Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 285
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Сложи си гланц и не бързай  на секундата да вадиш съдовете, остави отворена за половин час.
не я отварям веднага,изчаквам,после я държа цяла вечер отворен и на сутинта пак има моки.Направо вече ще полудея.Вместо да ме улеснява тя ме затруднява .А солта и гланца могат ли да влияят на сушенето?

# 706
Поли, именно гланцът улеснява изсушаването. Предотвратява и появата на петна.

# 707
Поли и аз имах същия проблем но след като и сложих гланц вече са сухи и блестящи  Mr. Green

# 708
Поли и аз имах същия проблем но след като и сложих гланц вече са сухи и блестящи  Mr. Green
И аз го забелязах това, но се чудех дали се дължи на гланца, тъй като от скоро я ползвам.
Аз пък не я отварям след спиране на цикъла.
Моята снощи в 23.00 часа беше измила-ще ги извадя довечера съдовете като се прибера.
Стои си затворена.

# 709
  • UK

Аз пък не я отварям след спиране на цикъла.
Моята снощи в 23.00 часа беше измила-ще ги извадя довечера съдовете като се прибера.
Стои си затворена.
Здравейте!
На опътването на моята изрично пише да се отваря след свършване( след 15 мин). Ако се пуска през ноща да се пуска със забавен старт,за да е свършила сутринта когато ще се отвори. За да се избягва появата на неприятни миризми.

# 710
Много ви благодаря момичета,още днес ще купя сол и ганц и се надявам всичко да се оправи Grinning.

# 711
И аз не отварям, Т.е. отварям няколко часа по късно и са си сухи.Един път отворих малко след като беше свършила и кухнята ми стана в облак пара...

# 712
Здравейте,дами.Харесала съм си тази съдомиялна http://www.techno-mix.com/product/5689/bosch-spv-69-t-10-eu ,но никъде не пише колко продължават(минути) програмите на измиване и по конкретно тази Еко 50.Смятате ли ,че е добър избор?(за тази цена)

# 713
Няма как да пише колко продължават циклите на миене.
Това е описано детайлно в книгата към машината.
А тя е хубава. И си заслужава.
Когато отидеш в магазина, помоли консултантите да ти дадат книжката с инструкциите и провери на място коя програма с каква продължителност е.

# 714
  • Пловдив
Здравейте,дами.Харесала съм си тази съдомиялна http://www.techno-mix.com/product/5689/bosch-spv-69-t-10-eu ,но никъде не пише колко продължават(минути) програмите на измиване и по конкретно тази Еко 50.Смятате ли ,че е добър избор?(за тази цена)

Най-кратката Еко програма на Бош, която ми е попадала е 165мин, повечето мият 170 - 180 мин, така че едва ли тази ще прави изключение. Има да си мие...

# 715
  • София
Имам един такъв хипотетичен въпрос, някой ако може да даде мнение.
Та почвам отдалече, имам си миялна от доста години, скъпа беше като я купувахме, аристон, доволна съм от нея, има си всичко, което ми е нужно. Само един недостатък има, малка ми е вече, 45см. Решила съм да я сменя с по-голяма, но не ми се дават много пари пак. Колебая се дали да вземем за вграждане, там ме притеснява за ремонт дали отграждането ще е лесно. Или пък да взема някаква си евтина, има Нео за около 400лв.
Та въпроса ми е всъщност някой ако е имал нещо като Нео и нещо уж по-марково дали е усетил разлика?

# 716
  • о`майна лунна нощ е
В мен напира един въпрос - що за Еко е една програма, която върти миялната 3 часа, което само по себе си е разход на електричество, а вероятно и на вода, за сметка на препарата.

На въпроса на бамбарадамбара бих отговорила "Бягай далеч от Нео". Чист късмет си е дали купеният от теб уред ще дефектира бързо. Че ще го направи е ясно - просто е въпрос на време. Но Нео са ми една от марките, на които НЕ БИХ заложила за нищичко. Имам тяхна джиджавка с 5 USB изхода/входа. Ами на първата седмица едно от тях гнездата отказа.  Crossing Arms Да не говорим за по-скъпи продукти с тази марка.

# 717
Туиг,точно затова питам за минутите,защото в спецификацията пише,че при Еко има разход 9л. вода и 0,7 кв ток

# 718
бамбарадамбара, моят скромен съвет е да си оставиш машината. Малка, немалка - мие.
Да мие, докато може. После я сменяй.

# 719

Най-кратката Еко програма на Бош, която ми е попадала е 165мин, повечето мият 170 - 180 мин, така че едва ли тази ще прави изключение. Има да си мие...
Моята е за 12 комплекта и Еко програмата е с продължителност 150 мин. Peace
Аз обикновено използвам и 1/2 функцията и общо взето мие около 100 мин.
Що се отнася до показаната съдомиялна, моето менние е, че стига да не й е малка, заслужава си. Все пак Бош си е Бош...

Общи условия

Активация на акаунт