Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 773
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • Cофия
Момичета, добро утро Grinning
Може да ме пишете към розовите гащи и мен. Вчера правих ФМ и всичко е наред, очакваме девойка и с таткото сме много щастливи Laughing
Още по-доволна съм, че хематома на плацентата не се вижда вече изобщо и всичко и отминало

# 241
  • Varna
Здравейте момичета!
Ние потвърждение на пола ще имаме чак края на октомври  Confused тогава съм на ФМ , а нямам търпение да разбера.
Относно кръвните групи и резус факторите  и ние с мъжа ми сме с различни.За сега ми дадоха направление да се изследвам за антитела.По- нататък незнам какво ще е продължението.

# 242
ДО скоро се оглеждах във града за бременни и все не виждах и си виках - леле май само аз съм бременна тука, но последните дни виждам доста момичета - повечето - малко по-напреднали..
Вчера говорих с 3 момичета, и трите чакаха Женски бебета, Забелязвам че много женски ще има наистина хехе  Simple Smile Simple Smile
Честито и на теб RS !
KRIS72   Явно ти си още едно доказателство, че с момиче се качват повече килограми и се расте на дупе и крака, а с момче- главно в корема и то без много излишни килограми..

# 243
  • Варна
KRIS72   Явно ти си още едно доказателство, че с момиче се качват повече килограми и се расте на дупе и крака, а с момче- главно в корема и то без много излишни килограми..
няма такова нещо  Simple Smile

# 244
Al3xA, тази снимка в коя г.с. си я правила аз съм в почти 19 и нямам грам корем и съм качила само 1 кг, много съм притеснена.Ти колко кг си качила дотук?

# 245
  • София
няма такова нещо  Simple Smile

Peace

# 246
Аз също подкрепям, че няма значение пола на бебето както за килограмите, така и за формата на корема. Всичко е до ген, структура, хормони, години ако щете.

Алекса, аз моя съм го научила на умерени грижи. Чистене 1 път в седмица (сега по-рядко по обясними причини), сега покрай бебо ще зачестя малко, но няма да е всеки ден. Чинии не мия всеки ден. Често готвя, но пак не е всеки ден. А иначе за рогата дето си показват съм се уверила, че съвместното съжителство показва най-добре. Аз се радвам, че моя не е някой пъзльо и не се е дърпал за живеенето заедно. Те нещата станаха от самосебе си без да сме решавали или коментирали нещо. Така още при опознаването и нагаждането в началото се нагодихме и да живеем заедно. Имам примери дето повече от 10 години заедно, ама не са живели под един покрив и познайте какво стана като се събраха....

мариета, няма какво да се притесняваш. Не сме изкарани всички от 1 калъп, че да се променяме еднакво. Аз кг не съм качвала, но имам малък корем. Ако съм с по-свободна блуза хич не си личи. По-нататък и бебетата ни няма да се развиват еднакво - нито ще им никнат зъби по едно време, нито ще проговорят, нито ще проходят еднакво. И това не е защото на някой нещо му има, а просто сме различни.

Крис, купувай една водоструйка и пред вратата всички под водата да падне голямата кал. Дано поне успееш да запазиш момичешкото у щерката, че с толкова мъжко около нея да не ходи и тя да рита футбол. Дано да се насочи към нежните спортове - художествена гимнастика, балет  Wink

# 247
  • Варна
така е, двама души докато не заживеят заедно, не могат да се опознаят въобще. да сте познати/приятели е едно, да сте гаджета - друго, а да живеете под един покрив - съвсееем различно нещо.
алекса според мен малко сте избързали с тая сватба, но нищо не се знае /понякога хубавите работи стават бързо/. така или иначе период на нагаждане си има, с подпис или не. моя опит казва да не премълчаваш нищо - като не ти харесва нещо в него, му го кажи, вместо да ревеш в другата стая, и после да се чудиш как да му отмъщаваш или да му правиш напук - нещата още повече ще загрубеят. мъжете просто мислят по съвсем различен начин от нас, и ако нещо за теб е очевидно, за него е пълна мъгла и никога не би му хрумнало дори.
тъй че не му се сърди, той най-вероятно също започва да ти вижда недостатъците /без да се обиждаш, нищо лично, просто няма идеални хора/. разговаряйте и изглаждайте нещата докато е време, щото сега като се роди детето ще имате още повече грижи и ядове

# 248
Има една книжка - Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния. Може да добиеш представа за разликата между мъжкото и женското мислене. Само за пример - 1 мъж като критикува, не значи че не те оценява, той просто си казва директно какъв му е проблемът, а жената казва нещо по заобиколен начин...и остава неразбрана.

Имаше един много хубав пример в книгата - не казвай "развален е крана на мивката", а за да те разбере кажи "мило, моля те оправи крана на мивката, че се е развалил"

# 249
marieta_plovdiv  Аз съм качила вече 10кг.. Но преди да забременея спазвах режим на хранене, не ядях сладко, нито тестено почти, хапвах по малко- на често и последното ми ядене беше в 6-7 часа, а като забременях незнам какво ми стана, започнах да се тъпча по цял ден, от сутрин-още като стана, чак до вечерта -11 часа.. и ям точно това което преди не ядях.
Нормално да кача много. Ако ти се храниш както преди бременността и ако си повръщала в началото, нормално е да си свалила тогава няколко килограма. В момента бебетата ни тежат не повече от 250 грама... Не се притеснявай изобщо. Майката на моят мъж през двете бременности вместо да качва- е свалила по 3-4 кг. А майка ми с мен е започнала да качва чак в 5ти месец.
 А аз не съм повърнала нито веднъж и само за ядене мисля.

BoBoDes Аз не мога да премълчавам, като се ядосам ми е толкова изписано на челото, че дори и да искам да скрия не мога. И той само като ме погледне разбира. И почва да ми се мазни... Надявам се по-нататък да не вземе да не му пука като се ядосам и да не ми обръща внимание, защото сега ми е хубаво като се намръщя и той почва да ме гушка, както и аз него като той е ядосан, но знам ли дали това ще продължи и занапред..

she_moto  Наистина е вярно, че двама се опознават, когато започнат да живеят заедно, защото аз моят го познавам от 3 години, но до преди 4-5 месеца изобщо не показваше колко е капризен, проблемен, мрънкащ, мързелив в някои отношения... хахах
При нас е малко по-различно, защото него го няма по 20 дни и като си дойде е примерно 4-5 дни тук и фактически пак не живеем много заедно, но като се застои повече време си показва магариите и аз откачам.. Дано да успея да го нагодя към мен и все още да мога да променя навиците му. Simple Smile

# 250
  • Бургас
Алекса, ни живяхме заедно преди женитбата няколко годинки именно с цел опознаване и да видим дали ще си напаснем характерите донякъде.
В началото всички мъже са грижовни, мили, обръщат внимание много, но след известно време започват да се забелязват и недотам добрите му навици, някои от тях, които можеш да се опиташ да промениш "политически", а други просто са си заложени и нямат изкореняване, колкото и нерви да хабиш и трошиш, за да ги промениш.В един момент решаваш, че това е човека, когото обичаш и е нужно да го приемеш както с добрите, така и с лошите му страни.

# 251
При мен нямаше неприятни изненади.Всъщност точно обратното-разбрах,че моят мъж поради липсата на майка може да прави всичко не по-зле от мен и благодарение на това,че има природено братче с 19години по-малко от него може да полага грижи и за малко дете.Но нашият случай е по-скоро изключение.За негово съжаление той се оказа неприятно изненадан от моя милост. Blush

# 252
  • Варна
За негово съжаление той се оказа неприятно изненадан от моя милост. Blush
айде сега, много сме си добре Mr. Green

# 253
Шоколадово бонбонче  Да, права си, аз си го обичам, но ме дразни много напоследък... преди не си позволяваше да се държи така. Изобщо не съжалявам, че съм с него, но искам да оправя тая проклетия  Laughing
Казвам му - облечи се, студено е - той ми хукнал в ейтоя студ с къси гащи и тениска - сега пътува и е болен със синузит и температура...
Цял ден мрънка - дай тва, дай онова,  това защо е така, онова защо е така...
Питаш го: Ще ядеш ли след малко, да почвам ли да готвя? -    Няма да ям  бе, не съм гладен...
Седнеш да си починеш малко и той : Гладен съм, няма ли да ям? Кво има за ядене...
Апък ми е казал че няма да яде и да не почвам да готвя..
Питам: Какво да правим за ядене? Нещо определено?
Той: незнам, незнам...
Сготвя каквото аз реша и той ми вика: Тва не ми се яде... И после трябва аз да го изям всичкото..
Нещо ужасно е понякога...

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 18:24 от Al3xA

# 254
Вчера нямах сили да пиша повече, само влязох да се похваля че летя от щастие, сега да кажа на Дейзи и на Крис че са голями сладурани и двете  Hug взех си изпита с 5 за което много и се радвам  Sunglasses не успяхме много да си поговорим, но много се радвам че всичко е минало по мед и масло и най-вече за Крис и за малката госпожица  stork-girl друго си е след толкова момчета да има промяна  Hug
За негово съжаление той се оказа неприятно изненадан от моя милост. Blush
айде сега, много сме си добре Mr. Green
така е, да не си намираме и ние косури  Mr. Green мъжете ни ги намират достатъчно. Аз лично не мога да се оплача от моя, угажда ми, помага ми, за капризи - няма никакви, каквото аз искам това да е (предтеста му е че ако сбъркам няма да е вината в него  Mr. Green ) което е кофти де, ама той си е везничка така че няма как - такъв си е, приела съм си го с плюсовете и минусите.
she_moto  наистина си права, разликата е огромна, друго е да пренощувате заедно и на другата сутрин айде чао, а друго е да се събудите и след бурната нощ да се почне с въпросите какво ще ядем или кой да измие чиниите след ядене  Thinking Ние сме от доста време - вече съм го казвала и съм го "превъзпитала" по мой си начин някои навици, но винаги си остава такъв какъвто си е - важното са компромисите в една връзка, и на мене не ми се правят много неща, ама за общото благо нямам начин  Naughty
Оффффф говорите си за раждане, аз мисля че ще съм секцио заради проблемите с очите, НО все още не съм твърдо решила, ще изчакам накрая да видя какво ще стане и очната какво ще диагностицира, макар че УЖАСНОООО ме е страх от нормалното, даже една колежка ония ден на изпита която роди началото на септември и е горе-долу мой калибър (48-49кв, е вече съм +5) и роди момченце 3 300 каза, цитирам: "Другото ще е секцио!!!!!" Нацепили са я доста, каза че и шевовете й не са като хората направени .... а най-интересното е че си е платила за ВИП стая, в която е имало хлебарки и по принцип е платила на доктор с уговорка за внимание и т. н. ама .... не се е получило, само да кажа че е раждала в Монтана или Враца (не си спомням точно) .... НО както някой каза да сме живи и здрави, и бебетата също - те ще излязат по един или друг начин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт