Биатлон, ски и още нещо......

• 22 910
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Джойчеееееееееее, почвай вече душо!  Mr. Green

# 616
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тук съм, викам, и пак се мъча да вдяна какво точно ще става Laughing

# 617
Мали, Бьо с три пропуска Shocked. Бьорндален и той... Да не викам по-добре май Sad

# 618
ПОБЕДАААААА.Добре че викахте да счупите вчерашния карък на моите любимци.Ех да имаше и някой руснак при първите щеше да е пълно щастие.Нямям търпение за преследването.

# 619
Егати каръка съм аз Confused.
Румка, честито Hug

# 620
  • София
Румка, не знам как виждаш руснак сред първите с това слабо ски бягане. Нито един няма във форма, така че на това световно първенство не ги виждам с медал. Но това се видя още на смесената щафета.

Джойче, кофти ден. Кво да се прави. Че и новина трябваше да пиша за този марокански скакалец. Както и да е - Емо сам си е виновен с този фатален пропуск на 20-ия изстрел.
Кралят и Тарей пак започват с пропуските, дано за преследването си оправят мерниците.
За съжаление колкото и да са добри германците в подготовката на трасето, високите температури разкатаха фамилията на пистата. Че и на биатлонистите.
Но пък се радвам за Карл Йохан Бергман. Браво на Тре крунур. Заслужи си този бронз.

След малко започват жените. Дано там няма изненади и Маги успее да отнесе Домрачова. Е, няма да се разсърдя и на световна титла за Тора. Само да не е белорускинята, че не мога да я дишам.

# 621
Аз пък още чакам новини от Лахти, че може и да няма състезание Confused. От един се съвещават, решение за квалификация няма...

# 622
Ама вие сте пълна противоположност на мен.Аз се надявам Дария Домрачова да спечели.Макар че знам че докато Нойнер е на старт няма големи шансове.Признавам си че такъв спортист рядко се ражда и много съжалявам чесе отказва.За руснаците се шегувах знам че нямаха големи шансове но това не пречи тайно да се надявам.

# 623
  • София
Ама вие сте пълна противоположност на мен.Аз се надявам Дария Домрачова да спечели.Макар че знам че докато Нойнер е на старт няма големи шансове.Признавам си че такъв спортист рядко се ражда и много съжалявам чесе отказва.За руснаците се шегувах знам че нямаха големи шансове но това не пречи тайно да се надявам.

Мда, не харесвам руснаците и производните им.  Mr. Green

Тора е с ранен стартов номер, но пък от друга страна със свечеряването в Руполдинг ще паднат температурите и пистата ще се заледи. Това може и да е добре, но може и да не е.
Та ще е интересен спринт.

# 624
  • София
НОЙНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАГИ НОЙНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРР!!!!

Думииииииии нямамммммммм, нямам и глас. Обичам го това момиче бееееееееееееее  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

11-то злато, ТРЕТА световна титла в спринта - Уникална Маги, Уникална!!!

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 17:06 от nana77

# 625
Бърза, точна, психически устойчива - просто най-голямата е Лена Нойнер Heart Eyes

След разочароващата победа на френската гад днес, Лена ми напълни душата. Ако пък и Тора не беше трепнала на втората стрелба щеше да е още по-добре.

# 626
  • София
Бърза, точна, психически устойчива - просто най-голямата е Лена Нойнер Heart Eyes

След разочароващата победа на френската гад днес, Лена ми напълни душата. Ако пък и Тора не беше трепнала на втората стрелба щеше да е още по-добре.

Абсолютно. Тоз марокански скакалец ми вгорчи деня. Ма нищо де и утре е ден  Twisted Evil

# 627
Охх, тотално се омотах, днес отборно ли ще е състезанието Rolling Eyes? Нали утре щеше да е?

# 628
Честита победа за Магдалена.Беше страхотна.Нямам търпение за утрешния ден.

# 629
Много слабо от Грегор, много Cry. Всъщност слабо състезание като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт