петък, та като се види какво е положението с тръбите, ще реша как ще продължа за напред.

# 552
luce, страхотни сте! Бъдете все така усмихнати, влюбени и щастливи!! Hug  Желая ви скоро един бебешки албум със снимки да напълните!
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията! Да ви се връща моето щастие! Simple Smile Hug

# 553
момичета, още веднъж благодаря на всички за прекрасните думи   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug. След малко ще махна линка, не искам да досаждам.

Мака, снимките са от професионалиста - Любомир Любенов, другото момче още не е готово, но си знам, че и неговите ще са хубави. Ако искате, пак ще пусна, само да не досаждам  Embarassed Ние  искахме да избегнем точно тези смешни снимки и да е поне на малко по-различно място - Боганическата градина.

Някъде се изгуби Бамбо  newsm78 Нали днес е теста. Дано  Praynig Praynig Praynig Praynig да има добри новини  Praynig Peace

Мака, успех на цветната снимка. Аз така се бях спекла  Crazy. Мислех, че ще умра от болки, но нищо не усетих. Моето "лекарство" е свещичка профенид преди някаква такава процедура. Заради тях ме питаха на пункциите без упойка на ЕЦ как пък изобщо не мърдам  Mr. Green
Дано всичко е наред при теб и да можете да действате  Praynig Peace  

# 554
  • София
Luce, прекрасно! Напълни ми се душата, да сте живи и здрави, да струи любов от вашите погледи! Бъдете много, много щастливи и догодина поне трима!
Мили момичета , днес летя...теста е положителен! Много ме е страх да го споделя, но сте толкова мили, че не мога да се сдържа! В събота направих първия, резултата 469.40, днес втория 871.1!!!!
Това се случва за пръв път в живота ми след 5 год.борба! Не зная какво да кажа, още е много рано за поздравления, дай боже всичко да е наред! Писах на Кубра, но още нямам отговор за да разбера какво да правя сега.
Благодаря на МаргоПетрова от цялото си сърце, ако не беше тя никога нямаше да знам за Мемориал, ИМСИ и техните успехи. Марго да си жива и здрава, честита ти шаренка радост!

Общи условия

Активация на акаунт