Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 774
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Любче посиняха ни кокалчетата от стискане, дръж се... Wink
Пий вода - това бях го забравила като лек, аама щом доктора ти го е казал - това е, вземи си една тубичка до тебе и се наливай и почивай де...

# 436
Пепи,хемоглобинът ми беше 100,ама не съм го изследвала от 3 месеца.Днес чак дадох кръв ,та ще видим.А колко би трябвало да е нормалният HB?
Ами виж сега какво.......При жени трябва да е 120-140,моя беше/и винаги е бил/109.И така ме побъркаха с тези изследвания.........
Сигурно  е паднал  още,нещо пиеш ли ти?А,да ли сега са ти пуснали и за серумното  желязо.Ако НВ ти е нисък,искай и такова изследване за желязо.
Но пак ти казвам....при нисък НВ вземат веднага в болница и преливат кръв ако се наложи....Това е най-добрия вариант.Не се шашкай,всичко ще е наред.Само ни дръж в течение на нещата......

# 437
  • София
Биби,държа се бе,ама..... Confused  ooooh! Hug
Танитка,браво миличка! И кукличка ,и малък принц!!!Бъди щастлива и леко износване на бръмбарчетата! Hug
Алекса,ето бе,слънчице!Виждаш ли,че всичко ще се нареди!Няма страшно!има Господ,аз си знам!Милата ми! Hug
Пепи,ми в листа пишеше само HB и пълна кръвна картина .А, и кръвна група.Не знам за серумно желязо Rolling Eyes Сигурно е паднал доста под 100 за да съм в това състояние.Олеле,страх ме е .Никога не са ми преливали кръв .Ужасявам се от мисълта Cry Ами ако не е HB?Какво ли друго може да е?Ох,Боже!!!

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 14:06 от Любoмира

# 438
о не се притеснявай от кръвопреливане - много освежаващо нещо е ....

# 439
Любче, в паниката си организмът ти съвсем няма как да се възстанови. Разсейвай се с нещо - пусни си комедийка, гледай тв, играй онлайн игрички, чети книги. Много е важно да се успокоиш. Помисли си до сега колко пъти се паникьосваше и нещата после се оправяха. Затова мисли позитивно, наливай се с вода и почивай в леглото.
Стискам палци да се нормализират нещата!

# 440
Любче май е точно от Хемоглобина и кръвното, защото на мен ми беше 105 и лекарката ми ми каза - "Сигурно нямаш изобщо сила?"
Нормалният бил в границите между 120 и 160.
А кръвното ми тогава беше 90 на 60, винаги усещам като ми е ниско, защото се чувствам като чувал с картофи.  Hug
Ще папаш шоколади по цял ден като мен Simple Smile Аз без 1 кока кола и 1 шоколад на ден съм като призрак.. И ми се случва редовно това с причерняването и потъването. През няколко дни се налага да седна някъде и да ми донесат кола или шоколад, даже последно беше в неделя на пазара.. и продавачката от където мама си взе анцунга беше мила и ми нагласи столче и ми нагласи вентилатора  да духа в лицето и за няколко минути бях добре.

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 14:51 от Al3xA

# 441
Привет, мами!

Танита супер новини носиш, обзалагам се, че си заредена с много положителна енергия Simple Smile
Алекс, хубаво е, 1е се е обадил Док да те поуспокои малко поне.
Любче, дано бързичко да се осефериш Simple Smile

Аз днес бях на ЖК и бебчо е ОК. Без съмнения е момче. Докторът ме похвали за изследванията и ме пита дали пия витамини, а аз не пия и много се зарадвах, че нямам нужда. Та така, следващата консултация е другия месец.

# 442
  • Сфия
Любче, сигурно ти се е сгромолясал наистина хемоглобина. По принцип до колкото знам не е важно само в какви стойност е той, а с колко е паднал. С моят случай, за който разказах при първта ми бременност, бяха ми измерили Нв-120. И от ЖК ми кзават: А, добре е, не ти е от това лошо. А аз се държа за ръба на бюрото и се чудя на къде да падна... После отваря картона да види изследванията ми от първите месеци и, като вижда, че Нв ми е бил 140 и нагоре и възкликва: малее, ама той ужасно много е паднал. Направо се чудя как ходиш. Изписаха ми веднага желязо, едвам се замъкнах до вкъщи, лазейки и залитайки и почнах желязото. Е, просветна ми...

# 443
Любче мила стискам палци, всички сме с теб, само не мисли негативно! Всичко ще е наред, ще видиш  Simple Smile Пиши като имаш новини!

Алекс браво, много се радвам, че все пак някой ти е обърнал внимание! Явно има и съвестни лекари, не трябва да поставяме всички под общ знаменател.

Танитка, а твоите страхотни новини така ме заредиха с положителна енергия  Hug Браво за малките ти бонбончета и пак да ни носиш добри новини за тях Simple Smile Сигурно е прекрасно чувство да разбереш, че ще си имаш момченце и момиченце, какво повече да иска една майка   bouquet

Аз съм на ФМ след една седмица, обаче от сега се треса от нерви дали всичко с бебче ще е наред  Sad Защо трябва винаги да съм такава паника.............. А днес нещо пак са ме удари нервите, понеже любимото същество отново е във обичайната си "внимателна и любезна" фаза и вече не мога да го понасям!

# 444
Алех,браво че ти се е обадил доктора тук вече е постъпил професионално.Послушай го какво ти казва и не се нервирай.ще се наредят нещата за теб благополучно!

Лuбче,дано премине по бързо това виене на свят и дано е временно!

Танитка,поздравления за момченцето и момиченцето,ама сте ги украсили:)За момче много харесвам Борис:)

LeandrinОтдавна сиках да пиша че не си единствената цилиндрична тук:)))

Аз напоследък не съм много активна,предстои ми местене и ми е много напушена главата,то багажи,преместване на училища ...абе ужас.
Много съм развълнувана ще ходим с Мони  на 11.10 на FM и двете ще разберем пола на бебчето:)Нямам търпение да си го видя:)  Peace

# 445
и в Пловдив правят лапароскопия.на мен ми правиха в Торакса миналата година и беше 300лв.много е безболезнено и е безкръбна операция.на мен ми е прави доктор Троянчев.за мен тои е най-добрия в Пловдив.

# 446
Алекса дръж се мила, виждам че има "доктори", аз лично бих те посъветвала да потърсиш все пак второ мнение, нещо ми се стори малко безразличен, а вследствие ти се е обадил ... доста странно, ако имаш възможност за тези 2-3 седмици за които ти говори да изчакаш посъветвай се с още някой, както някой беше казал 4 очи виждат по добре от 2  Peace Но иначе да знаеш че стискам палци всичко да мине и да на финала да си гушкаш принцеската  Hug
Любче и според мене е от хемоглобина, дано резултатите да са добре  Hug
Танитака едно голямо честитооооо   bouquet

Аз да се похваля че от снощи-сутринта се започнаха едни малки ритничета  Heart Eyes направо голям кеф  newsm44  newsm44  newsm44  newsm44

# 447
Lyuckanova къде ще ходиш на ФМ? Питам, защото и аз съм на 11.10, но пък не помня коя мама от кой град беше и ако си в София може да сме при един и същи Simple Smile

# 448
Танита, честито!  Сигутно летиш от щастие! Аз се радвам с теб също!

Алекс, светлина в тунела!  На моя близка и махнаха кистата точно в 5-я месец от бременността, защото също като при теб кистата растеше и бебето растеше. След това никакъв проблем нямаше до края.Само че това се случи в чужбина и всъщност операцията и я правиха там.

Любче, стискам палци да си по-добре вече! Изпълнявай всичко , каквото ти казват и ще си ок.

# 449
LeandrinСигурно няма де се засечем ако освен не решиш да наминеш през Калифорния Laughing

Общи условия

Активация на акаунт