Ин-витро в Истанбул 2

• 55 949
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Ако организирате среща да предупредите по-рано, да се спретна и аз, може и калпазаните да доведа, ако обещаете да тичате и вие след тях Grinning

И аз съм за среща, но аз съм в чужбина цялата другата седмица, така че не смея изобщо да се ангажирам с дата, но ако я направите когато съм тук - идвам със сигурност и обещавам да тичам след бебетата на Моззи! Simple Smile

Само за протокола, моето хистеро го отложиха вчера. Появих се сутринта, настаниха ме, направихме клизма, ПКК, утайка, проба за алергии, сложихме абокада и лежа и чакам.. Истината е че бях доволна от организацията, всичко беше ОК. Д-р Тимева ме взе за преглед преди хистерото и нещеш ли.. имам все още кървене (7ми ден), а хистерото се прави под налягане и ако се направи докато има кървене кръвта ще се върне обратно към червата и т.н. което е ло-шо и го отложихме.. за четвъртък  Crossing Arms You gotta do what you gotta do, girl! Не че нещо, но не ми остана вена за дупчене и това очистително Х Преп ... гррр  Sick Sick

Ама това са дребни грижи, какво значение имат на фона световната финансова криза или пък на радостта на Бамбоо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 586
Аз също съм ЗА срещичка, даже ще ми е много приятно! За мен ще е по-удобно да е вечер, през седмицата.

Miho_She, тъкмо си мислех за теб днес ... Жалко, че така са се развили нещата. Аз пък се чудя за всички тези процедури - хистеро, пункция и т.н, като необходимо условие е за първото да нямаш кървене, а за второто да имаш фоликул що не ги проверяват предварително тези неща, а не след като те надупчат  newsm78

Лулу, чакаме те да се похвалиш  Hug

# 587
  • София
Мише, и luce ще липсва другата седмица /доколкото си спомням Wink/, така че да мислим за дати след 13-ти ноември... Примерно, 14-ти, 15-ти и т.н. /това са делнични дни/...  bouquet

# 588
burty, съвсем правилно - ние заминаваме на 10.11 и се връщаме на 13.11. Така,че ако може да е след това. Иначе много си ми е приятно да си бъбрим двечките  Hug  bouquet И може би по-добре би било да е в делничен ден, но ако другите предпочита събота или неделя аз съм ОК. Мози аз може ли, освен тичането и да ги гушкам  Grinning

Мишо, гадничко е това с отлагането, но пък по-добре така, отколкото да стане някакво усложнение, не дай боже. Ще стискаме палците за четвъртък  Praynig Peace

# 589
  • софия
Miho_She , малко неприятно наистина,но по-добре да са сигурни нещата

b Мози аз може ли, освен тичането и да ги гушкам  Grinning

luce, може, може Grinning
Аз нямам претенции за ден, ние най-вероятно ако успеем да дойдем, ще е за малко, но можем и в делничен ден, и събота или неделя

# 590
bamboo Hug  bouquet Praynig newsm44 леки девет месеца.
Лулу Praynig

# 591
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Люси благодаря за снимките страхотни сте с лъчезарни усмивки и весели греещи лица.Много ,много любов и щастие ВИ желая и както старите баби казват "таз година булка догодина люлка" от сърце ВИ го пожелавам Hug.

# 592
И моля ви, посъветвайте ме пак за този пуст естрадиол, вчера ми беше 10-ти ден, при 23-25 дневен цикъл, ето това е резултата -   

Estradiol 488.90 pmol      -реферетни стойности - М:28-156;Ж:от1-10г.22-99.1,фол 46-607,овул.315-1828,лут161-774,мен. до201)

Момичета, извинявайте, че така нахлувам в темата, не съм пациентка на истамбулските клиники, но също съм много разочарована от българските и от известно време посещавам друга пак в чужбина.
Поста ми е към Luce, изследването на Е2 е в pmol/l, а повечето Бг лаборатории работят с pg/ml или с две думи това са две различни единици.
1 pg/ml  се умножава по 3.671 за да излезе 1 pmol/l       
488.9pmol/l  са равни на 133.17pg/ml
Дано съм била полезна.
Пожелавам успех на всички момичета в темата!

# 593
Hope4Baby, много ти благодаря за това уточнение!

Досега моите изследвания са били в молове като че ли, но винаги смътно съм усещала проблем с мерните единици. А откъде идва това 3.671

# 594
Hope4Baby, много ти благодаря за това уточнение!

Досега моите изследвания са били в молове като че ли, но винаги смътно съм усещала проблем с мерните единици. А откъде идва това 3.671

Има много информация в нета, като например ТУК

# 595
  • Sofia
Люси, благодаря ти, че сподели тези най-съкровени мигове с нас! Толкова сте красиви и щастливи, че заразявате! Ти си тоооооооооолкова усмихната на всяка снимка.. ехххххххххххххх, напомни ми за мен на нашата сватба. Аз нямам нито една снимка, на която се виждат по-малко от 10 зъба  Mr. Green Mr. Green Ехххх, че хубаво нещо са това сватбите! Браво, Люси! Нека това щастие и тази любов, която имате в този така специален ден са с вас завинаги.. и ви сплотяват още повече с годините въпреки изпитанията и предизвикателствата, които ви предстоят. Бъдете благословени!
Ииииииииииииии ----- таз година булка, догодина люлка!  Hug Hug

# 596
Милички благодаря за стиснатите палци,пукнцията ми мина нормално,но резултата ми не е добър  CryПърво имаше 6 яйцеклетки,извадиха 4.Едната каза ембриолога е много добра,другите средна работа май няама да ги бъди,не разчитайте много да ви зарадвам,така съм сме спекла,че незнам накъде повече,винаги съм имала качествени какво стана незнам..малко бавно пораснаха този път тези фуликули,но пък имаше доста ... Sad))))Ще чакаме утре да звънат да кажат,какво става с тях,много се отчаях,но каквото стане  PraynigИначе всичко мина идеално,много са мили всички,болницата е като хотел 5 звезди,обсужване всичко,не ме боля нищо,събудих се,хапнах и си тръгнах,после ударих една разходка с малко рев и това беше..))) Hug

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 01:39 от llullu

# 597
Лулу, не е сега момента за притеснение. една може да е качествена, но ще е твоето бебе. а за другите три, те са факири и ще направят най-доброто, така, че сега мисли позитивно и се подготви да прибереш детето, остави другото на специалистите. пожелавам ти от сърце всичко да е със щастлив финал мила.  Hug с тебе сме.  Hug

# 598
  • София
llullu ,аз също мисля,че ембриолозите са им факири и няма от какво да се притесняваш...макар и с една. Щом е добра,със сигурност са ти избрали и най-добрия от спермитата за изключителен ембрион. Освен това,тези,средната работа,също не се знае,дали няма да все пак добри, за оплождане  Hug
Miho_She ,много тъпо това с хистерото...че пак ще трябва да преминеш през цялата подготовка отново ...особено,в онази част с очистителното и клизмата  Sick Ама пък,поне изучи процедурата и,както ми каза д-р Тимева,това е генерална репетиция за секциото  Wink

# 599
llullu, и аз смятам като Хриси - нали има една качествена, не се отчайвай.  Hug А ти с какви стойности на Е2 започна този опит?

Общи условия

Активация на акаунт