Биатлон, ски и още нещо......

• 22 910
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Wink Wink Wink

# 526
Много се надявах и аз за нов рекорд, но като гледам няма да стане Wink те хората гледат как да си завършат състезанието успешно, хич не им е до рекорди в тоя вятър

# 527
Има и промени по шанцата, намалили са инръна.

Две изказвания от днес: Фройнд е казал, че се е страхувал, че с този силен насрещен вятър ще скочи прекалено много и няма да успее да приземи Confused. Грегор се е оплакал също от вятъра, който не му е позволил добра засилка (наистина беше от малкото с доста ниска скорост), иначе твърди, че е доволен от скока си (от какво точно е доволен, нямам идея, всичко беше зле при него).

# 528
Ами доволен от хубавата шанца може би

# 529
Хаххаха, да, от друго няма какво Joy

# 530
Най-доброто съоръжение за ски полети може би, освен Планица. На живо сигурно е още по-впечатляващо, какъв късмет е да си роден в Норвегия. Не говоря само за ски спорта, просто е невероятна страна, красива и богата и всичко им е уредено, хората са мили и въобще бих се преселила там веднага! Heart Eyes Heart Eyes Laughing

# 531
Това направо все едно аз съм го казала, Скандинавия ми е мечта, както Шотландия и Ирландия. Бих прежалила и студения климат даже, за тази природа Heart Eyes

# 532
  • София
Моята мечта е да гледам един старт от СК в Холменколен  Heart Eyes

# 533
Холменколен много добре устроен спортен център, вземай и нас с Джойчето, че и там има шанца Laughing

# 534
  • Пловдив
И аз и аз искам в Холменколен  Simple Smile

# 535
  • София
Холменколен много добре устроен спортен център, вземай и нас с Джойчето, че и там има шанца Laughing

Дааа, знам, че има шанца. При това впечатляваща, при положение, че преди няколко години я сринаха до основи и направиха чисто нова.
Холменколен като цяло е страхотен зимен център, миналата година по време на Световното по ски бягане, за първи път видях над 100 000 души зрители на зимен спорт. Такава тълпа няма дори на футболни мачове понякога.

Ооооооо, забравих да ви кажа новината бе девойки.

След като Ния Димитрова стана европейска шампионка, вчера стана и вицеСВЕТОВНА шампионка в спринта в Контиолахти.
Много много се радвам и се надявам Ния да донесе нови големи успехи за българския женски биатлон.

# 536
Силно се надявам тази надеждна спортистка да ни прослави с много победи, както направи Катя Дафовска

# 537
  • София
Джойче, айде бе    Hands Clap

Аз си направих салатата за вечеря и вече съм пред ТВ-то  Grinning

# 538
Тук съм, какво начало- 216м Party
Вятърът ще играе големи номера, постоянно сменя силата и посоката си.

# 539
  • София
Тук съм, какво начало- 216м Party

Какъв е рекордът на шанцата?

Общи условия

Активация на акаунт