Честита месечинка на Нико! 

Малката е голям герой и аз вярвам, че всичко е само един неприятен спомен 
Биха ни и последната двойка ваксини и сега съм постоянно под напрежение дали ще вдигне Т... 
А пък Елито май го прави от интерес. Както вика и й е интересно, така и като си задържа дъха и после една дълбока въздишка
Но не е, че не може да издиша, а просто не иска. Примерно лежи по корем, поема си дъх и забива главата, за да "пълзи". Ръмжи, но не издиша. Накрая се предава след няколко секунди и тогава вади въздуха. Това имам предвид. Знам, че е глупост, ама всеки път като я хвана така и седя и я чака да издиша.
Сега като взема големия стол (когато сяда стабилно) ще му е по-готино, ще зяпа какво става отпред 

Много хубава почерпка, ще взема да се включа и аз към групичката, която пътува към теб
.
. 
Дано е временно. 

също важи и ако се закашля или задави (да не дава Господ), буквално ми "спира дишането" 

като не мога да помогна с идея за справяне на ситуацията..поне мога да засвидетелствам подкрепа. 
Много е яка!

Дано повече не се случват такива неща...
Всичко ще е ок
Пожелаваме ви бързо възстановяване:)

И аз съм на мнение, че Мистър Б е копие на тати, а Мистър С е взел повече твои черти
Много се чудех дали да не го оставя там ( току виж малката е станала доктор, за разлика от майка си, която така и не се престраши да запише медицина ), но после си го взехме и сега си е прибрано... Не сме мислили какво ще го правим 

От няколко дни не сме излизали на разходка заради лошото време... Тук непрекъснато вали или духа силен вятър, а понякога и комбинация от двете... Много се притеснявах как ли ще се държи Елито, след като беше свикнала все навън, но се оказа много послушна... Сутрин се събужда в 6:00, а после в 9:00 или 9:30, до обед си играе, гука, вика, после се храним и пак заспива и така до около 16:00 или 16:30... За сега е много спокойна, но ще видим и занапред... По съвет на педиатърката се опитвах да и давам плодово пюре между храненията пред обед и следобед, но тя не иска... Опитах с различни марки, но пак няма резултат и вече се отказах да я мъча... Може би не е готва, знам ли... Продължава да си хапва по малко - през деня около 90 мл АМ, а вечер преди лягане и сутрин в 6:00 около 120 мл АМ... Бяхме на Фризолак, но понеже на последната консултация беше качила едва 370 гр и пораснала 2 см решихме с педиатърката да опитаме с Аптамил, така че от 1 октомври сме с друго мляко и на 20 октомври сме на консултация, да видим има ли ефект...
Препоръчани теми