Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 27 923
  • 702
  •   1
Отговори
# 510

Да пише го и определено е по-добра на вкус с млякото, но желязото не се усвоява с млечните продукти заради калция. Нали докато бяхме бременни все за това си пишехме, кой кога и как го приема. Peace
Ти си я давай с мляко , но се губи ефекта от елдата.

Основната храна на кърмачето до годинката е млякото.Означава ли това,че в този период то не може да приема никаква желязосъдържаща храна,защото желязото няма да бъде усвоено?Не съм съгласна Naughty Специално за елдата,дали ще я направиш с мляко или не,няма никакво значение,защото поне в началото ти я даваш непосредствено преди или след хранене именно с мляко Peace
Казвам това,за да не си помисли някой,че детето му докато пие мляко няма да може да усвои един микрограм желязо и да вземе да му спре млякото Mr. Green

Херо, сама ли си говориш или само така ми се струва?  hahaha
Все още не Mr. Green Но го написах да се знае, че съм писала глупости Mr. Green

Не говориш глупости съвсем Mr. Green Ето мятам ти едно коментарче на твоята приятелка Виви Peace

Кашите на Celia, Frisocrem, HIPP, Humana, Milupa са с адаптирано мляко. Слънчо е със сухо мляко. За другите-не знам със сигурност.
Хубавто на безмлечните каши е, че може да се приготвят с АМ, което бебето пие, за разлика от млечните, в които има мляко и се приготвят само с вода.
Ако бебето има някакъв проблем и пие специално мляко, тогава е добре да се дава безмлечна каша, приготвена с неговото мляко.

П.П.Инфото е от преди 3-4 години затова я няма Лактаната Peace

Марте,вчера забравих да те поздравя за хубавите рими и да внеса една корекция,по-скоро да те отсрамя за римата за Даная,че нещо не ми се върза с другата част като звучене Wink  Hug

"Сняг се сипе на парцали,а Даная джитка по сандали!" Laughing

И сега една за Нелли,че ми дойде музата от темата за  желязото Laughing

"Нелли сигурно ми се обиди,но желязото много ѝ се свиди.Иска Ели пълноценно да го усвоява и добре да си наддава!" hahaha

Гад-няр-ки! Знаех си, че ще се отнесете с презрение към моята драма! Crossing Arms И ще ми препоръчате "спорт" !!!  Twisted Evil Crossing Arms

Хоупова,що кълнеш по нощите Mr. Green Да не мислиш,че има кой да те чуе Mr. Green

# 511
Хоупова по нощите,аз в ранни доби...изобщо всеки луд с номера си,а пък ние двете с цели програми Mr. Green

Та забравих да ЧЕСТИТЯ ДНЕШНАТА МЕСЕЧИНКА на:
Едуард на Гери С.
Кирил на Katrina85

Ирина на spasdidi
Анна на A_val
Тияна на *polita*
Елина на babycakes

Данаил на nannii

JuliaCh,има чорапогащници за момченца,вземаш му на Габчо и го обличаш хубаво детето,без да вкарваш някакви предразсъдъци за това и онова Wink

Дуденце
,и аз го търся това чудо,но още не съм попаднала на него Peace Уж все в най-големите магазини съм завряна,а половината асортимент го няма Mr. Green

# 512
  • Стара Загора
Лусиндо...в Па-па го има Mr. Green така, че си ела в родния град и стига рови из Пловдив Mr. Green Hug А за млечните и безмлечните....то, че си говоря сама е ясно...ама имало е защо да помня аз защо не се дава млечна...или поне защо АЗ не съм давала млечна на Слави Crazy
Хоупова...що кълнеш бе жена...секс и ябълки дет вика Нелката...ако не помага спираш ябълките Mr. Green /много ме е яд, че няма да си идваш в Бг по Коледа...можеше да се видим да му се невиди Twisted Evil/
Всички ви тресат римите...а мен сланините Mr. Green
За чорпогашник - купувала съм на Слави...ще купя и на Боримечето. Обаче ония ден гледах в магазина - размер 0-6 сякаш ще ни е добре...а другия размер е 1/2....вече идва доста голям. На фирмата Сали са. Вие какви купувате? Отделно количката ми има много хубаво чувалче та....не му е студено на Боримечков де.
Днес пак съм в нас...няма да ходя на работа защото майка ми си прави годишните изследвания и няма кой да гледа диването Crazy
Отивам да гледам Гала защото темите сега не ме вълнуват /за донорството/ но е тема, която винаги ще бъда съпричасна...част от нашето миналото.

# 513
Привет, привет!
Аз днес пак съм ранобудна - много неща свърших -  newsm79 newsm28 wash hang 1dishes  bath
Надявах се и на  luvbed, обаче ММ спеше Mr. Green
Сутрешно ви поздравявам с новата песен на Аленита "Таз голяма дупара, не се прави с попара. Трябва, трябва сукане, много яко дърпане Mr. Green" Мой патент е, повлияха ми римите на Марта. Ние днес пак сме на картоф, т утре влиза морковчето. Каши - май няма да давам засега, след седмица - две може и да пробвам оризова. Само че се чудя дали да не я направя в къщи newsm78, щото май не е толкова трудно, а и ще е само за да опитам дали ще го яде.
Хоуп - аз чудесно отслабнах мъкнейки Алейна надясно-наляво. само като я сложа по гръб и наддава вой. Вече съм под клограмите от преди бременността. Така че взимаш една седмица отпуска (но не знам дали имаш платена), гониш всички помощници от вас и разнасяш Фифо до припадък  Mr. Green
Бебешките чопарогащници (много ме кефи тази дума!) не са ли унисекс  newsm78 Аз ако някога имам син ще му обличам, няма да студува детето!
Честити месечинки на всички  бебоци празнуващи днес! да са винаги здрави и много усмихнати!!!
Усмихнат ден! Hug

# 514
  • София
А добро утро и от нас с Елито
Лусинда не съм се обидила Laughing Laughing Laughing , но е факт , че много голям процент от бебетата след навършени  6 месеца като им се пусне ПКК са с ниско желязо  Peace . Не казвам , че като  даваш кашата с АМ  на Венцулини не приема желязо, а не го усвоява пълноценно.  Peace А за римите ти ......  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Браво на теб и на Марта  smile3501 smile3501 smile3501
Ето ви една статия за желязото ако на някой му е интересно : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=30991.0

Всички ви тресат римите...а мен сланините Mr. Green

хаха и аз в твоя отбор, защото явно с римите съм скрана  Wink

Хоупита , много ме е яд , че няма да си дойдеш за коледа, аз така се надявах да си хапнем портокали заедно  Weary
За чорапогащниците има си и за момченца  Peace
Шени и на мен ми е любима думата "чорапогащник"  Laughing Laughing  Много весело се получава когато едно малко дете се опитва да я каже  hahaha , а песента е  добра  smile3521 , замирисва ми на сезонен хит  Mr. Green

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 10:31 от .::ladybug::.

# 515
Много сте готинииии!!!!!  Hug  Благодаря ви, успокоих се!

Сутрешни кафенца за всички

Нямам предразсъдъци никакви, но откъде да знам, че имало чорапогащници и за момченца...Толкова се бях притеснила, че оставих детето у нас докато не намеря начин да го облека подобаващо за навън. Отивам да пазарувам дрешки, ние нямаме достатъчно както се оказа ...нищо нямаме освен шапки.

Хубав ден момичета!

# 516
Честити месечинки на МОЯ сладък ЕДИ, на Кирил, Ирина, Анна, Тияна, Елина и Данаил!   baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

По-късно ще се включа отивам на гинеколог  Tired

# 517
  • До морето :)
Мария, не ме разбра  hahaha Ние сега НЕ правим редовен секс, това беше едно време. Сега секса е събитие в нашата къща  ooooh!
Ха, ДУ и от нас. Лечето се наспа и сега подивява. Изяде ми чаршафа това дете  Crazy
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ! ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЛЕЕЕЕКО НЕПОСЛУШНИ, ЧЕ ДА ИМА ЗА КАКВО ДА СЕ ОПЛАКВАТ МАЙКИТЕ ВИ, ИНАЧЕ НЯМА ДА СЕ СЕТЯТ ДА ВЛЯЗАТ  Mr. Green
Лава, дано Лазар да се размине само с изкашлянето. Да не се е заразил от каката  Grinning
Мен се опитва нещо гърлото да ме боли. Льокам едни чайове, едно нещо, да видим до къде ще я докараме.
Хайде, ние се изнасяме от спалнята, да проветря малко тука  Crazy
ПП: Стига сте писали, не мога да си публикувам поста  #Cussing out

# 518
  • София
 ДД! Laughing Laughing Laughing
Аааа-много съм доволна-успях да събудя духовете с моята художествена самодейност! Peace
Луси:Достойна конкуренция-ако се съберем един ден 2-те, ще се получи нещо, достойно за голям тираж! Heart EyesЧакам с нетърпение да да имаш работа към София, иначе аз ще взема да се домъкна до Пловдив!( с ММ и 3 деца-цял Пловдив ще ни научи) Peace
За чорапогащниците:Моите момчета си ги носят даже и в детската-спираме ги в първи клас, а наскоро разбрах кога се спират потниците- на 16-ти септември Вики ми заяви ''Ако ще да съм все болен, потник повече няма да сложа да се излагам- искам да съм гъзар!Моите съученици вече не носят!''  Mr. Green...А мама е накупила комплекти с потник и гащи,защото го мисли за малък още!
ХоупиКак така няма да си идваааааш?! Crossing ArmsВеднага да си промениш плановете за Коледа, че тук те чака цял отбор! Hug
Хоупи: и всички с желание за отслабване: Има значение дали отслабването да е общо или само в отделни части от тялото-ако е общо , трябва да става бавно (2-3 кг. на месец)  и може с разделно хранене или с някаква по-лежерна диета! Ако, обаче искаш да свалиш 2 см. от талията например-нещата са сложни ooooh!-с диета или хапче не става(по-скоро ще останеш без цици, отколкото без талия! Mr. Green) Действа само локално приложение на специални козметични процедури и тежката артилерия-липосукция...та аз затова си ходя с корем и широки бедра, че нямам време за такива неща! Peace
Честити месечинки на месечинковците!  bouquet
 Още щях да ви досаждам, но забравих с какво newsm78
П.с. Добре дошла на новата мама и мерси за кафенцето! Hug

# 519
  • Стара Загора

ПП: Стига сте писали, не мога да си публикувам поста  #Cussing out
Ох вчера аз бях така Mr. Green явно студеното време си казва думата Mr. Green Само дето вместо да стоим до печките да готвим или да си играем с децата ние чукаме по клавиатурите Mr. Green
Аз купувам едноцветни чорпогащници....че с картинки нещо немога да ги вържа с облеклото му и....полудявам от див ужасТ Twisted Evil

# 520
Оппаааааааа, изчетох ви....... Ха добро утро Simple Smile

Тук зимата си продължава с пълна сила, а да не ви казвам какъв вятър имаше тази сутрин към 5ч и какъв дъжд........ съборени са ми половината саксии на неостъклената тераса  #2gunfire Но да не мислите, че съм излязла да чистя - НЕ Crossing Arms

Развили сте темички, бравос. За чорапогащниците, искам да се включа и аз с моите умозаключения. Значи, ако го наоблека с чорапогащник, по-дебели дънки, тикна го в чувала на количката и сме само навън ще е добре. Но ако отиваме някъде на гости......ми няма ли да заври това дете? Когато ни изписваха от болницата, лекарката ми каза да не го обувам с много ката гащи, защото и памперса спарва като за няколко чифта, след това боди, след това дънки......да не му се сварят яйчицата  newsm78 Не ме бийте сега, просто споделям, за да обсъдим какво мислите.

Честити месечинки на всички бебоци! И както е казала Нелка, да бъдат и малко непослушни, че д аима да се оплакват тук от тях!

Maria_I кисела се прави мляко + нишесте +плодово пюре. Обаче какво е млякото и какво е нишестето, убий ме, не знам. Затова и за сега няма да правя, а само кашите Simple Smile

# 521
  • Стара Загора
Мушенце по принцип си права за запарването...ще го има винаги ...до момента когато ще свалим пампресите...до тогава ще е така. Аз лично по принцип приценям където ходя на гости...т.е имам приятели, които живят на по-студено /аз там едва вирея дет се вика Mr. Green/ и тогава ще го обличам с чорпогащник и панталон/дънки.....ако е по-топло...просто сваляш чорпогащника. Малко е разигравка...ама така е Crazy

П.П мисля, че кисела се прави с прясно мляко...поне в детските кухни де.

# 522
Когато ни изписваха от болницата, лекарката ми каза да не го обувам с много ката гащи, защото и памперса спарва като за няколко чифта, след това боди, след това дънки......да не му се сварят яйчицата  newsm78 Не ме бийте сега, просто споделям, за да обсъдим какво мислите.

hahaha hahaha hahaha убиме направо. Мушенце сънувала съм те ,че си си направила зелева супа за отслабване...полудяла съм вече.
За обличането вкъщи е около 22-24 градуса и аз обличам малката с боди с къс ръкав и отгоре блузка панталонче и чорапки - дали не е малко ме карате да се замисля  newsm78
На вън още не сме излизали ,че си нямаме зимно яке,само от тия поларените,ама мисля че ще е студено,така че събота ще ходя да пазаря разни грейки и чорапогащи.Мамите от София предложете хубави якета и гащеризони ? От къде ще купувате?
За кашите и аз ще поизчакам,може наистина на закуска да давам,че и Мариела е напред с кг;)
Римите са номер едно  newsm20  Hands Clap
Хоуп от къде изрови тез картинки? искам пък и аз Simple Smile

# 523
Бясна съм.Попечител съм по кредит.Има ли право банката да тегли от личната ми дебитна карта,която е само за болнични и майчинство.ИМАТ ЛИ ПРАВО?

ПС-Към прокредит банка съм и кредита е от там

# 524
  • Стара Загора
Мистър Б...другото яташко име на Боримечков...днес изяде 3 лъжици елда....лека борба беше...той навън - аз навътре...но вкрайна сметка изяде три лъжици и то след АМ-то. Снимка нямам защото няма как да държа фотото и да давам.

hohiho много неприятно Twisted Evil много Twisted Evil Но мисля, че могат...защото това сега е твоя доход.
Имаме банкерки тук...нека те се изкажат...но много неприятно Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт