Идват месеци с вируси - как да предпазим децата?

• 70 760
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
Вярно е , че всеки се опитва да си пробута стоката, но все пак трябва да има и някакъв морал в цялата тая история.Когато става въпрос за  човешко здраве не вярвам да са толкова безкрупулни.То по тази логика досега да не беше останал жив човек.От времето на домашните отвари и чайове до сега все пак средната продължителност на живота се е вдигнала,епидемиите от ,чума ,холера и тиф също са изчезнали.Значи ни лекуват що- годе правилно, а и хаповете които пием помагат.

# 166
  • у дома
Сестра ми живее в САЩ от 6 г., свекър и работи в козметична компания. Цялата козметика и я пращам от тук.  Peace Толкова мога да кажа за прехваления контрол в САЩ.
Имуностимулатори на дете до 3 г. не бих давала. Не съм давала на голямата ми дъщеря, нямам намерение да давам и на малкия ми син. От време на време давам, за не повече от 10 дни, на каката в оздравителния период пробиотици или вит. С. През останалото време ябълки, фрешове, кисело мляко, здрав сън. Колкото по-голяма става, толкова по-малко боледува.
И с имуностимулатори и без тях децата боледуват - колкото по-малко химия, толкова по-добре, това мисля аз.
И предполагам рекламиращите ч. бъз ще ме убедят, че домашната ни лютеница, в която вярно няма грам витаминче, но за сметка на това има само чушки, моркови, домати и патладжан е по-вредна от купената?! Да бе, да...

# 167
Смяташ ли , че лекари биха изписали нещо което е вредно или най- малкото не помага.По този начин си забиват автогол, ако препоръчват на пациентите боклуци.На кого трябва да имаме доверие при това положение на форумните специалистки ли ?Спорът възникна не толкова заради самбукуса, а за ради отричането на новите технологи.Някои издигат в култ домашното и родното производство, а забравят или по- скоро не искат да видят , че света върви напред.Който иска да си остане на ниво деветнайсети век това си е негов избор.Ако иска и поп да вика да му чете молитва за здраве вместо да ходи на лекар.

Грубо изказване мила и съвсем не на място. Нищо лично, но мисля, че все пак трябва да спазваме добрият тон  Peace
Относно "Американското срещу Българското"  - ами българското е в пъти по-добро. Това от опит и не се отнася само за сока от черен бъз, но и за козметика и много други неща. Особено храната.

# 168
Много е хубаво, че сте патриотично настроени,обаче реалностите са съвсем други.Това,че нашто гардже е най-хубаво за съжаление не е вярно.Ние сме изостанали от модерния свят и ножицата още повече се разтваря.

# 169
Това ,че давате на децата си "разни" отвари ,хапченца и т.н.,не значи че им помагате  Mr. Green По-скоро вие си мислите ,че правите нещо за тях и сте спокойни.Не е необходимо да давате каквото и да е ,ако нормално се хранят с качествена храна.
Това мислене го постигнах,след като започнах да посещавам хомеопат и тя ми разказа,за работата дистрибуторите,които дават процент на фармацевтите и лекарите от продадената стока.Ха познайте ,кой продукт ще предлагат лекарите и фармацевтите  Laughing
На хомеопат водя и децата си,не боледуват вече, а ако се разболеят изчаквам сами да се справят,но съм с огромно доверие към хомеопата ни.Децата ми вече не правят алергии и бронхити.

# 170
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Виждам, че спорът е тръгнал покрай Самбукус - който е напълно безвреден, растителен продукт. Дори в някои краища на България си приготвят сами сока от черен бъз. Аз нямам време да ходя в гората и си го купувам от аптеката.
Детето ми го пие вече 3ти месец и все още да чукна на дърво не се е разболял, а ходи на ясла!
Навремето не са стимулирали допълнително имунитета на децата, но и условията са били други - по мое време от 100 човека само 20 имаха автомобили и т.н. да не за дълбочавам...
Въпроса не е в това дали ще дам пари или не - въпроса е детето да не се мъчи - да спи спокойно вместо със запушен нос и т.н.
Има майки, които раждат и децата си вкъщи и такива, които не мажат кожта на бебето с нищо от самото раждане и такива, които ги къпят само с вода веднъж в седмицата...това не ги прави лоши родители, те просто са направили различен избор от моя. И щом аз мога да живея с техния избор, предлагам и вие да приемете нашия- на всички, които даваме имуностимуланти и да прекратим спора  Peace

# 171
  • София
Виждам, че спорът е тръгнал покрай Самбукус - който е напълно безвреден, растителен продукт. Дори в някои краища на България си приготвят сами сока от черен бъз. Аз нямам време да ходя в гората и си го купувам от аптеката.
Детето ми го пие вече 3ти месец и все още да чукна на дърво не се е разболял, а ходи на ясла!
Навремето не са стимулирали допълнително имунитета на децата, но и условията са били други - по мое време от 100 човека само 20 имаха автомобили и т.н. да не за дълбочавам...
Въпроса не е в това дали ще дам пари или не - въпроса е детето да не се мъчи - да спи спокойно вместо със запушен нос и т.н.
Има майки, които раждат и децата си вкъщи и такива, които не мажат кожта на бебето с нищо от самото раждане и такива, които ги къпят само с вода веднъж в седмицата...това не ги прави лоши родители, те просто са направили различен избор от моя. И щом аз мога да живея с техния избор, предлагам и вие да приемете нашия- на всички, които даваме имуностимуланти и да прекратим спора  Peace

Абсолютно съм съгласна с теб! Апелирам към всички - нека споделяме впечатления  и мнения и всеки сам си реши, дали да дава нещо на детето си или не. Няма нужда от спорове. Peace

# 172
Това ,че давате на децата си "разни" отвари ,хапченца и т.н.,не значи че им помагате  Mr. Green По-скоро вие си мислите ,че правите нещо за тях и сте спокойни.Не е необходимо да давате каквото и да е ,ако нормално се хранят с качествена храна.
Това мислене го постигнах,след като започнах да посещавам хомеопат и тя ми разказа,за работата дистрибуторите,които дават процент на фармацевтите и лекарите от продадената стока.Ха познайте ,кой продукт ще предлагат лекарите и фармацевтите  Laughing

На хомеопат водя и децата си,не боледуват вече, а ако се разболеят изчаквам сами да се справят,но съм с огромно доверие към хомеопата ни.Децата ми вече не правят алергии и бронхити.
[/quote

Би ли ми казала посещенията при хомеопата струват ли ти нещо, а също така дали плащаш за хомеопатичните средства които ти предписва хомеопата?

# 173
Плащам разбира се,за здравето на семейството си, пари не жаля!А не ми е и по-скъпо,че посещавам хомеопат.

# 174
Значи и при едните и при другите в крайна сметка става въпрос за пари.Защо тогава се заклеймяват търговците на лекарства и тези на биодобавки след като и хомеопатите се борят за клиенти.Каква е разликата?

# 175
  • Пловдив
Виж,ако толкова те интиресува питай в конкретната тема и ще ти се обясни..http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619584.450.
Или прочети тук...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0
 Peace

# 176
Наистина ли не намираш разлика в едното и другото плащане Shocked Аз плащам за прегледа,а не за  бисептол с ново име и с 10 лв по-скъп.А как виждаш да се борят за клиенти хомеопатите,никъде не съм срещала реклама на хомеопат или продукт.При хомеопатите ходят хора,узрели за този вид лечение,не е за всеки и за това те не се борят за клиенти!Клиентите сами ги намират  Laughing

# 177
ЗдравеЙте, момичета! Аз давам на моето дете (на 2г) сироп от черен бъз-домашно приготвен. Пием го вече месец по 10 мл на ден. Искам да ви попитам колко време може да се дава и трябва ли да се прави почивка.

# 178
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ЗдравеЙте, момичета! Аз давам на моето дете (на 2г) сироп от черен бъз-домашно приготвен. Пием го вече месец по 10 мл на ден. Искам да ви попитам колко време може да се дава и трябва ли да се прави почивка.

Моля те, кажи как го приготвяш, може и на лични  Peace Предварително много благодаря  Hug

# 179

Моля те, кажи как го приготвяш, може и на лични  Peace Предварително много благодаря  Hug

И аз имам домашно приготвен, но как се съхранява ..моя е в прозрачно шише от 750 гр и го  държах на плота в кухнята. Сякаш е взел леко да ферментира и ми дъха на алкохол.Дали е още годен да го давам на децата-малкия е на 2 newsm78.Като го усетих и го изкарах на терасата.Дали трява да е на тъмно и студено? newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт