Биатлон, ски и още нещо......

• 22 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Боже, ама и легенди за спиране на състезателни права ли са се носели Joy? Колко са ни смотани медиите само ooooh!...

# 151
  • София
Боже, ама и легенди за спиране на състезателни права ли са се носели Joy? Колко са ни смотани медиите само ooooh!...

Да, веднага след дисквалификацията се появиха информации.

# 152
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Царе на мелодрамите са, а и Владко с интервютата си в стил "Искат да ме откажат от спорта" само налива масло в огъня.

# 153
  • София
Еййййй пак ви няма значи.

Страхотен спринт днес в Хохфилцен и страхотно представяне на българите.

Днес с тях ще започна, защото рядко имаме трима българи в първите 60, което значи, че в събота в преследването ще имаме трима - Анев, Клечеров и Илиев. Страхотен спринт на Владко - ако не беше сбъркал този един изстрел на правия щеше да е още по-напред от 20-то място, но като се има предвид, че Свендсен, Ларс Бергер и още 1 тон много класни биатлонисти са след нашите, а пък двойният победител от спринтовете досега Карл Йохан Бергман завърши след 70-то място и изобщо няма да стартира в преследването - мога да кажа - страхотни български момчета!

Иначе - естествено съм щастливаааааааа - супер Тарей спечели! А Кралят направи чиста стрелба и е 15-ти на 42 секунди. Още по-щастлива съм щот Мартенчото не му стигнаха 4 секунди да победи Тарей.
Интересното е, че трети стана руснак, но не от обичайните заподозрени, а много по-малко известният Тимофей Лапшин. Ма момчето си бяга добре, стреля си добре. И се класира трети.

# 154
  • Пловдив
Nana, аз гледах с половин око, че с двама разбойници на главата малко трудно ми е. Добре, че голямото утре е на градина и ще съм само с дребчи. Той поне ме оставя да си гледам Simple Smile

# 155
  • Mars Hotel
Еххх, значи, дори не съм се сетила, че има старт днес! ooooh!
Утре има ли пак или чак в събота?

# 156
  • София
Еххх, значи, дори не съм се сетила, че има старт днес! ooooh!
Утре има ли пак или чак в събота?

Има, има.

15.20 - Евроспорт. Спринт за жени.  Simple Smile
В стартовия списък са записани и трите българки. А интересното е, че Нойнер ще стартира със 76 номер.

# 157
  • Mars Hotel
Супер! Ще гледам!

# 158
  • София
Интересен старт бе днес във Хохфилцен, предвид отвратително време и силният вятър. Сред първите 60, които ще участват в преследването - само три биатлонистки направиха чиста стрелба и то нито една от тях не беше сред фаворитките.

За огромно мое съжаление победителка се оказа Олга Зайцева, втора Дария Домрачова, трета Хелена Екхолм.
Силите на Нойнер й стигнаха за четвъртото място - но с две грешки в стрелбата пак е добре.

Продължавам да се впечатлявам от представянето на 18-годишната ни Ния Димитрова - момичето пак си влезе в преследването - с две грешки в стрелбата е 47-ма. А Кленовска и Йорданова - мъка голяма са. С по четири грешки и са в дъното на таблицата.

Така утре - трима българи в преследването  Grinning И най-после се надявам Оле да успее да се качи на подиум за този сезон.

# 159

На рубежа сме бре, как да ни няма Laughing Погледни завоя след контролата, там на лекото изкачване, отляво съм аз Grinning Взеха ми дръжката на знамето само, че съм спъвал френците. Ама и без знаме ще ме познаеш!
Кажете най-пряко как да стигна от Анси до Алта Бадия?

# 160
  • София

На рубежа сме бре, как да ни няма Laughing Погледни завоя след контролата, там на лекото изкачване, отляво съм аз Grinning Взеха ми дръжката на знамето само, че съм спъвал френците. Ама и без знаме ще ме познаеш!
Кажете най-пряко как да стигна от Анси до Алта Бадия?

Дедо, аз летя на Метла, щот съм Баба-вещица  Mr. Green Предвид, че си Дедо мож да яхнеш ските  hahaha

Днес обаче ще пътувам. След малко отлитам към Североизточна България и ще се наложи да пропусна живото предаване и на двата старта, но после ще изгледам пълните записи.

# 161
  • Пловдив
Нана, и аз ще изпусна стартовете, че предколедна обиколка ме чака. Ще разчитам на записите  Simple Smile

# 162
Eeee, прекрасно състезание!
И да повторя - Оле Ейнар е Голям!

# 163
  • Пловдив
Я някой да ми кажекакво стана при скокльовците. Биатлона успях да го изгледам (макар и с 1 око) преди да тръгнем.

# 164
  • София
Eeee, прекрасно състезание!
И да повторя - Оле Ейнар е Голям!

Шшшшшт не ми казвай. Точно си налях чаша червено домашно винце и ще си пусна стартовете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт