Ето им и сайта, хич не са евтини....

http://www.slimweightpatch.bg/

до тук добре ,но според мен не си струват парите понеже 3 кг и на глад за няколко дни ще ги сваля.Не съм разочарована ,но не съм и много доволна ,скъпички са за тези резултати
до тук добре ,но според мен не си струват парите понеже 3 кг и на глад за няколко дни ще ги сваля.Не съм разочарована ,но не съм и много доволна ,скъпички са за тези резултати
... като за последно всеки ден -па се надявай на вълшебен ефект от билки и елачи...
,аз също ходя много пеша ,но лятото, сега зимния сезон нямам много движение,но непрекъснато тичам след малкия на парка (той е като фурия)за спорт нямам много време заради детето,но покрай него си е жив фитнес
,свалих кг.с глад и спорт.
.В началото /7 дни / бях на по 200гр.кис.мляко, 1-2 бр.плод и салата само с лим.сок /от лимон/ овкусена в неограничени количества.Салатата ми беше предимно от цикория/листа/ и радиче/глухарче-листа/ леко бланширани.Е,след това включих печена риба и птиче филе /пуешко и пилешко/. Сега поддържам постигнатото,но е доста трудно,броя си калориите всеки ден.Ако в даден ден не спортувам то обезателно намалям калориите.Отпускам се с повече хапване през уикенда,или по някой празник,но после непременно правя няколко дни с по-малко калории за разтоварване.И спорта ми помогна,не че се отслабва само с него.