Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 356
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
 newsm78 Питанка за машини с дисплей ? Когато приключи работа вашата съдомиялна изключва ли й се дисплея сам? Т.е не свети.  На моята не ...но сушилнята сама се изкючва, а и двете са Аристон..

# 196
newsm78 Питанка за машини с дисплей ? Когато приключи работа вашата съдомиялна изключва ли й се дисплея сам? Т.е не свети.  На моята не ...но сушилнята сама се изкючва, а и двете са Аристон..

Зависи от модела. На по-новите модели сами се изключват Peace

# 197
  • Бургас
Не ми се изключва, само си му свети "0" за оставащите минути, докато някой благоволи да я спре и отвори. Simple Smile

# 198

Колко нова, купена е преди 1 месец? За тази става въпрос http://www.pazaruvaj.com/sydomijalni-mashini-c3171/ariston/ld-44-p41290460/ ,ако някои има да каже.

# 199

Колко нова, купена е преди 1 месец? За тази става въпрос http://www.pazaruvaj.com/sydomijalni-mashini-c3171/ariston/ld-44-p41290460/ ,ако някои има да каже.

Аз имам друг модел на Аристон и след като свърши на дисплея си остава номерчето на избраната програма и до него пише End.

# 200

Нямам предвид от колко скоро я ползвате, а колко стар е модела Joy В случая този модел е доста стар.

# 201
  • Балчик
Тя може 1 месец да е у вас, ама да е произведена миналия век. Laughing

# 202
Може да престанете да се гаврите с момичето, разбрахме че вашите съдомиялни са най нов модел и най хубави. Или отговорете на въпроса и или се дръжте възпитано ако обичате.

# 203
 Hug Благодаря и за майтапа и за защитата   newsm10  Аз много обичам хумора, няма проблем.
Тя може 1 месец да е у вас, ама да е произведена миналия век. Laughing
На това се смях, май така се получи  Grinning
 Много ме нерви тази машинка, не съм доволна  Rolling Eyes

# 204
  • о`майна лунна нощ е
BobiPak - какво те притестява!

mama Tin - забравила си някъде запетаите, тиретата и хумора си.

За протокола аз съм с допотопен модел /6 комплекта - сиреч малка/ на световно известната марка Финлукс, който уви, дори дисплей си няма, но не страдам особено от това. При моята миялна, докато е в работен режим, едно от диодчетата мига непрекъснато. В момента, в който приключи, изпищява 5 пъти и диодът остава светнат, но не мига. По това познавам, че е финиширала с миенето, ако не чуя писукането преди това.

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 13:55 от `ТуиГ

# 205
аз също съм и със сушилня и миална на Аристон - на сушилнята след като свърши се изключва дисплея, а на миялната не - стои си номера на програмата и енд отстрани
моята миална е модел http://www.technopolis.bg/b2c/details//682472/P11100501/%D0%A1%D … -ARISTON--LSF-835 - бихте ли ми казали колко стар е модела/ исках да си взема като на BobiPak, но ми казаха от магазина че е стар модел и в цялата страна са останали няколко бройки. Въпреки всичко не е важно колко стар е модела , а каква работа върши. Аз от моите миална и сушилня съм много доволна, поне за сега.

# 206
  • Балчик
Може да престанете да се гаврите с момичето, разбрахме че вашите съдомиялни са най нов модел и най хубави. Или отговорете на въпроса и или се дръжте възпитано ако обичате.

Shocked За твое сведение- и моята машина сигурно е произведена миналия век. ooooh!  Разсъждавайте малко, преди да пишете.  А който не разбира от шега си е негова работа. Или страда от ПМС? Wink

Слушам и изпълнявам, отговарям най-прилежно.Нито на миялната ми, нито на сушилнята (Аристон) дисплеят загасва. Всъщност сушилнята няма дисплей, само светещи копчета, сигурно е от по-миналия век. hahaha

Мама Tin, и твоята ли е като посочения модел, че го взе така навътре?

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 13:45 от Джемма

# 207

Shocked За твое сведение- и моята машина сигурно е произведена миналия век. ooooh!  Разсъждавайте малко, преди да пишете.  А който не разбира от шега си е негова работа. Или страда от ПМС? Wink

Слушам и изпълнявам, отговарям най-прилежно.Нито на миялната ми, нито на сушилнята (Аристон) дисплеят загасва. Всъщност сушилнята няма дисплей, само светещи копчета, сигурно е от по-миналия век. hahaha

Мама Tin, и твоята ли е като посочения модел, че го взе така навътре?

1+ И моята съдомиялна няма, стар модел е. Сушилнята е нов, но не знам дали има защото след сушене има и фаза против намачкване и тъй като веднага ги изваждам, не съм чакала да видя дали сама ще се изключи. bobipak, ако съм те обидила, съжалявам, не съм искала. Просто малък майтап Hug Hug

П.С.Джемма ще споделиш ли модела на сушилнята си. Съжалявам за офф топика и за нахалството Embarassed

# 208
  • Балчик
Ей този е:
http://shopix.bg/ARISTON-ASL-70-C-sushilnia

Купувани са заедно с миялната, т.е преди 6 години

# 209
Споко, по моите машини нищо не свети. Ни има дисплеи, ни копчалъци. Обаче мият, та се късат, вече деситилетия.  Ама си ги обгрижвам Laughing
Боби-пак, моя приятел каза да викнеш сервиз, ако наистина имаш остатъци. Дано не е неприятно събитие.

Общи условия

Активация на акаунт