Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 232
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета, вчера си купухме съдомиялна аег 54861, мостра  newsm78  има само една малка драскотина, надявам се само това да и е проблема.
Изпробвахме я с таблетки калгонит, но едната таблетка излиза левче, искам да пробвам с гела на сомат, обаче не мога да разбера една опаковка от него за колко измивания отива горе долу. вчера сложихме соли, а след това включихме функцията мултилаб, това правилно ли е Embarassed
Извинете ме за глупавите въпроси, отивам да чета в старите теми   bouquet

# 61
jaklins, за 1 година да не светне индикаторът- странно! Нищо не пречи да напълниш  резервоарчето до горе  със сол  При всички положения е празно.

# 62
Здравейте момичета, вчера си купухме съдомиялна аег 54861, мостра  newsm78  има само една малка драскотина, надявам се само това да и е проблема.
Изпробвахме я с таблетки калгонит, но едната таблетка излиза левче, искам да пробвам с гела на сомат, обаче не мога да разбера една опаковка от него за колко измивания отива горе долу. вчера сложихме соли, а след това включихме функцията мултилаб, това правилно ли е Embarassed
Извинете ме за глупавите въпроси, отивам да чета в старите теми   bouquet

Аз не съм ползвала гел, от мързеливите съм  Grinning другите ще се включат относно гела. При мен като включа функцията мултитаб увеличава времето на измиване с 10 минути, явно за да се разтвори добре таблетката. Сега си поръчах таблетки Финиш от АСДА, излизат доста изгодно: http://groceries.asda.com/asda-estore/favourites/favouritelayout … _requestid=177604

# 63
  • о`майна лунна нощ е
Много обичам определения като "мързелива домакиня". Скоро в един от техномаркетите консултантът изкоментира, че системата No frost /избирахме хладилник/ не била за "мързеливи домакини", защото всичко трябвало да се фолира или слага в кутии. Казах, че аз съм такава и той млъкна сконфузено.
Какво значи да си мързелив, когато на пазара има продукти, на които идеята е точно да ти улесняват живота и са направени в компактни опаковки, със стандартна дозировка? Друг е въпросът, че не винаги това е идеалното съотношение за съответната миялна /в случая/.

Както и да е - не обичам подобни квалификации. На фона на това забързано ежедневие между децата, работата и домакинството, предпочитам да се възползвам с шепи от всички благинки на битовата техника и химия, вместо да пера и мия на ръка или бъркам химични съединения с неясен краен резултат.

Извинете за лиричното отклонение.

# 64
  • Стара Загора
Направо ме сразихте с тези таблетки Калгонит за 1 лв
Аз ги купувам от Метро и последно струваха 26 или 28 за 80 бр от тези новите, на които не  им се маха фолиото. Освен да съм хванала промоция тогава.
Намерих актуалният каталог в момента КУантума са 30 лв за 80 бр.
ALL in 1 100 бр за 28,79лв  и Класик 120 бр за същата цена

# 65
И аз да се запиша в темата,че сте много полезни

# 66
  • Балчик
А, редактирам се. Това за мързеланите го приемам в кръга на шегата, защо се обиждат някои? newsm78

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 13:12 от Джемма

# 67
  • о`майна лунна нощ е
О, не ... не! Моля не приемайте, че съм се засегнала! Ни най-малко   bouquet Написаното от мен звучи като думи на ощипана госпожица, но моята кожица е далеч по-дебела отколкото си мислите.
Джемма - точно на теб нямам никакъв повод да се сърдя /липсва ми емотиконът на Скайп с прегръдката/.
Аз съм на принципа, че като имам възможност се възползвам от улесненията и придобивките, го правя, като това го слагам в категорията - удобство, а не мързел. Мързел е да имаш работа и да не я свършиш, а не да имаш работа и да я направиш по-възможно най-лесния/бърз/удобен начин.
Пийс ... мир ...  Peace

# 68
  • Балчик
 Hug

# 69
Здравейте, имам нужда от помощ. Напоследък забелязвам, че чашите ми са като на петна. Не са излъскани достатъчно. Заредила съм миялната със сол и гланц допълнително иначе използвам таблетки. Петната не са бели стоят като нацапано с пръсти незнам и аз как да обясня

# 70
  • На Дунава
Здравейте, имам нужда от помощ. Напоследък забелязвам, че чашите ми са като на петна. Не са излъскани достатъчно. Заредила съм миялната със сол и гланц допълнително иначе използвам таблетки. Петната не са бели стоят като нацапано с пръсти незнам и аз как да обясня
На мен преди няколко седмици ми се беше получило така. Исмих перките и филтрите и пуснах профилактика на машината с препарат, и проблемът се реши. Дано и при теб да е толкова лесно!

# 71
Момичета, имам нужда от съвет: от 1 година ползвам ежедневно съдомиялната, но индикаторът за сол не е светнал още. Отвъртях капачето и гледам,че водата си е догоре. Нормално ли е това? И въобще как да съм сигурна, че няма нужда от допълнително количество сол?
Ако ти е включена функцията Multitab, затова не свети индикатора за сол, но това не пречи да си напълниш. Нормално е водата да е догоре, сипвай солта, водата ще прелее малко , не е проблем, аз дори и солта поразсипах и гланца ми преля, но пуснах програмата за изплакване  и готово Peace И аз видях скъпи Куантум в Карфур, мисля, че 40 бр. за 28лв, но пък съм доволна и от тях, тъй, че ще отида до метро, благодаря tanya_p   bouquet
Някой пробвал ли е частите на фритюрник Tefal Actifry на програма на 70 градуса? Аз пробвах на 50 град. ,но им трябва още мъничко, а не съм пускала още нищо на 70 град. и не знам дали няма да се повредят и капака и бъркалката са пластмаса, а и аз ползвам доста пластмасови купи newsm78

# 72
  • Балчик
Аз имам друг модел на Тефал и си го мия на 70 гр, има си означение, че е пригоден за миялна. Ето този е :

Само веднъж забравих да му махна таймерчето отгоре на капака и вече нямам таймерче. Joy hahaha Но не ми липсва.

# 73
  • Paris
Момичета, много ви благодаря за отговорите!  bouquet  bouquet

# 74
Здравейте! Моля да ме извините момичета,наистина няма кой да ме остави толкова време да изчета старите теми. Нищичко не разбирам от миялни,но имам голямо желание да си взема и мнго ограничен бюджет-около 400лв Embarassed харесала съм си ето този модел Моля за съвет и благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт