Идват месеци с вируси - как да предпазим децата?

• 70 747
  • 272
  •   1
Отговори
# 240
Още публикации ".Отделно съм доволна от действието на този продукт спрях да ходя на процедури откакто го ползвам."

Е как пък всичко е ползвала/ползвал??

И " За мен предпочитана марка се остава Алайв на Нейчърс Уей.

19    
Качествените мултивитамини съдържат  много микроелементи и минерали необходими за баланса на организма.Поради това , че се храним с лоша храна и неспазваме хранителен режим просто неможем без такива добавки, ако искаме да сме здрави.

Shocked

Аз използвам същата комбинация на Хидраплениш от 3-4 месеца и виждам , че има положителна промяна.Кожата ми преди беше доста суха и я третирах непрекъснато с различни кремове без особен успех.Докато сега видимо стана по- еластична и по- влажна.Някои по- ситни бръчки по шията и около очите изчезнаха. Shocked

Препоръчаха ми един американски продукт който повишава съдържанието на DHA в кърмата казва се Неуроминс извлечен е от морски микроводорасли.Служи за подпомагане на развитието на очите и мозъка на бебето.
24    
Открих един любопитен продукт на Natures Way казва се Неуроминс  DHA  извлечен от морски микроводорасли.Интересното при него е ,че приеман по време на бременност подпомага развитието на очите и мозъка на плода.След раждането попада в кърмата и повишава съдържанието на DHA в нея.
И
В аптеката преди време ми препоръчаха един билков продукт, натуралакс, който бил много ефикасен против запек. В началото хич не вярвах, че ще има някакакъв ефект, но вече няколко месеца го пия и съм супер доволна. Направо не очаквах. Аптекарката ми каза тогава, че не съдържал сена и това било хубаво, защото организмът ти не привиква към него, а и е изцяло натурален.

Здравейте, аз съм много доволна от едни мултивитамини – Алайв се казват. Имат си всичко, а и са натурални. Мисля, че освен витамини, съдържат още и минерали, различни омега киселини, май има и гъби.

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 15:02 от какаДиди

# 241
Сега вече никой не може да ме убеди, че това просто е случаен потребител - мъж (някъде видях, че пише в м.р.)ей така влязъл в женски форум, но пък опитал от всичко-  Crazy Naughty

# 242
Ммммдаааааааааааа!  Naughty

Добре че си имаме глави на раменете и можем да четем, мислим и проверяваме информацията, която получаваме Wink

bouquet за  какаДиди, че положи усилия!

# 243
Обикновено въпросните потребители, като биват разкривани изчезват от темата - забелязала съм и по други форуми- макар не от мен разкрити.Сега ще видим - или ще изчезне или очаквам да се изсипе върху мен тирада... Rolling Eyes

# 244
  • на плажа
 Shocked Офффф! Реклама или не, аз вчера го купих и започнах да го давам. На мен ми го препоръча близка приятелка фармацефт още през лятото, но бях забравила. Ще чакам резултати. Дано да подейства и да не е поредния въздух под налягане  Crazy.

# 245
Pani Kowalska ще помогне. Черният бъз и ехинацеята са наистина чудотворни. Има доста фирми на пазара, които предлагат подобни комбинации и действието има е доказано.
Не разбирай грешно. Аз не съм против този продукт, а против конкретните действия, които  какаДиди много ясно онагледи.

# 246
Привет!
Моля някой който е пил самбукус да даде отзиви ...  bouquet

Прочетох за него тук, във форума. Давах на сина си през втората половина на януари с надежда да повиша имунитета му. Но уви, грипът не ни подмина - дори стигна до АБ. За съжаление не мога да дам положителен отзив.

# 247
Здравейте,аз на децата си давам само билкови препарати - имуностимуланти.Доволна съм от една марка, но няма да я цитирам за да не стане реклама. Hug

# 248
  • Пловдив
Здравейте,аз на децата си давам само билкови препарати - имуностимуланти.Доволна съм от една марка, но няма да я цитирам за да не стане реклама. Hug

Ааааа,тук се усети значи... Mr. Green И все пак всички сега ще напират да те питат...нали???

# 249
Танданова, да се ровиш в чуждия профил, не е много приятно. Не съм се усетила, а просто сама виждаш, че няма как да кажеш, че нещо е помогнало и да не споменеш какво е. Който иска да ме пита на лични, за да не нарушаваме спокойствието на останалите съфорумци. Praynig

# 250
Тука има няколко такива потребителки , които явно няма с какво да се занимават и се ровичкат.Кака Диди как не я домързя да вади стари постове.Какво доказвате с това , че сте много проницателни?
Това , че се прави реклама не значи, че се опитват да ви измамят.Приемете го ,че това е просто допълнителна информация, който се съмнява да си направи проучване и да си прецени!

# 251
Да,а има и такива потребители,които си рекламират продуктите във всяка тема....мисля,че не това е целта на форума-майките искат съвет за нещо изпробвано и работещо,а не някой си предлага продуктите(с подвеждащото-моята лекарка ми го препоръча) с цел повече продажби,пък това,че не са подходящи в повечето случай се пропуска съвсем умишлено....да не говорим,че е и против правилата на форума...
Такива рекламни постове има на milenitaa,ven4e55,katerina22,valdi2011.....

# 252
  • Пловдив
Да,а има и такива потребители,които си рекламират продуктите във всяка тема....мисля,че не това е целта на форума-майките искат съвет за нещо изпробвано и работещо,а не някой си предлага продуктите(с подвеждащото-моята лекарка ми го препоръча) с цел повече продажби,пък това,че не са подходящи в повечето случай се пропуска съвсем умишлено....да не говорим,че е и против правилата на форума...
Такива рекламни постове има на milenitaa,ven4e55,katerina22,valdi2011.....

Peace А за изброените...#2gunfire

# 253
Ами не ме мързя smile3522 bowuu
Просто ми е гадно да ме лъжат

# 254
Аз си споделих мнението, не съм конфликтна личност и ми харесва самата страница на бг мама. Смятам за напред да съм по редовна и не приемайте всяко изказване толкова лично или не го наричайте лъжа на всяка цена.
Аз уважавам вашето мнение, нека не се нападаме и да си разваляме настроението  Hug

Общи условия

Активация на акаунт