Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да предпазим децата от вируси и как да подобрим имунната им система?
Как се приема клеевата тинктура?
Какво е мнението за Бронховваксома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да предпазим децата от вируси и как да подобрим имунната им система?
Форумът предлага различни методи за укрепване на детската имунна система. Някои майки използват клеева тинктура, цитросепт, сребърна вода, сок от бъз, ехинация и хомеопатични продукти. Други майки споделят опит с ваксини като Bronchovaxom; обаче има различни мнения за тях. Важно е да се консултирате с лекар, преди да започнете нови методи за укрепване на имунната система на детето.
-
Как се приема клеевата тинктура?
-
Какво е мнението за Бронховваксома?
-
Какво е мнението за д-р Михаилов и неговите продукти?
-
Какви са мненията за използването на естествени средства за укрепване на имунната система?

На мен фармацефтът ми каза, че Самбукус се давал преди началото на грипния сезон профилактично. Даже аз мислех сега да му го взема, защото миналата седмица преболедува и се надявах да му повлияе добре и да му помогне да си повиши защитните сили.