Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 398
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Тони, я кажи, отгоре душчето пластмасово ли е на твоята. Таам, където е втората перка и нагоре продължава една пластмасова тръба, нали? На майка ми е така и тази в технополис също, ама преди бях виждала една която душчето си излизаше от тавана и там беше вдлъбнато навътре. Притеснява ме, да не са ги променили Thinking

Не мога да ти отговоря сега  Embarassed  Съдомиялната е в старото жилище. В сряда ще ходя и дано не забравя ще погледна и ще ти отговоря тогава.  Peace

# 466
  • Пловдив
Аз си купих от новата серия на Беко само че моята не е за вграждане  DFN 6833  Много съм доволна засега. В началото само малко ме изплаши защото я пуснах с таблети финиш куантум които правят доста пяна и машината доста плакнеше ,тоест програмата и продължаваше  повече отколкото е указано в упътването.

# 467
Момичета, след дълго  надничане в темата, вече мога да се похваля, че от вчера съм горда собственичка на БекоDFN 6833 Party
Бях си я харесала, тайно си мечтаех за нея; преди 2-3 дена я показах на мъжа ми (с образователна цел Mr. Green) и снощи след работа се прибирам и ИЗНЕНАДА: монтирана и готова за работа Heart Eyes
Ей, зарадвах се много на новата ми помощничка, но още по-мил ми стана жеста на мъжа ми.  Heart Eyes Как да не го обичам!

# 468
Zornichka със здраве да си ползвате новата придобивка. Страхотен мъж имаш  Peace

`GHOst whisSpeRer* ~, проверих моята съдомиялна - душчето е пластмасово и е продължение на тръбата която върви от долната перка .... и аз как обясних  ooooh! дано си ме разбрала   Embarassed

# 469
  • София
Момичета, след дълго  надничане в темата, вече мога да се похваля, че от вчера съм горда собственичка на БекоDFN 6833 Party
Бях си я харесала, тайно си мечтаех за нея; преди 2-3 дена я показах на мъжа ми (с образователна цел Mr. Green) и снощи след работа се прибирам и ИЗНЕНАДА: монтирана и готова за работа Heart Eyes
Ей, зарадвах се много на новата ми помощничка, но още по-мил ми стана жеста на мъжа ми.  Heart Eyes Как да не го обичам!
Честито!Да си я ползваш със здраве!

# 470
Zornichka със здраве да си ползвате новата придобивка. Страхотен мъж имаш  Peace

`GHOst whisSpeRer* ~, проверих моята съдомиялна - душчето е пластмасово и е продължение на тръбата която върви от долната перка .... и аз как обясних  ooooh! дано си ме разбрала   Embarassed

Много ти благодаря!!! Значи не са ги променили. Събота или неделя отиваме с моята приятелка да я купува Heart Eyes Зорничка, ЧЕСТИТО и с здраве да си я ползвате  bouquet

Пиши как е минал първият цикъл и дали си доволна, разбира се! Hug

# 471
Момичета, здравейте! За първи път ще ползвам таблетки Finish Quantum (свършиха ми Грюн Грийн и днес не намерих в Пикадили), които бяха в комплект с миялната. Да ви питам обаче дали се слагат с найлончето, че имам чувството, че ако го махна ще изтече червената течност?  Embarassed

# 472
  • Пловдив
найлончето не се маха Simple Smile то се разтваря

# 473
Куантум с найлонче ли е бре? Като го тествахме беше желатинова кутийка, едвам я чупехме с клещи. И нямаше червена течност. Малеее, колко съм изостанал Laughing

# 474
  • в матрицата
Дедо, може би си казвал и преди, но какво означава "И нямаше червена течност"?

# 475
Дедо, може би си казвал и преди, но какво означава "И нямаше червена течност"?

Oригиналния Куантум нямаше течност, имаше светло-син прах, син гел и бяло копче/твърдо/. После копчето стана червено, но не е течно. A и гелът махнаха и стана прах. Мдаа, Куантум не е това, което беше Mr. Green 

# 476
  • Бургас
Здравейте  имам проблем нашата е Сименс ползвана е веднъж  сега  исках да я пусна но ми излиза една чешмичка  и пищи

Cry newsm78

# 477
  • Балчик
Кранът за вода отворен ли е?

# 478
  • Бургас
ДА   newsm78

# 479
Здравейте Simple Smile
Миналата седмица купихме тези :
http://www.тя.GB/b2c/details//680483/P11100501/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D0%BB%D0%Ад-6837-S
http://www.тя.GB/b2c/details//680540/P11110301/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-BEKO-DIS-5831
И на двете няма упътване на български,затова искам да помоля,ако някой има такова упътване да ми го изпрати.
Тази,която е вграждане не  изсушава ,няма и допълнително копче за сушене ,или аз не правя нещо както трябва.Ще помоля който има такива миялни да сподели своя опит.Преди ползвах 7 години една малка Мидеа,нищо си не можеше горката в сравнение с тези.

Общи условия

Активация на акаунт