Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 358
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Купих си съдомиялна Беко 6833 и това ми е първата съдомиялна изобщо и съм в чуденка.... Никъде не видях и не прочетох на каква степен да си настроя солта и от къде се настройва. Водата при нас е много твърда, почти на максимума. Сега съм я пуснала празна, като за първи път, но когато пусна съдовете искам солта да ми е настроена така, както трябва. Моля, някоя от вас, която притежава Беко да ми разясни нещата. Благодаря предварително!   

Shocked Голем бум с'таа машинка бе Shocked

Да, и аз съм мернала око на Бекото, но не знам дали е този модел, май казаха че бил най-новият  Peace

# 586
Здравейте! Купих си съдомиялна Беко 6833 и това ми е първата съдомиялна изобщо и съм в чуденка.... Никъде не видях и не прочетох на каква степен да си настроя солта и от къде се настройва. Водата при нас е много твърда, почти на максимума. Сега съм я пуснала празна, като за първи път, но когато пусна съдовете искам солта да ми е настроена така, както трябва. Моля, някоя от вас, която притежава Беко да ми разясни нещата. Благодаря предварително!   

Shocked Голем бум с'таа машинка бе Shocked

Да, и аз съм мернала око на Бекото, но не знам дали е този модел, май казаха че бил най-новият  Peace

Най-новият е този с едното копче. Натискаш и тръгва и си избира всичко автоматично. И двата модела миели страхотно. Ако трябваше да избирам голяма съдомиялна, непременно бих избрала една от тези Peace Hug

# 587
  • Пловдив
aaa то като се разрових и за 15 комплекта имало  #Crazy #Crazy #Crazy  http://www.technopolis.bg/b2c/details//688715/P11100501/%D0%A1%D … a-CANDY-CDF8-853X    е как се събират 15 комплекта в миялна , която е пак 60 см...

# 588
  • Варна

Предполагам имаш приложени инструкции?
Има един отделен лист, който не е част от книжката, не знам защо са го сложили отделно. На него има инструкция с текст и картинки как да си измериш твърдостта на водата с приложената лентичка (внимавай да не я изхвърлиш като разопаковаш, едно миниатюрно пликче с тънка лентичка вътре); таблица, по която да видиш на каква степен трябва да настроиш според това, което е отчела лентичката; на същия този лист има и инструкция как точно да направиш настройките.

На 6833 осмата програма е изцяло автоматична  Peace

# 589

Предполагам имаш приложени инструкции?
Има един отделен лист, който не е част от книжката, не знам защо са го сложили отделно. На него има инструкция с текст и картинки как да си измериш твърдостта на водата с приложената лентичка (внимавай да не я изхвърлиш като разопаковаш, едно миниатюрно пликче с тънка лентичка вътре); таблица, по която да видиш на каква степен трябва да настроиш според това, което е отчела лентичката; на същия този лист има и инструкция как точно да направиш настройките.

На 6833 осмата програма е изцяло автоматична  Peace

Много ти благодаря, Mims! Този лист беше порядъчно скрит сред другите книжки на чужди езици и не съм го видяла, иначе още снощи си измерих твърдостта на водата и се чудих какво ще правя без упътване... Мисля да си настроя съдомиялната на автоматичната програма и така да си бъде. Още веднъж ти благодаря!

# 590
При Бош има ли такова листче, с което да си измеря твърдостта на водата? Аз съм си я настроила на 3 и така си седи. Нямам никаква идея каква е водата в София. Първият път напълнихме отделението със сол до горе и още не е светвала индикация, че има нужда да се презареди. Вече около 2 месеца и половина я използваме.

# 591
  • Русе
Моят бош няма, но старото беко имаше и сега съм си бях настроила водата както беше преди. Но установих, че сега е по-варовита и увеличих степента с още едно.

# 592
  • Пловдив
При Бош има ли такова листче, с което да си измеря твърдостта на водата? Аз съм си я настроила на 3 и така си седи. Нямам никаква идея каква е водата в София. Първият път напълнихме отделението със сол до горе и още не е светвала индикация, че има нужда да се презареди. Вече около 2 месеца и половина я използваме.

За софия знам, че е много мека водата..

# 593
Здравейте момичета. Някой има ли отзиви за този модел съдомиална и мнение?http://www.technopolis.bg/b2c/details//687355/P11110301/Съдомиялна-за-вграждане-AEG-F-78002-VI0P
благодаря предварително за отговорите

# 594
  • Варна
Един въпрос от мен към тези, които имат Беко 6833.
Какъв точно е смисълът на бутона "Препарат на таблетки"? Според инструкцията, когато е включен този бутон, уж за да се осигури по-добро сушене, когато се използва таблетка. Ами пробвах го, но ги изкара мокри, не бяха така изсушени, както ако не включа това копче. Да не го ползвам май, а?  Thinking

# 595
Един въпрос от мен към тези, които имат Беко 6833.
Какъв точно е смисълът на бутона "Препарат на таблетки"? Според инструкцията, когато е включен този бутон, уж за да се осигури по-добро сушене, когато се използва таблетка. Ами пробвах го, но ги изкара мокри, не бяха така изсушени, както ако не включа това копче. Да не го ползвам май, а?  Thinking

Тази функция май е от ненужните... При мен просто удължава малко програмата, за да се разтвори по-добре таблетката.

# 596
  • Балчик
Здравейте момичета. Някой има ли отзиви за този модел съдомиална и мнение?http://www.technopolis.bg/b2c/details//687355/P11110301/Съдомиялна-за-вграждане-AEG-F-78002-VI0P
благодаря предварително за отговорите

Сестра ми има такава, доволна е много. Дано се включи да напише лични отзиви, да не препредавам думи. Simple Smile

# 597
  • Пловдив
Функцията за таблетката на беко 6833 е за по-добро разтваряне на таблетата и по-добро изсушаване. Аз моята  я ползвам само на 4та програма мие перфекно с лидълските таблети.

# 598
  • Варна
Aquawoman, mdonkova, благодаря ви!

# 599
Функцията за таблетката на беко 6833 е за по-добро разтваряне на таблетата и по-добро изсушаване. Аз моята  я ползвам само на 4та програма мие перфекно с лидълските таблети.

И аз мия само на 4 програма. Измива перфектно и не съм забелязала да имам остатъци от неразтворена таблетка, но и аз съм натиснала копчето за миене с таблетка.

Общи условия

Активация на акаунт