Биатлон, ски и още нещо......

• 22 524
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, но с последния опит оакаха нещата... Днес е най-добрият шанс на всички останали да прекъснат австрийската доминация, и какво правят- грешки, слаби постове, и пак с 5 метра разлика след първия кръг. Толкова слаби опити на Анди и Шлири, и никой да не се възползва #Cussing out

# 106
Браво, бравооо Sunglasses. Няма нищо по-ценно от физиономията на Пойтнер, след като размазаха супер-отбора му с близо 40 точки Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 107
  • София
Браво, бравооо Sunglasses. Няма нищо по-ценно от физиономията на Пойтнер, след като размазаха супер-отбора му с близо 40 точки Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дай повече инфо, че пропуснах края.

# 108
Накрая, накрая стана така- Ромьорен и Склет направиха великолепни опити, Цаунер много посредствен, Кофлер една идея по-добре, и на Грегор остана да наваксва преднина от почти девет метра. Той естествено както на всеки свой втори скок този сезон беше слаб, и Бардал затвори състезанието с опит от май 136 м, и отвори пропаст между първите два отбора от над 35 точки.

Искам цяла година така да се развиват отборните състезание, и мистър Гаф да изхвърчи най-накрая Mr. Green

# 109
  • София
Аха, значи и в ски скоковете е имало Хейа Норгееееее, а?  Mr. Green
А пък що тъй недолюбваш г-н Треньора?  Grinning

# 110
Недолюбвам ли, аз просто го ненавиждам Close. Ако не беше той, днес щях да съм фен на носител не на една, а на две СК, и световен шампион в полетите не веднъж, а два пъти.

# 111
  • София
Недолюбвам ли, аз просто го ненавиждам Close. Ако не беше той, днес щях да съм фен на носител не на една, а на две СК, и световен шампион в полетите не веднъж, а два пъти.

Малиииииии, много черни точки е натрупал човечецът. Да разбирам ли, че любовта му клони към Морги?

# 112
Не, просто е некадърен. Любовта му клони към този, от който в момента може да изцеди най-много. Това да спреш състезател във върхова форма от последните състезания преди олимпиадата, като едновременно му развалиш победната серия, допуснеш да го доближат в генералното класиране (200 точки са това) и го изкараш от кондиция, докато най-големият му съперник трупа самочувствие и състезателна практика, е малоумно. И след като си му провалил олимпийския цикъл, да го караш и да скача с напълно нов тип екипировка, в последните решителни състезания за сезона, включително световно първенство... нямам думи #Cussing out #Cussing out #Cussing out.

# 113
  • София
Е що го държат тогаз? Видно е, че прави малоумщини.

И като казах малоумщини току що видях поредната - вместо Оле утре в щафетата на Норвегия ще стартира Руне Братсвеен? Що за велика простотия?

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 23:11 от nana77

# 114
Е, кой сменя треньора на успешен отбор? Досега побеждаваха безапелационно. Нищо, че това е основно заради класата на състезателите, всеки от които си има личен треньор, а не заради Джуджанко Mr. Green
По едно време се чуваше, че ще ходи при норвежците, побеляха ми косите направо. Те са ми любим отбор, откакто се помня, а ако този смешник беше сменил Коняковски, жална им майка Close

# 115
Нещо не ми остава време за нищо в последно време.......Пускам пак една програма на основната ТВ у наше село.....

11.00    Ски-алпийски дисциплини, Световна купа (мъже) Вал д`Изер: Слалом (първи манш), пряко
11.45    Биатлон, Световна купа Хохфилцен: Щафета (мъже), пряко
13.00    Ски-алпийски дисциплини, Световна купа (жени) Вал д`Изер: Супер-Г, пряко
14.00    Ски-алпийски дисциплини, Световна купа (мъже) Вал д`Изер: Слалом (втори манш), пряко

14.45    Ски-скокове: Световна купа Харахов, пряко
16.30    Ски-бягане, Световна купа Давос: Спринт
17.00    Биатлон, Световна купа Хохфилцен: Щафета (жени)
18.00    Северна комбинация: Световна купа Рамзау
18.30    Плуване: Европейско първенство в малък басейн, пряко
20.00    Снукър: Шампионат на Великобритания, пряко
01.00    Картинг: "Електрик мастърс"
02.00    Ски-скокове: Световна купа Харахов

# 116
  • Пловдив
Маме, по кой канал дават алпийците. Че у наше село сега няма алпийски. А в 11:30 почва Биатлона.

# 117
Маме, по кой канал дават алпийците. Че у наше село сега няма алпийски. А в 11:30 почва Биатлона.

Евроспорт, Пепи, Евроспорт.......През деня друга не признавам.......Само за тенис и футбол - ТВ плюс и Филм плюс на Булсата......... Сега изневерявам с Таня Стоева по бТВ.....

# 118
  • Пловдив

Евроспорт, Пепи, Евроспорт.......През деня друга не признавам.......Само за тенис и футбол - ТВ плюс и Филм плюс на Булсата......... Сега изневерявам с Таня Стоева по бТВ.....

Е нашият Евроспорт явно е друг. Току що се включиха от Хохфилцен. Слалом от 11 нямаше Sad

# 119
Е нашият Евроспорт явно е друг. Току що се включиха от Хохфилцен. Слалом от 11 нямаше Sad

Не им е коректна явно програмата.......От 11ч. се лъзнахме ние с нея....

Общи условия

Активация на акаунт