Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 236
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, имам нужда от помощ. Напоследък забелязвам, че чашите ми са като на петна. Не са излъскани достатъчно. Заредила съм миялната със сол и гланц допълнително иначе използвам таблетки. Петната не са бели стоят като нацапано с пръсти незнам и аз как да обясня.

# 46
  • Балчик
Момичета , при оформяне на първа страница, копирах линкове от ваши постове. Съответно някой беше пуснал поста за сайта, посветен на съдомиялните и аз го изпльосках. Но Дедо сега ми обърна внимание, че е рекламен и е прав, че не трябва да е там. Но аз вече нямам възможност да редактирам първа страница, ще пиша на модератор с молба да махне линка.  Peace

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 16:36 от Джемма

# 47
  • Балчик
Страхотно оформление на темата   bouquet
Джема, в частта за солта може да се добави информация за твърдостта на водата в различните райони на България за улеснение  newsm78

Ами нали съм дала линк? newsm78

И аз тук   bouquet

Това не го знаех : - За средна (45 см) и голяма машина дозата за препарата е една и съща, защото консумацията на вода е също еднаква, следователно миещият разтвор ще е с еднаква концентрация.

Аз деля таблетките на две (миялната ми е 45 см), може ли да се наслои така мазнина по филтри и перки, ако не ми е достатъчен препарата?

Не се притеснявай и аз деля понякога таблетките, при голяма машина. Нали писах, че дозирането трябва да става според замърсеността, а таблетките са предвидени за максимална замърсеност. Peace

# 48
включвам се да благодаря и аз за супер полезната тема   bouquet
благодарение на вас дами,моята "Мими" вече трети ден ми е най добрата приятелка  Grinning
изчетох доста за да си спестя срамуването от нелепи въпроси...
да кажа и аз,че не изплаквам нищо предварително и всичко се измива макар и с не много качествен препарат...но за сега с него ...живея в малък град и няма голям избор
пак ви благодаря  Hug

# 49
Да ви се похваля - купих си Канди и се надявам да нямам проблеми с нея! Засега всичко е ок, мие си перфектно благодарение на всичко, което изчетох тук за това какво и как се слага в миялна и съм супер доволна, че вече няма дебати кой да измие чиниите вкъщи. Това вместо запис, за да не ми се губи темата! Благодаря ви за полезните съвети    bouquet

# 50
Таблетите W5 марката на Лидл .. добри ли са като качество,цена ,,,някой ползвал?

# 51
  • о`майна лунна нощ е
Мненията за тях са 50:50 - от супер доволни, до напълно разочаровани. Потвърдено е само, че цената им е сравнително ниска.
Аз бих ги пробвала и като излезнат в промоция, ще си взема. Не са ми излишни, но точно в момента съм добре заредена и няма да бързам с покупката им.

# 52
Таблетите W5 марката на Лидл .. добри ли са като качество,цена ,,,някой ползвал?

аз съм от недоволните от лидълските таблетки. Преди години ги купувах от Гърция и то по-скъпите. И ми се надра стъкларията за няколко месеца. Не ми се вярва тукашните да са подобрени.

# 53
  • Варна

Аз съм доволна от това как мият. Купувам всичко в едно за 7лв. Честно казано не виждам съществена разлика между тях и Сомат или Финиш.

# 54

И аз към недоволните - една приятелка си беше купила и ми даде да ги пробвам.
Тя обаче беше много доволна от таблетите Rolling Eyes

# 55
  • Балчик
Момичета, напомням, че има друга тема за препаратите. Peace

Какво стана aalko , обадиха ли ти се за миялната от Техномаркет?

# 56
  • Варна
Ами да ,казаха,че били останали само негодни мостри и нямало други.Явно не ми е било писано да е от Техномаркет!

# 57
  • Балчик
Аха и на сестра ми така са казали, но не ги махат от сайта, все така си стои. Какъв е смисълът? Аз нещо не мога да схвана. newsm78

# 58
  • Paris
Момичета, имам нужда от съвет: от 1 година ползвам ежедневно съдомиялната, но индикаторът за сол не е светнал още. Отвъртях капачето и гледам,че водата си е догоре. Нормално ли е това? И въобще как да съм сигурна, че няма нужда от допълнително количество сол?

# 59
  • Пловдив
Благодаря за новата тема.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт