Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 384
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
И на моята нещо и стана Cry Индезит е като свърши и преди спираше,а сега мига на дисплея 5,което е програма за изплакване независимо на коя програма съм я пуснала не мие добре и всичко е мокро ,май,май нагревателя е заминал и това след като я чистих с ДМ за почистване.Пяната излезе навън!!! Twisted Evil

# 211
Няма обидени важно, е че всички са добронамерени   bouquet  На  mama Tin  bouquet
 Ами не мие бе, нищо и няма на модела, ама не мие??? Таблетите не разтворени, чашите вътре  мръсни, само чиниите и купите са супер. Ако измия чашите предварително става. За тенджари въобще да не говорим остава си  следа по съда.

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 22:25 от BobiPak

# 212
  • Балчик
Дедо ти е казал- викай техник. Ако искаш за твое успокоение последно пробвай с високотемпературен режим и прах, или натроши таблетката, нареди съдовете правилно,чаши да няма по краищата на машината (понякога не достига добре водата там). Ако пак е същата работа, не отлагай сервиза. Peace

П.П Ей затова статистиката сочи, че Индезит и Аристон са към последните позиции в класацията на машините- заради чести подобни оплаквания. Peace + развалени машини. 

# 213
Дедо ти е казал- викай техник. Ако искаш за твое успокоение последно пробвай с високотемпературен режим и прах, или натроши таблетката, нареди съдовете правилно,чаши да няма по краищата на машината (понякога не достига добре водата там). Ако пак е същата работа, не отлагай сервиза. Peace

П.П Ей затова статистиката сочи, че Индезит и Аристон са към последните позиции в класацията на машините- заради чести подобни оплаквания. Peace + развалени машини. 

Ох много ме е яд, защото питах за мнения поне пет пъти преди да е купя. Зная,че само жените имат правилна преценка за тези уреди но...уви дано да се реши проблема.

# 214
  • Балчик
В тази тема ли пита? И какво ти беше отговорено, че ми стана любопитно? Аз не си спомням, но едва ли съм могла да кажа за тая машина- купувай, хубава е. Rolling Eyes

# 215
На каква програма работят вашите машини. Аз имам АЕГ в началото я пусках на 30 мин , но забелязах, че не винаги измива добре , сега я включвам на автоматична програма, но тази сутрин имаше мръсни чинии  Rolling Eyes , има една програма еко но тя работи 180 минути  Shocked не съм пробвала с нея.

# 216
  • Стара Загора
Моята е АЕГ, на автоматичната мия. 30 мин. ползвам само за току що изцапани неща и чаши. На интензивната рядко я пускам.
Филтъра измит ли е?

# 217
 ooooh! все забравям за филтъра, ще го погледана довечера. благодаря ти   bouquet

# 218
Моята   е  AEG НА  30  мин .  пускам  токущо сложени  прибори  .На интензивната  пускам  като   примерно  ве4ерта  съм  забравила  да я пусна .Автомати4на  не  я пускам   и  еко  също,  но  съм  ги пробвала .Засега нямам  проблем пу-пу но  през  3-  4  дена  по4иствам  филтъра  Peace

# 219
  • София
Извинявам се предварително, че не съм изчела всички теми до сега, обаче се нуждая от съвет, спешно.  Praynig
 Собственик съм на съдомиялна Аристон, от 7 годни.За този период , програматора се разваля 3 пъти.Като последният път уредът вече не беше в гаранция.Ремонтът струваше около 180-190 лева.
Онзи ден отново се случи. Sad За 4-ти път. (нямаме хлебарки, които да влизат и да правят мазало , както обясни компетентното лице последният път..)
Предстои ми ремонт на кухнята.Обаче евентуално напролет.Бях планирала, че при евентуален повторен дефекта на програматора директно да я хвърля и да си купя нова.
Дилемата ми е :
*да дам нови 20о лева за ремонт и да стискам палци да издържи до направата на новата кухня
*да си купя нова за вграждане - и тук ми е питането.Мога ли да я ползвам няколко месеца, така "изкормена" без шкаф , докато стане готова кухнята?
*да си купя поредната свободностояща миялна машина, която да си гледам поне още няколко години, без да имам възможност да я скрия зад вратичка.  Confused

Благодаря!

# 220
Никога повече Аристон!
Не давай пари за ремонт, а си чакай новото кухне и си избери машина.
Направо бих се прежалила да мия на ръка, но да дам 200 лева за ремонт на програматор отново - никога.

# 221
  • Варна
Аз бих се жертвала няколко месеца да мия на ръка, но да имам кухня и машинка кавито искам. Пари за ремонт повече не бих дала.
Машина за вграждане не мисля, че е възможно да се ползва невградена месеци наред. Не съм сигурна, само така си мисля.
А ти какво против имаш свободно стоящите?

# 222
  • Русе
Може би бих си купила нова за вграждане каквато искам веднага и понеже ще ти е трудно да я ползваш без врата, бих си отрязала едно парче плоскост и монтирала за врата. Малко като кръпка ще седи, но бих предпочела така, отколкото пак да мия на ръка, пък и предполагам, че евентуално ще намериш нещо подобно на сегашните ти вратички. И това при положение, че си сигурна, че напролет ще правиш нова кухня.

# 223
  • София
Ха ха, признавам, опцията да мия на ръка , дори не ми мина през ума... Joy Joy
Изкривяване някакво съм получила. Blush

Нищо против свободностоящите уреди.Сега имам 3(вече 2) . И на малко пространство, в една нова кухня не стоят много добре. Видях проекта, и въпреки,че проектантката се беше постарала, избрах подходящ (бял цвят) за вратички и корпус, ефекта не е Уау. Crazy На практика се получава , че на долният ред, ще има един шкаф за мивка и един 30-см. шкаф с чекмеджета - останалото все уреди, които се виждат.Аз съм си капризна.
В сегашният вариант на кухнята, не личат, защото тя е ужасна.

Меги, благодаря за съвета.А може и само дръжка да "лепна".  newsm78 Никога не съм се заглеждала в миялните за вграждане. Кухня ще има, но вариантите за бърза кухня не ме устройват.

Благодаря ви ! Hug

# 224
  • Русе
Е, тя дръжката ясна, пропуснала съм я. А вариант да се мие на ръце и на мен не ми мина през акъла Wink. Дано не ми се налага, ама се разглезих вече няколко години.

Общи условия

Активация на акаунт