Биатлон, ски и още нещо......

• 22 910
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Сама си гледах щафетата тук.....Все си мислех,че някой ще ми направи компания - един път и аз да мога да се включа като хората, а то тук никой.........

Норвегия са първи, страхотна щафета, честито на колегите - фенове на викингите.........

Втори - Русия, трети - Франция, четвърти - Швеция, 5 - Австрия.....Движим се за сега 14-ти......

# 121
  • Mars Hotel
Страхотни Свендсен и Бьо! newsm44
Маме, ако знаех, че и ти си тук, щях да ти правя компания. Heart Eyes

# 122
  • вятър в маслините, вятър над хребета
След 15 мин всички със стиснати палци пред ТВ-то, Владко днес е бил втори в квалификацията, веднага след Симон Аман. Първи подиум, за България, але, але,але newsm18

# 123
След 15 мин всички със стиснати палци пред ТВ-то, Владко днес е бил втори в квалификацията, веднага след Симон Аман. Първи подиум, за България, але, але,але newsm18

Гледам със свито сърце.....за сега 12-ти.......Да питам...не ми се смей........колко пъти скачат? Т.е. какъв е регламентът?

пп. Разбрах.......още един скок на първите 20....Сега се молим още 1 да е след Владко.......

Продължавам днес да си пиша сама.....Владко е дисквалифициран, заради дължината на ските.....

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 15:08 от Мама Цоцоланка

# 124
Два пъти, но може да се каже, че вече загуби всякакъв шанс, още не са скачали 20-те най-добри. Опитът му беше слаб,вярно, че и вятърът не беше в негова помощ, но все пак- слабо...

В момента всички имат проблеми, лоши са условията, слабо състезание се получава Sad.

Слабичко в момента и за суперзвездата Аман, но защо пак му надуват оценките за стил, защо Close?

# 125
Дисквалифициран  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 126
Кога, бритиш-коментаторът не казва нищо???

# 127
Кога, бритиш-коментаторът не казва нищо???

Казаха го и веднага го написах.....Т.е. преди 3 мин. - излязло на страницата на ски-скоковете като инфо, казаха по евроспорт.....

Благодаря ти за разяснението, уча се в ски-скоковете, извинявай.......

Ауууууууууу...лошо.....казаха,че предния път е бил предупреден,че ако още един път се случи подобно нещо - да бъде дисквалифициран - ще му бъдат отнети правата за скачане.........

# 128
Аз гледах live results и по едно време името на нашето момче го отняма, гледам нагоре, гледам надолу списъка, по име, по държава, не. По едно време си мисля, че явно нещо не се ъпдейтват, но се появи Симон Аман втори. И в този момент коментаторът съобщи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мафия!!!

# 129
Нищо не съм чула, видях му само оценките Rolling Eyes. Така ли не се научиха, колко пъти вече....

# 130
Уффф, пак ли, беееееее #Cussing out

# 131
Грегор, идиот #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И каква мафия ви гони, моля?

# 132
Зографски и треньорът му поискали от съдията на състезанието миналия път, Влади да се мери на кантара, на който след това измерват състезателите, съдията казал, че всеки скачач има право на 7 такива измервания на сезон, но Влади вече си бил изразходвал ... и това на второто или третото състезание примерно.

# 133
Да попитам тогава така- от коя държава е точно съдийската мафия според господин Чешанков (той е коментаторът на нашия Евроспорт, и той е този с конспиративните теории)? Всъщност няма нужда да питам, на него все австрийците са му в устата. И сега вземете помислете логично, за какво им е на австрийците да се страхуват от Владко- заплаха ли е той за олимпийския, световен шампион, двукратен носитен на СК, победител от Четирите шанци Томас Моргернщерн? Или още по-забавното- заплаха ли е той за този, който на 21 е вече в топ 3 по брой победи за СК, Грегор Шлиренцауер? Имат ли нужда тези състезатели от съдийска мафия зад тях?

# 134
Аз коментарите почти не ги слушам и не знам г-н Чешанков какво приказва, но е факт, че в повечето спортове, където има субективизъм, малки държави не се допускат.
Заради този субективизъм не гледам фигурно пързаляне.

Общи условия

Активация на акаунт