Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 27 972
  • 702
  •   1
Отговори
# 465
Голям студ във Варна!И тва откаченото време как е задухало,спира да вали обаче не спира да духа  #2gunfire

Андреа също много се мръщи на морковите,ама с упоритост от моя страна си ги хапва.Ние също се кърмим посред нощите  веднъж към 1-2 после в 5-6.Мойта кърма взе леко да намалява,та ще си купувам АМ и мисля да дохранвам вечер.

Хоупи оправи ли се душа?

# 466

Маги не хареса ли морковчето?
Първо се учуди, после го избута, после го нагълта и се облизваше за още , после я накърмих и после почна купона с рев и повръщане- дали морковът не и понася или е от рефлукса newsm78
може да е преяла  newsm78
Мариела снощи хапна към 19 ч,оригна си се,и като почна да хълца и да повръща в чудо се видях.
Аз морков още не съм давала...след тиквата ще смеся с морков и те така,да е яко оранжево.яя
Уф гледам една рецепта за баница  с тахан,бяха ме черпили с такава като бях бременна и се чудя, дали да не пробвам....ама тряяя някой да напазари

# 467
Към кърмещите мами, вашите бебета нощем сучат ли или си спинкат? Щото аз съм дежурна всяка нощ и доста ми тежи, но съм готова на всичко за моето слънчице.

И моя юнак суче през нощта.

# 468
Хоупи оправи ли се душа?
Ми, още подсмърчам, ама ще живея  Mr. Green

На Фифо му се размина, но ще ви споделя какви превантивни мерки взех - след първоначалната паника, се метнах (в 5.00 часа сутринта) в денонощния магазин и от там купих:

- на Джонсън и Джонсън - шампоан за вана с евкалипт, мента и розмарин против простуда;
 - на Викс - машинка, която се включва в контакта, слага се в нея хапче и излъчва миризма на евкалипт и мента (специално за бебета) за през ноща;
 - включих и овлажителя за въздух (едно мече на което му излиза пара от главата);
 - разтвор със сол за капки - не съм ползвала, само ги купих за всеки случаи;
 - едно кремче за масаж на гърдичките, след баня, с алое вера, евкалипт, розмарин и лавандула - много приятно, против настинка.
Всички неща са специално за бебета, приложих ги 2 вечери под ред и (да чукам на дърво) няма и помен от хрема!
Ако се интересувате, ще пусна линкове със снимки.

Филипундерчето благодари на всички, които му честитиха месечинката!  Hug

п.п. за прости жени, като мен, пише се :

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 20:16 от Норе

# 469
Привет, нещо хич не съм в настроение тези дни , но не мога да се въздържа:

Марта, страхотни рими:)

Приемам всякакви предложения как да накарам Бобсън да свърши голямата работа...... днес ни е 7 ден. Сега съм се издула от крушите и сините сливи , които погълнах надявам се да дадат резултат. Къде "складира" всичко незнам?!

# 470
Дойде и моят ред да се включа, ако успея да си допиша поста де Sad

Та първо добър ден, докато не е свършил и колкото и студен да е cold Хоуп ти се топли бързо докато пече слънце, че това минус 30 много лошо звучи.

Честита месечинка на всички порастнали принцове и принцеси и много здраве на майките им, както и да са им здрави кръстовете, че като гледам хубавите ни майчета са все кралски особи и само на ръце искат да ги носят.

Въпреки студа навън пак излизахме, и вчера и днес, за по половин час, че не ми издържат нервите вътре. Хем аз се успокоявам малко, хем и малкото нерваче. Ние навлязохме с пълна сила в следващия ревлив период, дето Мария го спомена #Cussing out. След малко ще потърся статията да видя колко ще държи. И Дани пак почна да се буди нощем, по няколко пъти, понякога се успокоява бързо с биберон или с водичка, но понякога се налага да правим мляко. Не мисля, че се буди от глад, по скоро хранейки се по-лесно се успокоява. През деня иска цялото ми внимание да е само за него, заиграва се и сам с крачетата, чорапите или някоя играча, но има важно условие играта да продължи спокойно- всеки път когато погледне мама, тя да е до него и да го гледа. Ако се е заплеснала в компютъра или се опитва да чете или пише нещо следва страшен писък #Cussing out

Направих си гадната зелева супа и днес се мъча с нея. Искам да издържа 7те дни, но да видим. Знам, че е много нездравословно да се слабее по този начин, но имам нужда от ударно намаляване на апетита. Трябва нещо да ми притъпи постоянното желание да се тъпча, пък после ще се пробвам на 90дневната.

Звяра се събуди, та това е от мен.

# 471
един тъп въпрос може би за АМ,като се наложи в 5ч сутринта да давате АМ как топлите вода за да го приготвите? предполагам в микровеле  newsm78

# 472
един тъп въпрос може би за АМ,като се наложи в 5ч сутринта да давате АМ как топлите вода за да го приготвите? предполагам в микровеле  newsm78

Не топля вода... то АМ се разтваря и в студена...  Peace

# 473

Правя го с вода от термоса,която почти винаги е топла Peace

# 474

Правя го с вода от термоса,която почти винаги е топла Peace
и така става!  Peace

В 17.00 храних Еди с млечна оризова каша с ванилия на Тюпвер с мляко на Лактана. Ама то много рядко стана, но викам си сигурно така трябва да се получи  newsm78, а не като пюретата...  newsm78 пфууу то детето хич не искаше с тази лъжица, харесва му, обаче аз не смогвам да му слагам в устата, на него не му харесва по този начин явно да се храни (става въпрос за млечната каша) ии го сложих в шишето с биберон. Нашият го яде като невидял храна.. много му хареса, но се измори да дърпа явно, щото то не тече като обикновено мляко, айде пак с лъжицата... сега заспа, да видим до кога... но тази вечер ще се къпе както си беше, а именно в 20.00  Crossing Arms

# 475
Никога не съм давала АМ с топла вода - винаги е стайна температура, тъй като използвам бебешка вода, която си седи в кухнята, в дамаджанка.  Simple Smile

Мисля, днес да купя някое пюренце - моята педи ми каза да започна първо с каши, после с оранжеви зеленчуци, после със зелени и накрая плодове. Такак че - морков или тиква, това е дилемата  Grinning

# 476
Абе аз 2 пъти питах, ама нещо не ме отразявате....... та да питам трети път:
Каква каша да дам - млечна или безмлечна? колко вида има- пшенична, оризова, елда? Аз май само пшенични съм накупила, но имам млечна и безмлечна.

# 477
Люси, кажи моля ти се коя марка е твоята чанта за количка?

Мушеееееее, сори за пропуснатото отговорче... аз дадох млечна оризова с ванилия... мисля че се почва с млечна, а после се мине на безмлечна  Rolling Eyes

Марте, страхотни рими!  Heart Eyes Grinning  bouquet
Аз също мисля, че може Магито да е преяла, но пък може и да греша  Peace

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 18:23 от Гери С.

# 478
зайче аз имам преварена вода и когато имам нужда претоплям в микровълнова,после разреждам със студената до вода за пиене и разтварям АМ.

# 479
  • Стара Загора
Водата за АМ-то на Боримече го държа в стъклен термос...държи ми 24ч. водата топла. Борис необича на стайна Т когато му го правя...не го пие и това е Crossing Arms абе всеки с номерата си...моя е с цяла програма Twisted Evil
Започва се с безмлечна каша! Какви са тези млечни каши при захранване? Гери, че и с ванилия  Mr. Green Мушенце моят съвет е безмлечна каша и да я правиш с АМ/кърма.
в денонощния магазин и от там купих:

- на Джонсън и Джонсън - шампоан за вана с еквалипт, мента и розмарин против простуда;
 - на Викс - машинка, която се включва в контакта, слага се в нея хапче и излъчва миризма на еквалипт и мента (специално за бебета) за през ноща;
 - включих и овлажителя за въздух (едно мече на което му излиза пара от главата);
 - разтвор със сол за капки - не съм ползвала, само ги купих за всеки случаи;
 - едно кремче за масаж на гърдичките, след баня, с алое вера, еквалипт, розмарин и лавандула - много приятно, против настинка.
Другият ми любимец 13 Mr. Green евкалипта Фифо Mr. Green Радвам се, че ти се оправяш Хоупова...и че Фифо е минал безпроблем Heart Eyes
Иначе ти завиждам за 25-те градуса...завид, завид, завид Twisted Evil после обаче за -30-те няма Mr. Green
Нелке и аз още не съм захранила...така, че не си сама Crazy

Общи условия

Активация на акаунт