Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 28 042
  • 702
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро,

Бебоците кашлят ли от слюнка? Яко са ни подпънали зъбките и е някакъв ужас, рев , гризе настървено каквото хване и разбира се носене на ръце. Каката и баткото са болни в къщи с хрема и кашлица и купона е пълен......

Вчера бяхме на ортопед, всичко е ок.Каза да го нося на хълбок и по 5 минути на ден седнал.

Хубав ден

ПП: Една идея , която засега работи при нас, когато иска да разглежда сядам на стол на колелца и така обикаляме къщата. Е, сигурно съседите не са хепи, но мен не ме боли кръста  Mr. Green

# 286
Привет, привет!
Ние снощи имахме тежна нощ-няколко пъти се будех от мляскане - Алейна си смуче палеца ooooh! Ставам, махам, държа докато заспи...И така през час. Сега съм малко  newsm57

имам едни мои специални обици, които съм казала, че ако някой ден ми се роди дъщеря, ще  и подаря  Blush  Heart Eyes

И аз така:)Те са ми едни от най-ценните, но не от парична гледна точка, а от емоционална:) Аз съм луда на тема обици, имам около 35-40 чифта, Алейна вече има 2 чифта златни, но не смятам да пробивам още, ще я изчакам сама да пожелае, а дотогава ще и слагам лепящи се - хем без дупка, хем с обици:)
Усмихнат ден!

# 287
  • София
Днес Елена става на 5 месеца, една виртуална почерпка от нас

# 288
Честити Месечинки на Ели, Мартин, Деница, Сиана, Ивет, Иван! newsm51 newsm51 newsm51 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni
Бъдете много усмихнати и весели деца!  newsm51 newsm18 newsm18 newsm18

Гери С- вие с Еди сте ми като пример за добре започнало захранване, дано и при нас нещата да се получат.

Много е приятно, когато детето отваря устичка и си хапва с охота! Дано и при вас е така!  Hug

.::ladybug::. много благодаря за схемата ти за захранване! Чудех се аз за тези каши, кога да ги въведа, може да следвам твоят пример. Както съм заместила цялото хранене вече, може тази седмица да предложа следобед две-три лъжички кашичка. Ааа какви каши ще даваш на Елито?
Да ти е честита сладката месечинка на Ели!!!  Hug Heart Eyes

Мария, аз също изпадах и понякога все още изпадам в тези черни дупки и си спомням с носталгия към предишния ми личен живот, нооо като погледна мъничкото човече до мен, като ми се усмихне и протегне ръчички направо си казвам: "ето това е истинския живот"!  Heart Eyes newsm76 newsm76

Бисквитка, Еди също има златна гривничка, нищо му няма на детето. Аз обаче и рядко му я слагам, че малко му е голяма ...

# 289
  • София
Гери , купила съм две каши като за начало. Едната е на Лактана Био - млечна оризова каша с ванилия, а другата е на ХИП -първата  каша на бебето- млечна ( пак е оризова).

# 290
  • София
Дано този път успеем да ги запознаем  Party  Heart Eyes И на мен много ми се ходи на сватба  baloni
Защо на едната лентичка пише Сияна на 4м и 13д, а на другата 4м и 1 седмица  newsm78

и аз го видях вчера. идея си нямам. може би утре ще станат 2 пълни седмици (14 дни).

Честита месечинка на Елито и всички останали месечинковци!

# 291
Гери , купила съм две каши като за начало. Едната е на Лактана Био - млечна оризова каша с ванилия, а другата е на ХИП -първата  каша на бебето- млечна ( пак е оризова).

bowuu

А сега се захващам с подреждане на летни, есенни и зимни дрехи  Crazy, докато мъжете са на разходка  Sunglasses

# 292

Бисквитка, Еди също има златна гривничка, нищо му няма на детето. Аз обаче и рядко му я слагам, че малко му е голяма ...

Хехе, разбира се, че нищо му няма, гривни и аз слагам, но не златни. Аз просто казах, че няма да пробивам още ушите  Hug
Честити месечинки на всички бебоци Heart Eyes

# 293

ПП: Една идея , която засега работи при нас, когато иска да разглежда сядам на стол на колелца и така обикаляме къщата. Е, сигурно съседите не са хепи, но мен не ме боли кръста  Mr. Green
Якооо!!!! И ние имаме такъв стол,ама сме с килими и е тясно,та не става номера.
Сега оставих Мариела като лоша майка да се скъса от рев,рева,рева,легнала,седнала,на ръце все реве и я търкулнах в креватчето и след 15 мин заспа,загледана в небитието,ми то .....
Тая нощ се събуди в 1:30 ч-не го е правила от.....месеци,ама си говори,играе...изпи 50 мл вода,ама незаспа,явно се беше яко разсънила,та и направих и мляко де:)
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ И НА ЕЛИТО ,НАЙ ВЕЧЕ,ЧЕ МНОГО ВКУСНА ТОРТАТА ИЗГЛЕЖДА!!!!
Днес ще ходя на масаж на гърбеца..че вече едвам мърдам.

# 294
Честити месечинки на бебоците!!! И на мамите им Simple Smile

Бубе - аз още избирам обеци но като застудее - отиваме  Mr. Green

Габи си има ново занимание - на майтап я сложих в проходилката и сега не ще да излиза от там - схвана веднага как работи и сега все иска да се търкаля из верандата и да се хили Simple Smile не знам - не ми се иска още макар че е стабилна от доста време и вече караме 6тия месец  newsm78 хем ме е страх хем като виждам как се кефи и ... уфффф

Гери - ще ходите ли днес в парка?

# 295
Хелоуууу от нас Heart Eyes

Гледам разговорили сте се за сънищата Mr. Green Ами да кажа и аз какво сънувах онзи ден Wink Срещам аз нашата Теди,ама с едно супер изпънато и изваяно тяло и аз ей така #Crazy (то не че не е така и в действителност де Mr. Green).Естествено аз веднага се наредих да ми разбулва тайната на успеха,при което тя започна да ми каканиже за някакви ароматерпии,антицелулитни програми,масажи с шоколад....и т.н. Shocked
Проблемът беше,че се събудих и не можах да разбера при мен имаше ли ефект цялата тази чудесия или не Mr. Green
Изводът:Всеки с дерта си newsm62

Шени,нашата люлка е розовия модел,може да ги трампим smile3534

Еххх,къде се запиля тази Херудута по Трявни-мрявни,няма да дойде тук,да систематизира един пост като хората,по всички теми и аз най-нагло да си препиша от нея,ами сега трябва да си напъвам мозъка да се сетя за какво сте говорили близките 3-4 дни smile3516

В такъв случай аз си казвам,квото имам да си казвам и се вчесвам smile3533

Бубе,идеална фотосесия newsm10 Габ има всички шансове да стане манекен или фотомодел,просто му отива Heart Eyes

Деси,готини снимки в зоо-то Grinning

Честита месечинка на всички месечинковци от последните дни,а и за предстоящите ако нещо не мога да се включа Hug
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА(специално)на хубавата ЕЛЕНА!Да е жива и здрава и все така красива Heart Eyes

Абе двете Нели-та,вие нещо да не се бъгнахте Mr. Green По едно и също време ви обзе манията за калинки,буболечки,колорадски бръмбари и всякакви такива гадинки smile3532

Марте
,много реклама,много нещо бе Laughing Сега ще има да следя като луда да ги търся твоите мъже по разните му там реклами Mr. Green Браво newsm10

Две думи за Венцулини
-голямо неспокойство пак ни обзе тези дни(то не че някога е спирало,но и ние си имаме хубавите дни понякога Mr. Green).От утре го почвам на пюре от моркови и мисията със зеленчуците,подходящи за неговата възраст ще бъде изпълнена.След което започвам предиобед-зеленчуково пюре,следобед-каша,но няма да замествам цяло хранене за момента,въпреки че той е готов на тази стъпка в живота си Mr. Green
Има нещо обаче,което ме притеснява...пак Mr. Green Моето дете изобщо не може да стои изправено или седнало самостоятелно Twisted Evil Той се криви като червей все още,а като гледам малката на Бенита,какъв звяр е във фейса,направо се притеснявам,че пак нещо изоставаме Crazy
Другото което,много рядко се заиграва сам или си стои спокойно в кошарата,ако не спи,или не яде е див рев постоянно,сърдене,мрънкане и т.н.Що за чудо е това,не мога да си обясня,при условие,че пием и хомеопатични за успокоение на духа и тялото Mr. Green

Абе айде стига ви толкова,че то няма изчитане...аз не пиша,не пиша,че като се юрна изведнъж,не моИте ме спря Twisted Evil

Буболино   bouquet  Hug

# 296
  • Варна
Има нещо обаче,което ме притеснява...пак Mr. Green Моето дете изобщо не може да стои изправено или седнало самостоятелно Twisted Evil Той се криви като червей все още,а като гледам малката на Бенита,какъв звяр е във фейса,направо се притеснявам,че пак нещо изоставаме Crazy
Другото което,много рядко се заиграва сам или си стои спокойно в кошарата,ако не спи,или не яде е див рев постоянно,сърдене,мрънкане и т.н.Що за чудо е това,не мога да си обясня,при условие,че пием и хомеопатични за успокоение на духа и тялото Mr. Green

Това тука все едно за моето зверченце е писано. И Валентин никак не се изправя, едва от 2-3 дни като му хвана ръчичките лееекичко се набира, но съвсем леко и едва от скоро спря да му увисва назад главата при това упражнение. Спокойно, по принцип някои деца сядат стабилно чак към 7-8 месец, а и момчетата по принцип са по-мързеливи и по-бавно развиващи се Laughing. Мъже, к'во да ги правиш, имат бъгове отвсякъде Mr. Green

И моето диване не може да стои само, реве, тръшка се, чак полилавява от рев и когато съм сама в нас с него, всяко мое ходене до тоалетна води до нечовешки рев. Понякога ме е страх, че съседите ще си помислят, че го малтретирам това дете и ще викнат социалните Crazy. Обаче тъпото е, че никой не ми вярва какъв звяр е - пред други хора се държи като малко кротко ангелче и само пред мен и понякога пред баща си показва истинската си магария.

Да се похваля, вчера разглобих съвсем сама и изпрах количката, днес отново съвсем сама я сглобих, чувствам се вече полу-инженер Joy.

Относно бижутата - ако имах девойка, сигурно вече щях да съм й пробила ушите.

# 297
  • София
Ох, защо трябваше да ми се падне злоядо дете!  ooooh! За три седмици е наддала само 30гр!!! Ще се гръмна!  #2gunfire
И сега почвам да се чудя какво да правя - досега я храних на 2 часа и половина 7 пъти дневно... Имаме нощна пауза, но никак не ми се иска да я прекъсвам, тъй като изобщо няма да съм адекватна после нито за курсовете по испански, нито за шофьорските курсове, а трябва някакси да ги избутам и двата.
Захранването е сравнително бавен процес.... Дохранването с АМ не е вариант, тъй като тя просто не иска да яде повече....
А пък отново рязко да й сменям млякото (от кърма на АМ) също не ми се вижда удачен вариант....

# 298
Люси, мисля че момчетата са по кекави  Thinking, Еди също не стои на краката си, когато го вдигна на самолетче стои като чувал с картофи, никак не си стяга краката или ръцете, ами седи като изсулен  Tired
Къщичка,  може да отидем, но след 16.30, но не съм сигурна че имам и да пазаря, тааа може и това да върша следобеда с детето.

# 299
  • София

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА(специално)на хубавата ЕЛЕНА!Да е жива и здрава и все така красива Heart Eyes

Мерси, мерси  Hug Hug Hug   love001   love001   love001

Ето ни и последната фотосесия

Мартаааа да кажеш после зета кога ще го дават по ТВ-то да го гледам  Heart Eyes Mr. Green

А за бубоманията с адашчето явно имаме някаква телепатична връзка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.  Кръстихме си децата с еднакво име, купихме си един и същ модел количка имаше и още но сега не се сещам  Wink

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 16:16 от .::ladybug::.

Общи условия

Активация на акаунт